Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga jaki masz progesteron?
No to wam opowiem co ja ostatnio zrobiłam
Wygłupialiśmy się z mężem i gdzieś mnie klepnął czy coś już nie pamiętam
A ja akurat miałam rękę na jego twarzy to klepnęłam go w twarz i się rozpłakałam że się obraził a zaraz się śmiałam i to ze łzami w oczach -
nick nieaktualny
-
my wczoraj tak się pokłóciliśmy, że mu powiedziałam, że może się wyprowadzić i odwiedzać dziecko
Oczywiście po 15 min była już zgoda Ale TŻ powiedział, że dziwi do moje lekkie podejście do samotnego macierzyństwa
Na co ja, że wcale tak nie myślę tylko chciałam go zdenerwować
A ja serio nie jestem złośnicą
Dla tych co mają lenia i są w domku to na HBO zaczęła się właśnie Kraina Lodu. Fajna baja -
nick nieaktualnygosia86 wrote:Aga jeśli bierzesz dupka i lekarz zaleca spokój to nie martw się na zapas
Staram się jak mogę nie denerwować !!Tym bardziej że lekarz powiedział że jak beta poszła do góry to dobrze świadczy a dupek na badaniach nie podnosi progesteronu !!
Oj byle do 15 do wizyty wytrzymać -
Podczytuje was i ja jestem prawie 2 lata po slubie:) - w grudniu minie:) no i ja mam taka sytuacje ze jak pojde na l4 i potem macierzynski to bede musiala szukac jakiejsc pracy na macierzynskim... mam nadzieje ze uda mi sie jakos:) nawet jak nie znajde od razu to damy rade ale wiadomo dziecko to wydate wiec dobrze by bylo jakbym cos znalazla a jestem z opolskiego w sumie mieszkam tak na przelomie opolskie/dolnoslaskie:)
Ofelaine - ty do 15.30 a ja do 16.30 ... ja myslalam zeby nie isc na l4 ale i tak nie bede mogla po macierzyskim wrocic wiec nie bede sie meczyc niepotrzebnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:11
-
nick nieaktualny
-
Kochane z góry przepraszam za pytanie ale jestem panikarą z natury i co jakiś czas dopada mnie taki niepokój, że coś się złego stanie.
Jeśli nie plamię, nie krwawię od samego początku, nie mam mocnych bóli brzucha ani nie dzieję się nic dziwnego to czy mogę przypuszczać, że moja ciąża rozwija się prawidłowo. Chodzi mi o to, że jeśli by coś było nie tak to mój organizm dał by mi jakiś sygnał, że np. zarodek się nie rozwija.
Jestem zeschizowana bo koleżanka z pracy poroniła 2 razy pod rzad a druga raz.
I za pierwszym razem pojawiło się krwawienie ale za drugim już nie i musieli wywoływać poronienie. Ale sygnałem że coś się dzieje był silny ból brzucha i wtedy zaczęło zanikać tętno płodu.
Jak się uspokoić dziewczyny??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:16
-
AnnaMaria89 wrote:Podczytuje was i ja jestem prawie 2 lata po slubie:) - w grudniu minie:) no i ja mam taka sytuacje ze jak pojde na l4 i potem macierzynski to bede musiala szukac jakiejsc pracy na macierzynskim... mam nadzieje ze uda mi sie jakos:) nawet jak nie znajde od razu to damy rade ale wiadomo dziecko to wydate wiec dobrze by bylo jakbym cos znalazla a jestem z opolskiego w sumie mieszkam tak na przelomie opolskie/dolnoslaskie:)
Ofelaine - ty do 15.30 a ja do 16.30 ... ja myslalam zeby nie isc na l4 ale i tak nie bede mogla po macierzyskim wrocic wiec nie bede sie meczyc niepotrzebnie...
ja z dolnośląskiego jestem sąsiadkoAnnaMaria89 lubi tę wiadomość
-
ofelaine, niestety nie ma reguły
ja poprzednią ciążę straciłam a nie było żadnych objawów. Po prostu przestało bić serduszko i dzidzia umarła.
A piersi bolały do samego zabiegu.. -
Ofelaine - ja mysle ze jak najbardziej mozesz byc spokojna:) jak nie planmisz i nie krwawisz to bardzo dobrze - ja tez w ogole nie plamilam ... mi gin mowil ze jak tylko bym plamila to do lekarza ... a brzuch nie musi cie bolec:) to nawet lepiej ze cie nie boli:)
ja tez jestem panikara i jeden dzien mdlosci a dugi nic - to myslaalm ze cos nie tak - ale jak zobaczylam dwa razy serduszko pikajace to teraz wiem ze na objawy nie ma co patrzec bo kazda inaczej przechodzi ciaze:))
Karolcia - nie ma reguly ale mysle ze lepiej myslec ze jest wszystko dobrze:) i przyciagac dobre fluidki:) ja jak bylam u mamy i mowilam jej ze troche sie boje czy wszystko bedzie ok itd a ona mnie okrzyczala ze nie moge tak myslec:)
moja mama to dopiero aparatka - jak zaszla ze mna w ciaze to w ogole do gina nie chodzila - poszla dopiero pod koniec ciazy i ja tam okrzyczeli - zadnych badan nie miala zadnych tabletek nie przyjmowala, wszystko jadla i nic ja nie bolalo i mmdlosci nie miala... a ja zdrowa bylam i jestem:)
mowila tez ze jej nawet przez mysl nie przeszlo ze moze byc cos nie tak:) byla w ciazy i wiedziala ze urodzi i juz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:23
-
AnnaMaria89 wrote:Ofelaine - ja mysle ze jak najbardziej mozesz byc spokojna:) jak nie planmisz i nie krwawisz to bardzo dobrze - ja tez w ogole nie plamilam ... mi gin mowil ze jak tylko bym plamila to do lekarza ... a brzuch nie musi cie bolec:) to nawet lepiej ze cie nie boli:)
ja tez jestem panikara i jeden dzien mdlosci a dugi nic - to myslaalm ze cos nie tak - ale jak zobaczylam dwa razy serduszko pikajace to teraz wiem ze na objawy nie ma co patrzec bo kazda inaczej przechodzi ciaze:))
No ja właśnie jestem z tych, co tych objawów mają mniej. Mdłości dopiero od wczoraj się pojawiły ale są delikatne. Wymiotowałam raz tydzień temu. Cycki mi nie urosły, bolą sutki tylko jak dotykam. I tak codziennie się doszukuje choć najmniejszego objawu żeby się uspokoić. -
gosia86 wrote:Ofelaine kochana każda z nas ma takie wątpliwości
I naprawdę czasem jest tak że organizm wysyła nam sygnały że coś się dzieje a czasem zupełnie nic
Takie niepokoje to wszystko wina hormonów
Ja też dolnośląskie Wrocław
Ja mieszkam 70 km od Wrocławia.
Myślałam, że jednak to się to jakoś logicznie wytłumaczyć ale jednak widzę , że nie. Więc pozostaję czekać do wizyty u dr i wierzyć, ze maluszek ma się dobrze. -
a ja mieszkam tak około 60 km od Opola i 60 km od Wroclawia:)) tak pomiedzy nimi:) a rok temu mieszkałam we Wrocławiu bo tam studiowalam i pracowalam:)
Zgadzam sie Ofelaine - trzeba myslec pozytywnie:) mi kolezanka powiedziala to kiedy bede sie w koncu ta ciaza cieszyc jak tak caly czas bede sie czegos obawiac:) - no i ja patrze na mame - nawet nie wiedzialam ze ona tak miala z ciaza - nie dostała @ i test pozytywny i to jej wystarczylo:) gdzie tam jakies usg, badania czy kwas foliowy itd:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:31