Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofe działaj
podobno sex super działa na szyjkę a raczej nasienie, ja bym się nie zastanawiała tylko brała męża w obroty. Szkoda że mojego nie ma bo już bym go kilka razy molestowała :p
Eklerka, czarna panda, kika79 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie nie wiem czy mamy dalej zakaz bo gin nic nie powiedzial na ostatniej wizycie czy zakaz nadal obowiazuje a ja zaponnialam zapytac ale sobie mysle, ze juz chyba nam wolno. A my tacy wyposzczeni, ze hoho
, 2 miesiace bez przytulania wiec lepiej teraz skorzystac bo potem znow polog
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 12:40
-
Dokładnie tak jak Eklerka pisze! Potem będzie połóg i dalej nie bedziecie mogli, ja dzisiaj swojego tez wezme w obroty ale wczesniej muszę pomęczyc sie troszke z depilacja:P
Nie wiem czy Wy też tak macie ale ciężko dobrać sobie tak pozycje w ciąży, zresztą jestem potem wymęczona jak po jakims maratonie:PWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 13:01
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ee535a05d1f.jpg
Moj juz chyba chce wychodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 13:12
Anioł, Eklerka, czarna panda, dorota1987, Karolcia88, katalina, gosiunia, beti97, GabiK, slash, PIGULSKA, Bluberry, Agusia246, nojaniewiem, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Ja też mam dość
Siedzę, nic nie robię, a sapię 
Podniosę 4 litery z krzesła, to czuję mega ból w kroczu, mija jak przejdę kilka metrów
I średnio co godzinę jestem w wc 
Cholernie boję się tego porodu, jak nigdy niczego innego
Ale niech już ze mnie wyjdzie... Nawet teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 13:46
-
Witamy się i my w dwupaku. Do wizyty w czwartek jeszcze leżymy i mam nadzieję, że ginka pozwoli już odstawić luteinę i zmniejszy dawkę magnezu.
Ja mam bóle jak na @ codziennie. Twardnieje przy tym brzuch i przybiera dziwne kształty. A najgorsze bóle to mam w nocy, ale może też dlatego, że Filip jest najbardziej aktywny właśnie nocą. I te bóle @ w moim przypadku skracają szyjkę. Także byle do soboty i możemy rodzić
.
Dostaliśmy dziś info, że nasi znajomi, którzy mieli termin na 30.04 w piątek zostali rodzicami. Mąż się zestresował, kazał mi wyciągnąć spakowaną torbę i pokazać listę z brakującymi rzeczami
. Ma przeczucia, że Filip będzie chciał wyjść między 30.04 a 03.05. Chyba jest bardziej zestresowany ode mnie
. I jak tak czytam historie o Waszych mężach/partnerach to stwierdzam, że mój jest dziwny
gosiunia, czarna panda, GabiK lubią tę wiadomość
-
Wow Madziorek jak się wypiął
ja w takich momentach mam wrażenie że mi skóra pęknie 
Anielka jeszcze 4 dni dasz radę ja się muszę przyznać że tak do końca plackiem to nie leżę bo trzeba coś do jedzenia zrobić i umyć naczynia ale nic więcej nie robiłam dopiero dzisiaj trochę chatę ogarnęłam -
Oooo Madziorek! Moja robi tak samo tylko bokiem! Muszę jeszcze zdążyć uchwycić na zdjęciu i nakręcić jakiś film z brykania

Czarna Panda, na to wygląda.. już wcześniej widziałam galaretki, ale małe.. w nocy to było oooo duuuże, ale nie podbarwione krwią, więc pewnie to nie koniec
Jutro wizyta.
A my dziś po spotkaniu z położną w szpitalu
) Podpięła mi KTG jak usłyszała o łożysku i stwierdziła, że małej chyba nie przeszkadza, ale to wskazanie do wcześniejszego rozwiązania i wspomniała o teście oksytocynowym, jak dziecko będzie reagowało.. Zobaczymy co powie gin, ale aż się uśmiała szczerze jak zobaczyła przez kogo jestem prowadzona, więc chyba to taki szpitalny wesołek jak na wizytach zresztą
Położną będę mieć super.. tu jestem spokojna chociaż. W każdym razie pytała też o wagę małej, powiedziała, że ochronę krocza będzie stosować, ale przy jej wadze w 30tyg 2kg to ona woli bym nastawiła się na nacięcie, a najwyżej mile rozczarowała
I zastosowała swoją metodę na pomiar wagi!
Mówi, że niezawodna i zawsze się u nich na porodówce sprawdzała lepiej niż usg.. Wzięła centymetr i zmierzyła od biustu do spojenia przez środek (pępek).. Po czym stwierdziła, że mała waży 3,6kg! I śmiejąc się powiedziała, bym jutro jej potwierdziła wagę z usg
gosia86, gosiunia, kika79, czarna panda, GabiK, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
U nas się płaci szpitalowi po prostu za prywatną opiekę i jest tylko i wyłącznie wtedy do mojej dyspozycji nawet jeśli ma dyżur i kosztuje to 1300zł, mogę też rozmyślić się w każdej chwili. Ale nawet w przypadku cc ona przy mnie będzie przed w trakcie i po i pomoże przy dziecku więc naprawdę uważam, że warto.. Nie wyobrażam sobie, że trafiam z ulicy prosto na obcego człowieka, który może akurat dziś ma zły dzień (jak wtedy na ip) albo po prostu jest nieprzyjemna z natury.. Ta babka to do rany przyłóż, ale jak trzeba to i postawi do pionu jak się wariuje
gosiunia lubi tę wiadomość