Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się juz wszystko pichci i czekam na mężusia.
A co to my w okresie owulacyjnym, serduszkowaliśmy 3 dni pod rząd więc nie wiem jak się to ma do płci. Ja zawsze chciałam synka ale mocno czuję że to córeczka:) Ale to w sumie mało ważne, aby zdrowe było. Lece zaraz zobaczyć ph moczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:43
-
nick nieaktualnyI jestem po wizycie !!
Nie ma serduszka nie ma zarodka jeszcze na tym etapie !!!!!
Jutro badanie bety mam zrobić i za tydzień na usg znowu !!
Tyle dobrego że pęcherzyk ciążowy zniacznie urósł
Jak beta będzie w góre szła to dobry znak !!!!!!!
Ciężki tydzień przedemnązgredka, KotMisia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:I jestem po wizycie !!
Nie ma serduszka nie ma zarodka jeszcze na tym etapie !!!!!
Jutro badanie bety mam zrobić i za tydzień na usg znowu !!
Tyle dobrego że pęcherzyk ciążowy zniacznie urósł
Jak beta będzie w góre szła to dobry znak !!!!!!!
Ciężki tydzień przedemną
Trzymam kciuki żeby dobrze było, Pamiętaj, że mamy nową zasadę na forum, myślimy tylko pozytywnie !!AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Aga ja byłam w 6t5d i zarodek tak się schował w pęcherzyku,że dr ledwo go znalazł. Na początku to w ogóle myśleliśmy że go nie ma
Ale na szczęście dr się szybko nie poddał i szukał dalej i znalazł :)A tak naprawdę było widać tylko małą szarą pikającą plamkę w rogu pęcherzyka:) Więc nie martw się za parę dni będzie już widać wszystko Mi pęcherzyk też dużo urósł od pierwszej wizyty bo z 4mm na 20 mm więc mam nadzieję, że to ok jest.AGA 30, madziorek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mi lekarz powiedział że może póżniej dosżło do zapłodnienia i mam sie nie martwić bo może a nie musi widać na tym etapie !!
mam brać dupka 3x1 zrobić jutro betę i cierpliwie czekać
A więc czekamy ja i mój pęcherzyk
A dziś by wypadął 6t i 1 dz ciaży więc jeszcze nie wszystko straconeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:56
-
Aga wiesz to tylko moje spostrzeżenie, ale ja gdy zaskcozył mnie pozytywny test nawet mi przez myśl nie przeszło pójscie wcześniej na wizytę niż po 3 tygodniach ja byłam w 8tc i było wszystko pięknie i widać i słychać. A poszłam wtedy dlatego, że w póżniejszych tygodniach to już nie ma bgdybania albo jest albo nie ma ale ja mam anielską cierpliwość
AGA 30 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Widocznie to zależy od laboratorium. Czytałam w necie, ze jesśli odczyn jest kwaśny to ph waha się miedzy 5-6 ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Magic z tym czekaniem to dobra rzecz ja poszłam jednak za szybko a potem się bałam, czy to umiejscowienie zarodka jest ok i do dziś się nad tym zastanawiam.
Więc co nagle to po diable.