Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kika, zdębiałam
Kupiłam to samo łóżeczko, u tego samego sprzedawcy, też 22 elementy, ale nie rozpakowywałam wszystkiego (baldachimu nie chciało mi się montować) i ta falbana musi leżeć w worku, nawet nie wiedziałam, że mamy coś takiego
Yyy, wrócę do domu, to będzie trzeba przetrzepać worekkika79 lubi tę wiadomość
-
Eklerka wrote:Kika, zdębiałam
Kupiłam to samo łóżeczko, u tego samego sprzedawcy, też 22 elementy, ale nie rozpakowywałam wszystkiego (baldachimu nie chciało mi się montować) i ta falbana musi leżeć w worku, nawet nie wiedziałam, że mamy coś takiego
Yyy, wrócę do domu, to będzie trzeba przetrzepać worek
Kochana ja po dostarczeniu przetrzepałam wszystko czy aby niczego nie brakuje i czy nie jest uszkodzone i kompletne ,jedynie czego nie rozpakowałam to poduszki jaś 40*40 i leży w foli w szufladzie pod łóżeczkiem
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Eklerka a powiedz mi prałaś ochraniacz może? bo ja tak i jak chciałam gąbke do środka włożyć to tak jakby się troszkę materiał skurczył ale dałam rade ledwo ledwo,pozatym innych wad nie znalazłamDominik jest już z nami od 24.04.2015
Ja rozłożyłam to co mi było w tamtym momencie potrzebne, ubrałam wszystko i przykryłam wielgachnym kocem żeby się nie kurzyło, a reszta leży w szufladzie
Nie prałam ochraniacza, jedynie poszewkę na poduchę i kołderkęOchraniacz potraktowałam żelazkiem
kika79 lubi tę wiadomość
-
My na początku mieliśmy wziąć łóżeczko z Arusia Monika II jasny orzech ale stwierdziliśmy że jak może mały będzie ząbkami gryzł łóżeczko (wolałabym nie i będę pilnować) to będzie ślady widać i dlatego zdecydowaliśmy się na białeDominik jest już z nami od 24.04.2015
ja kurcze nic nie mam... osłonek ostatecznie nie robiłam, bo mnie nastraszyli.. zresztą za ładne żeby je zasłaniać
nie mam przybornika.. uznałam, że mało praktyczny, ale znowu też nie mam gdzie trzymać rzeczy, a te mam w komódce/stoliku nocnym za plecami stojąc przy przewijaczku.. uznałam przed chwilą, że kupię sobie piękny wyściełany kosz i włożę sobie do niego co trzeba, tak będę trzymała to w szufladzie, więc tylko wyjmę położę obok i możemy się przwijać
kika79, gosia86 lubią tę wiadomość
-
My kupiliśmy Monika jasny orzech z kompletem pościeli w pomarańczowo-zielone dinusie, bo tak nam kolorystycznie pasowało do pokoju, mamy ciemne meble, więc białe łóżeczko by się trochę nie komponowało...
Katalina, ja właśnie szukam jakiegoś kosza wiklinowego wyłożonego materiałem na kosmetyki dla MałegoAle wolałabym kupić stacjonarnie niż dopłacać za wysyłkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 19:17
kika79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Gosia rozrosłam sie nieźle ostatnio
Ja małej ładne jasne meble zapodam jak będzie szła do przedszkola. Nie kombinowalismy teraz z pokoikiem bo szkoda kasy
Też miałam kupić falbanę maskującą ale jakos w koncu nie kupiłam - ale chy7ba warto bo kurzy się niemilosiernie -
mieliśmy problem z wyborem wzoru pościeli bo 4 osoby w domu i każdemu co innego się podobało ale poszliśmy na kompromis
i wybraliśmy( DINOŻARŁY ) jak to moja Klaudia mówi
Anioł powiem że faktycznie dobrze chroni od kurzu ta falbankaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 19:22
Eklerka lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
Eklerka wrote:My kupiliśmy Monika jasny orzech z kompletem pościeli w pomarańczowo-zielone dinusie, bo tak nam kolorystycznie pasowało do pokoju, mamy ciemne meble, więc białe łóżeczko by się trochę nie komponowało...
Katalina, ja właśnie szukam jakiegoś kosza wiklinowego wyłożonego materiałem na kosmetyki dla MałegoAle wolałabym kupić stacjonarnie niż dopłacać za wysyłkę
Ja chcę podjechać jeszcze gdzieś do obi czy castoramy, widziałam kiedyś tam takie wikliny wyściełanemoże się uda, bo i tak muszę jeszcze kilka pierdołek takich dobrać
może w pon by się udało bo casto jest tuż obok mojego gina, a wizytujemy przecież wieczorkiem
-
Eklerka w Pepco maja duzo takich wyscielanych koszyczkow.
Ja tez w koncu nie kupilam ani ochraniacza ani falbanki. Ochraniacza,bo sie naczytalam,ze to niebezpieczne dla malucha,bo sie moze udusic, a falbanki,bo stwierdzilam,ze pod falbanka i tak sie kurzyI tym sposobem mam lyse lozeczko
Ale zawsze moge sobie popatrzec na Wasze cudenka:-)
aktyde85 lubi tę wiadomość
-
Eklerka ale zawsze jakiś sklep a i w biedrze sie trafiają fajne rzeczy na promocjach
Ja to mieszkam na zadupiu gdzie w sklepie jest tylko chleb i piwo a do najbliższej biedry mam 4 km
Koszyczki też będę musiała kupić ale zlecę to mężowi
Laura pewnie mąż teraz pilnuje co masz jeść
Gabi oglądamy i zazdrościmy razemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 19:28