Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaMaria mi lekarze zawsze mowili zeby zwracac uwage na hemoglibine plytki krwi erytrocyty leukocyty a reszta to nie zawracac sobie glowy tzn poza ciaza. Ale mysle ze te skroty to nie sa jakies mega znaczace.
-
Ankara wrote:Mam tak samo... od rana w pray do 16!
A spac mi sie che....No nic trzeba dac rade:)
Noooo mi też się chce spać ;/
Najgorsze jest to, że czuję, że szef coś podejrzewa ... A chcę do USG czekać i mu powiedzieć (mam wizytę 06.10), a rano się mnie zapytał - Co tam i czy wszystko okej? ... Aż mam ochotę wykrzyczeć na cały świat - jestem w ciąży i bardzo się boję, czy jest wszystko OKEJWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:16
-
Anooosiak86 wrote:Noooo mi też się chce spać ;/
Najgorsze jest to, że czuję, że szef coś podejrzewa ... A chcę do USG czekać i mu powiedzieć (mam wizytę 06.10), a rano się mnie zapytał - Co tam i czy wszystko okej? ... Aż mam ochotę wykrzyczeć na cały świat - jestem w ciąży i bardzo się boję, czy jest wszystko OKEJ
Wizyte pierwsza mam dzis popołudniu-tylko obawiam sie, że to jeszzce za wczesnie, a kolejna dopiero 9 pażdziernika. Dlatego ide dzis bo do tego 9 nie wytrzymałabym. Tak bardzo chciałabym oby było wszystko dobrze i abym mogła wszystkim ogłosic cudowan nowine:) -
Ankara wrote:Dokładnie mam tak samo....
Wizyte pierwsza mam dzis popołudniu-tylko obawiam sie, że to jeszzce za wczesnie, a kolejna dopiero 9 pażdziernika. Dlatego ide dzis bo do tego 9 nie wytrzymałabym. Tak bardzo chciałabym oby było wszystko dobrze i abym mogła wszystkim ogłosic cudowan nowine:)
No dokładnie, a jeszcze u mnie w pracy napięta sytuacja bo jedna koleżanka jest w ciąży już no ale nie będę swojego życia układać pod kogoś .... -
Anooosiak86 wrote:Noooo mi też się chce spać ;/
Najgorsze jest to, że czuję, że szef coś podejrzewa ... A chcę do USG czekać i mu powiedzieć (mam wizytę 06.10), a rano się mnie zapytał - Co tam i czy wszystko okej? ... Aż mam ochotę wykrzyczeć na cały świat - jestem w ciąży i bardzo się boję, czy jest wszystko OKEJ
Kochana ja bym tyle nie wytrzymala czekajac na usg czemu nie szukasz jakuegos innego lekarza ktory by ci wczesniej usg zrobil?2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Ofelaine wrote:Dziewczyny urosły wam już brzuszki??
Mój na początku wydawał mi się jakiś większy ale może to przez wzdęcia bo teraz minęły i jakiś mniejszy się zrobił ten mój brzusio. Choć dołem jakby trochę odstaje. Jutro zaczynam 9 tydzień.
Ja od zawsze byłam szczupła i wysportowana, ale przez te wzdęcia ciągłe mam brzuch jak w 3 miesiącu -
Anooosiak86 wrote:No dokładnie, a jeszcze u mnie w pracy napięta sytuacja bo jedna koleżanka jest w ciąży już no ale nie będę swojego życia układać pod kogoś ....
Nie przejmuj się koleżanką, twoja ciąża jest tak samo ważna jak jej.
U nas jedna koleżanka jest na wychowawczym, ja obecnie jestem w ciąży a dwie już myślą o drugim dziecku. I żadna z nas nie patrzy jak to będzie z pracą. Przecież trzeba też myśleć o sobie i swoim życiu. A w pracy jakoś zawsze sobie poradzą.
-
Ofelaine wrote:Nie przejmuj się koleżanką, twoja ciąża jest tak samo ważna jak jej.
U nas jedna koleżanka jest na wychowawczym, ja obecnie jestem w ciąży a dwie już myślą o drugim dziecku. I żadna z nas nie patrzy jak to będzie z pracą. Przecież trzeba też myśleć o sobie i swoim życiu. A w pracy jakoś zawsze sobie poradzą.
Dzięki :* staram się tak myśleć, ale jak ta koleżanka zaszła w ciążę (a zapomniałam dodać, że została przyjęta na zastępstwo innej, która właśnie jest na macierzyńskim) to już miny były. Ale macie rację, trzeba dbać i myśleć o sobie ! -
Hmmm....ciąża naturalna sprawa....ale aż mnie ściska w żołądku na myśl, że muszę w pracy szefowi powiedzieć. Sympatycznie na pewno nie będzie, jak nie dostanę szybko L4, to czeka mnie praca w mało komfortowych warunkach.
-
Dzien dobry i ja mam dzis lenia mam jedna klientke ale dopiero wieczorem a jutro sajgon.. od 10 do 20 mam klientki ale dobrze, bo od jakis 3 tyg mam skarbonke i obiecalan sobie, ze jak zajde to co tydzien bede po 50zl wrzucac ) i tak sie stalo
AnnaMaria przy kazdym wyniku masz na koncu rubryke NORMY i jest przy kazdym albo N alboH czyli niski albo wysoki. Po za tym nie mozemy za lekarza interpretowac wynikow. Pojdz do niego i on uzna gdy cis nie bedzie nie tak
Mi moja gin zabronila do konca 13 tc robic pedicure ze wzgledu na ucisk brzucha
I powiem Wam tak jakbysmy patrzyly tylko na innych to nigdy nie bylo by odpowiedniego momentu to jest nasze szczescie i one sa teraz najwazniejszeLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018