Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaMaria89 wrote:Ewelcia to mow czy 6ph jaka to plec:) chociaz jakos mi sie wierzyc nie chce:)
-
UWAGA MAJOWE MAUSIE
Dopisujemy się grzecznie do listy Im nas więcej tym lepiej Zapraszamy tutaj: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yTkYEkM-Et-ody4jL87Bsdn2DP8AguW9W_V_YP8Fn_I/edit#gid=0
A dopisane niech sprawdzą czy wszystko prawidłowo uzupełnione -
Ewelcia - no niby u mnie wylazi dziewczynka:) ja bym chciala nawet ale w sumie mi obojetne:)
wiem ze tesciu chcialby wnuczke:) no narazie nie jem miesa itd no ale tez nie jem rzeczy na dziewczynke - tak wyposrodkowane mam:) czas pokaze - zeby zdrowe bylo:)
ja tez slyszalam ze plemniki na dziewczynke sa wytrwalsze a te na chlopczyka szybsze wiec jesli owu byla pozniej niz serduszkowanie to moze byc dziewczynka a jesli w dzien serduszkowania to chlopczyk to zalezy ktore plemniki sie dostaly:)) hehe i u mnie nawet po tym wychodzi dziewczynka - no i patrzac na cere moja ze wcale nie ladnieje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:37
-
AnnaMaria ja w poprzedniej ciąży głównie żywiłam się mięsem i okazało się że miała to być dziewczynka wiec co do tych smaków to raczej w to nie wierzę
Dzisiaj trzymamy kciuki za Ulkę bo ma wizytę
A jutro Karolcia i jaAnnaMaria89, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Magic - jak siusiaka zobaczysz to juz chlopczyk bedzie chyba ale jak nie zobaczysz i powie lekarz ze prawdopodobnie dziewczynka to wcale nie znaczy ze dziewczynka:) moja ciotka chciala dziewczynke i sie cieszyla jak wykazalo usg a potem sie smialismy ze siusiak jej dorosl:) bo urodzila chlopczyka:)
Magic lubi tę wiadomość
-
Agusia - tak slyszalam wlasnie a tu nawet cos znalazlam na ten temat:
Żeby spłodzić dziewczynkę należy więc współżyć przed jajeczkowaniem (optymalnie 40. h przed) - plemniki niosące chromosom damski będą miały większą szansę dotrzeć do komórki jajowej. Jeśli natomiast zależy nam na chłopcu, trzeba poczekać do samego szczytu owulacji - szybkie plemniki męskie mają wówczas przewagę. Badania kliniczne w kilkuset przypadkach potwierdziły skuteczność tej metody planowania płci - jeżeli chodzi o dziecko płci męskiej w 90%, a żeńskiej - w prawie 60%.
Czytaj wiecej: Jak zaplanować płeć dziecka? 5 metod planowania płci dziecka - Dzidziusiowo.pl
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:54
-
nick nieaktualny
-
A ja myslalam ze ten cykl zmarnowany bo tylko raz byli w dni plodne bo jakos sie poklocilismy i bylam pewna ze cykl w plecy a tu taka niespodzianka. Wiec my bedziemy miec pewnie dziewuszke chociaz maz sie upiera przy chlopcu. Jak mu mowilam ze meskie plemniki sa mniej zywotne to mowi ze jego sa super i bedzie siusiak
A mi sie wydaje ze aniolek byl chlopcem a teraz nie mam hmm przeczuc ale wnioskuje po tym ze sex byl tylko dwa dni przed owu.gosia86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
No ja tez myslalam ze cykl stracony jak zobaczylam ze serduszkowalismy dwa dni przed owu:)
Rika - no i te szybkie plemniki wygraly:)) zanim te na dziewczynke doszly to te szybkie je przescignely i chlopok hehe:) jakby moze szybkich nie bylo plemnikow to te na wecinke by dotarly:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:21
-
Dziewczynki byłam u mojej gin, bo mnie martwily już te plamienia. No i się okazuje, że winna jest nadzerka
A z tych super wiadomości to wwidziałam swoje dzieciątko
Ma 1,71cm, widać zalążki raczek i nóżek i jak zaczelysmy badanie to gin do mnie,że malenstwo główką właśnie rusza
Przepelnia mnie SZCZĘŚCIEAnnaMaria89, gosia86, katalina, czarna panda lubią tę wiadomość