Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Byłam wczoraj u lekarza 5tc + 3 dni-niestety oprócz pecherzyka nie było jeszcze nic widac ani słychać. Pecherzyk ma 7 mm.
Mam do Was pytanie czy tylko zły przyrost bety świadczy o nieprawidłowym rozwoju albo plamienia-poprostu w jaki sposób moze objawiac sie brak zarodka....
U mnie wszystko jak najbardziej na tym etapie jest ok. Ale naczytałam sie troche i dletego pytam.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Puella ważny dzień dla dziecka
Sama prowadzę grupę 2-latków w przedszkolu.
Podziwiam Cię! Ja czasami mam dosyć jednego dwulatka, a co dopiero grupy maluchówWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 09:34
-
w oczekiwaniu na dziecko - wczoraj przyszła
Mąż jak się dowiedział ze będzie tata kupił ją od razu w zestawie z "pierwszy rok dziecka" ;p
Bardzo fajna książka ja np zestresowana że hcg nie skoczyło tak mocno, że coś mnie pobolewa tu i ówdzie - wszystko jest wytłumaczone tak, że wiem że mam się nie martwić..
Nie czarujmy się, ale zdarza się, że jedna dziewczyna na forum ma taki wynik inna siaki i zaczyna się straszenie. Nie jest to celowe, ale jednak - jak to masz betę 77 - ja w 16dc miałam 200 - na pewno wszystko ok?
I już stres niepotrzebny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 09:35
Magic lubi tę wiadomość
-
Kochane robiłam bete w 30 dc i była 117 a w 33 dc była 460 takze przyrost prawidłowy-tylko, ze to była wczesnie. Jak myslicie powtórzyc jeszcze bo własciwie dw wyniki to moze mało co? Wiem jestem przewrazliwiona. Żadnych plamien nie ma. Tylko, że to wczesna ciaza a ja nie mogłam wytrzymac i juz poleciałam na wizyte z której mało co wynika i nie potrzebnie sie dopatruje.
-
Katarzyna87 wrote:w oczekiwaniu na dziecko - wczoraj przyszła
Mąż jak się dowiedział ze będzie tata kupił ją od razu w zestawie z "pierwszy rok dziecka" ;p
Bardzo fajna książka ja np zestresowana że hcg nie skoczyło tak mocno, że coś mnie pobolewa tu i ówdzie - wszystko jest wytłumaczone tak, że wiem że mam się nie martwić..
Nie czarujmy się, ale zdarza się, że jedna dziewczyna na forum ma taki wynik inna siaki i zaczyna się straszenie. Nie jest to celowe, ale jednak - jak to masz betę 77 - ja w 16dc miałam 200 - na pewno wszystko ok?
I już stres niepotrzebny.
DOKŁADNIE!Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny