Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się snilo że byłam na usg i miałam robione przez brzuch i nie było widać malucha tylko słyszałam serducho aż się popłakałam przez sen
Boże byle wytrwać do jutra
Na reszcie zaspokoilam zachciankę na frytki i bylam w McDonaldzie:)Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Alma to mnie zaskoczylas. Nawet sobie sprawy nie zdawalam. A co mowil o ziolowych? Wiesz na takiej samej zasadzie co henna tylko ze w wielkich tubkach do wlosow?
Rika wszystkiego najlepszego dla malego urwisa! Niech rosnie zdrowo:)
Nie wiem czy mnie cos lapac nie bedzie. Bo mam zatkany nos, kicham, ale ten katar to mam tylko tak z rana do 10 moze 11.
Ja ledwo z lozka wstalam a juz chce mi sie spac:p a jak pomysle ze jeszcze tyle dni przede mna w pracy...
Jedyne pocieszenie ze jutro ide do luxmedu i moze bedzie w gabinecie z usg i zobacze Kruszynke ♡ -
Hej:)
mam wyniki ale nie umiem ich odczytac czy dobre sa...
Morfologia - wszystko w granicach norm prócz GRA % 74,7 (45,0-70,0)
LYM % 21,8 (25,0-50,0)
mocz:
- odczyn 6
ciezar wlasciwy 1,025
bialko, cukier, bilirubina, nitrite, leukocyty, erytrocyty - nieobecne; urobilinogen - w normie, ketony 25 mg/dl
osad - leukocyty 2-4 wpw, nabłonki płaskei liczne wpw
glukoza 89,21 mg/dl, 5,00 mmol/l
ktos sie na tym zna?
A grupe krwi mam A Rh D +Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:44
-
Puella wrote:Jak zazdroszę Wam usg. Ja muszę czekać jeszcze 2 tygodnie. Nie mam żadnych ciążowych dolegliwości, więc myśli różne krążą po głowie.
Hej
Ja też nie miałam żadnych większych dolegliwości, oprócz ciężkich i mega bolących cycków, ciągnięcia w podbrzuszu. Od 3 dni męczą mnie leciutkie mdłości.
Też czekam na USG - pierwszą wizytę miałam 15.09 (bez USG), a następną mam dopiero 06.10 (tu będzie USG i umieram z ciekawości)! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O dzieki:) - co do sikow to nie ma w ogole norm a co do glukozy jest wiec jest w normie ale morfologia dziwna - wszystko w normie GRA i LYM i MON w normie ale juz GRA w % i LYM w % nie jest w normie ... LYM jest 74,7 (norma 45,0 - 70,0) a GRA 21,8 (norma 25,0 - 50,0)
-
Hej, Rika najlepszego dla synusia
U nas dziś lepiej, mdłości mniejsze tylko z rana były ale zauważyłam że mocniej boli mnie brzuch od 2 dni i zajarzyłam dopiero teraz, że miałabym teraz kolejną miesiączkę więc może to dlatego.
A dzisiaj belly pokazało 20 % ciąży za nami Jakoś to nawet zleciało
Anna Maria co do wyników to wydaję mi się ze są ok
Rika lubi tę wiadomość