Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotmisia cudny czlowieczek
Dziewczyny chyba sie troche nadwyrezylam w pracy bo mnie zaczelo strasznie pobolewac podbrzusze z prawej strony. Na wysokosci jajnika. A z prawego sie wyklulo jajeczko.
Jutro ide do lekarki, mam nadzieje ze same dobre wiesci bedzie dla mnie miecKotMisia lubi tę wiadomość
-
http://www.babymed.com/pregnancy-due-date-calculator. Tu macie świetny kalkulator i tam jest cos takiego jak dobie wpiszecid ostatnia datę miesiączki wychodzą wam w przybliżeniu wazne daty m.in kiedy powinno byc juz widac serce ,ja tez sie bałam po późno było widac dlatego zobaczcie sobie , jesli beta dobrze przyrasta to nie ma co sie martwić czasem jest różnica 3 dni od wizyty u lekarza do daty w ktorym widac bijące serce , sory ze tak znienacka ale mam sentyment do maja , moi synowie sie wtedy urodzili a dzis w tym roku dokładnie 12 maja szlam potwierdzić druga ciaze , tym razem córa )) stosunek przed iwulacja 2dni i sprawdziło sie, trzymajcie kciuki bo my juz w 26 tyg:) pozdrawiam i życzę Wam spokoju ducha przede wszystkim )) styczniowka2015
gosia86, KotMisia, Ewelcia, Anooosiak86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem po 2 wizycie - wszystko ok Malec chował się w kącie, ale potem pokazał się na chwile Ma 2.39 cm a serduszko bije jak dzwon - 185 Pozdrawiam szczęśliwa mamusia
nojaniewiem, gosia86, AGA 30, inessa, KotMisia, Anooosiak86, Ofelaine, Ewelcia lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Inessa nie przepraszaj to ja nie czytam do końca i później tak mam jak mam
To tak samo jak w tym powiedzeniu ze co gluchy nie usłyszy to zmyśli
Szerokiej drogi jutro i oby mdłości Cię nie męczyły
Mi dzisiaj pomogła guma miętowa w trakcie jazdy do laboratoriuminessa lubi tę wiadomość
-
Ohh laski, znów poświęciłam z 40 min, żeby Was nadrobić
Agusia246 Tak jak piszesz, mam zamiar sprawdzać czy z tą torbielą nic się nie dzieje. Co wizytę będzie monitorowana. Rozmawiałam dzisiaj ze szwagierką i moją mamą i też miały w ciąży takie
Zdaniem gin powinna się wchłonąć.
Alma cudownie, że słyszałaś już serduszko, ja muszę czekać do 15 października
Puella ja też nie mam żadnych dolegliwości po za bólem w okolicy macicy, czasami promieniuje do plecow i pachwin, ale nie jest to mocny ból. Mam nadzieję że po prostu macica się rozciąga. Podobno takie bóle są normalne u większości kobiet we wczesnej ciąży.
Hmm wiecie co, ja chyba dalej nie wierzę, że jestem w ciązy....może jak zobaczę na usg... -
witajcie:) ja sie dopiero ujawniam, bo mialam dylemat czy iść do kwietniówek czy do majówek i tym sposobem wylądowałam własnie u was:P
tazke witam kazda ciezarna i mocno sciskam! oby nam sie w calosci udalo dotrwac do samego konca bez problemow!gosia86, Magic, nojaniewiem, Ewelcia lubią tę wiadomość