Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie objadlam sie gołąbków,zjadłam loda na patyku z pol.czekoladowa z orzeszkami,dolozylam sobie rolady lodowej z biedronki i zagryzlam ciastem i popijam kwawke
i zastanawiam się co mogę jeszcze zrobić w domu? Energia dalej mnie rozpiera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 16:12
gosiunia lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
DżoanaA wrote:Tak ja słyszałam i chcemy z mężem z tego korzystać. . Tylko musisz mieć dom do 100m2 powierzchni użytkowej. .. My musieliśmy trochę przerobić wybrany projekt
No własnie niestety my mamy juz kupiony projekt domu i złożony w starostwie i tam jest ponad 100 m2...ehh
Zaliczylibysmy sie do tej opcji z trójka dzieci ale nie wyrobię w tak krótkim czasie:P -
nick nieaktualnyczarna panda wrote:Do dziewczyn które są w trakcie budowy domu lub wybudowały nie dawno;)
Słyszałyscie coś o tym ?
http://muratordom.pl/prawo/podatki-i-ubezpieczenia/program-mieszkanie-dla-mlodych-zwrot-vat-za-materialy-budowlane,134_11361.html
ja też o tym słyszałam dobry projekt pomocny dla młodych ludzi, ale my z mężem się niestety nie łapiemy już w 2 punkcie metrażowo nasz dom ponad 200m będzie miał
jak już coś konkretnego wprowadzą to zawsze ludziom muszą jakimiś wytycznymi przeszkodzić, szkoda że rodzine na swoim wycofaliWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 16:20
gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Czarna panda zagadaj z waszym projektantem może uda się jeszcze coś zmienić i dać nowy projekt do starostwa? U nas sprawy się kaplikuja bo okazało się ze nasza działka leżę w jakiejś strefie archeologicznej i musimy przeprowadzić wykopy i badania archeologiczne normalnie porażka
Ja też mam chyba syndrom wicia gniazda.. jesteśmy teraz u moich rodziców od tygodnia ale nie mogę się doczekać powrotu do domu i sprzątania... gdzie zawsze byłam syfiara ;p
Mam 2 pudełka lodów i zamierzam je zjeść!czarna panda lubi tę wiadomość
-
Mi odbiło... jak na początku jęczałam że mi się nie chce, tak jak już się wzięłam za sprzątanie (a naprawdę wiele nie miałam zrobić..) to już wypucowałam kuchnię sprzęty, teraz starłam kurze i umyłam wszystkie szafy od paluchów łącznie z komandorami, wstawiłam 4 pralkę i jeszcze mam jedną w planie
i uwaga uwaga.. hit..... zauważyłam jakieś zacieki i paluchy na ścianach.. a na około kontaktów przyciemnione.. więc co zrobiłam? Umyłam chyba wszystkie ściany w domu! No dobra, jednej nie ruszałam, bo nie miałam do czego się przyczepić a dostęp do niej utrudniony
Zostały mi na dziś w planie jedynie podłogi.. chyba, że zachce mi się łazienki to i ją jeszcze ogarnę i mężowi zrobię prezent, bo miał się nią jutro zająć. Na przyszły tydzień zostawiam sobie wszystkie drzwi i okna.. Będę miała zrobione już wtedy na pewno wszystko tylko do bieżących poprawekkika79 lubi tę wiadomość
-
Katalina szalona Ty
Ja będę sprzątać od czwartku o ile gin pozwoli na powrót do normalnego życia
Prosiłam męża dwa razy żeby mi otworzył słoik czereśni nie zrobił tego więc otworzyłam sama to jeszcze mnie zrypał że nie poczekałam no ale ile można czekać? -
nick nieaktualny
-
Moze nie z tej strony mowilas Gosia
Jak w dowcipie.
Spowiada sie koscielny ksiedzu. Ksiadz pyta: Koscielny kto podpija wino mszalne? A koscielny cisza. Ksiadz powtarza pytanie. A koscielny : Prosze ksiedza tu nic nie slychac. Ksiadz sie zdziwil i mowi: Zamienmy sie miejscami. Koscielny usiadl w konfesjonale. Ksiadz uklakl. I koscielny pyta: Prosze ksiedza kto sypia z moja zona? Na to ksiadz: No faktycznie tu nic nie slychac.Bluberry, kika79, gosia86, Nejcik, gosiunia, PIGULSKA, beti97 lubią tę wiadomość
-
Obstawiam, że i tak z tego sprzątania porodu nie będzie
może po tych oknach i drzwiach.. ale to we wtorek
i ubrałam już łóżeczko Małejskromnie to wygląda.. no ale cóż, jak będzie Mała leżała w środku to będzie wtedy dopiero "na bogato"
I kupiłam kiedyś specjalnie taką szczotkę z naturalnego włosia do czyszczenia wózka. Właśnie wyczyściłam też budę i okrycie i tapicerkę w foteliku, bo tego wcześniej nie prałam ani nic, a widziałam że trochę kurz osiadł.. Ja już Ją chcę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:45
gosia86, kika79 lubią tę wiadomość
-
Katalna ja właśnie sobie łazienke na jutro zostawiłam bym się nie zanudziła i miała zajęcie ,bo zaraz znajomy do nas przyjedzie to wkońcu po całym dniu posiedzieć treba
Gabik a co ma sprzątanie łazienki do porodu????Dominik jest już z nami od 24.04.2015
Gosiu dałam lubię za antresolę
zawsze mi się takowe podobały
dlatego ja łóżeczko jak nam przyjechało sama składałamw lutym dzisiaj zresztą też je dokręcałam i demontowałam szufladę i robiłam poprawki
Gabik to zobaczymy jutro mam zamiar nawet pralkę odsunąć i porządnie posprzątać
Gosia jestem pod wrażeniem pięknie woooowwwww
jak dodajecie fotki bo przez ten zapodaj net to masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 18:05
A my tylko na sekundkę. Dużo dobrego dziewczynki!!! Pozdrawiamy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 23:07
gosia86, Puella, katalina, GabiK, slash, Eklerka, Wonderwall, paulinqa, AGA 30, Agusia246, nojaniewiem, PIGULSKA, czarna panda, MiM, MiM, dorota1987, beti97, Bluberry, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Kika jeszcze dużo mamy do zrobienia
KotMisia sama słodycz Ola jednak ma ciemną karnację
Ja to się modlę żeby Pola nie miała karnacji jak mały różowy prosiaczek ale w sumie mąż ma normalny kolor skóry i ja też więc może i ona będzie miala taką karnacje jak myWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 21:15
kika79, Anioł, katalina, Wonderwall, Agusia246, nojaniewiem, PIGULSKA, czarna panda, dorota1987, beti97 lubią tę wiadomość
-
Kotmisia Oleńka to cudeńko :*
ja chcę już robic tuli tuli mojemu DominisiowiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 18:11
gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70993.png