Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Aghata
Moja kumpela mówiła, że w II trymestrze odżyła na nowo - libido + 200%, energia, mogłaby łazić 24h/dobę , sprzątać, gotować, z mężem, itp.
Też tak chcę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:13
zgredka, czarna panda lubią tę wiadomość
-
U mnie to dopiero początek ale dzisiaj mnie boli glowa i troche mi sie w niej kręci...tez chodzę do pracy ale przy pierwszej ciąży pracowałam do 7 miesiąca jak sie człowiek dobrze czuje to czemu nie chodzić do pracy...tylko wiadomo nie di kazdej pracy mozna chodzic
zgredka lubi tę wiadomość
[/url] -
Anooosiak
no ja czekam wlasnie na ten czas:) mam nadzieje ze to mnie spotka:)) i zebym mogla w koncu jesc tak jak zawsze jadlam:) (no trudno ze sie roztyje) albo moze nie jak zawsze jadlam - chociaz normalnie jesc potrzebowalabbym kogos kto by i obiadki robil bo ja nie mam czasu na to:/Anooosiak86 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś klopsiki z ryżem w sosie koperko-marchewkowym
Na jutro jak co piątek, bez mięska - a więc rybka !!! i moja ulubiona kiszona kapustka do tego , mniaaam
Co do abstynencji, mam to samooo, 21 już śpię a dotknąć mnie, to warczę już nawet przez senWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:55
-
A ja mam smak na placki ziemniaczane:) ostatnio obiady sa bezmiesne bo ja miesa nie jadam teraz- no ale moj maz jeszcze sie nie skarzy:)
jeszcze poltora godz... i czuje ze mi sie cofa... zawsze pod koniec pracy... nie wiem czy wytrzymam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:02
-
Katalina daj cycki
Moje teraz wyglądają całkiem przyzwoicie mam nadzieję że po ciąży też takie zostaną
Mąż niby nie narzeka ale ja czułabym się atrakcyjniej z większymi
Tak się zastanawiam czy mi dzisiaj przypadkiem bety też nie zrobili bo szykowałam dokumenty na jutro i miałam 3 papierowe skierowania zrobilam tylko raz i sprawdzam konto internetowe a tam tylko jedno skierowanie
No i już zachodzę w głowę i co chwilę sprawdzam konto czy są już wyniki
Ja to głównie bym żywiła się pierogami ruskimi -
Witam się po południu Dałam radę na tym pobraniu krwi... wiecie te poranne wymioty jak nic są prze euthyrox. Dzisiaj oczywiście były porane mdłości ale bez wymiotów... dopiero poleciało w pracy... moje dzieci zbuntowały się na monte a to dziwne bo je uwielbiam i jakoś wczesniej im nie przeszkadzało. Jutro mam wyniki i niestety musze znów po nie jechać bo robiłam też badania HIV a to trzeba odebrać osobiście
AnnaMaria nie znam się na wynikach więc nie doradzę, widzę że już pytałam bardziej kompetentne osoby Ale chciałam napomknąć że n kwietniówkach dziewczyny jakiś czas temu pisały że z ph moczu niby można założyć płeć dziecka. Ale nie pamiętam które wyniki odpowiadją za jaką płeć Może zaraz poszukam w necieinessa lubi tę wiadomość