Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mi wyszło 29cm.
mój Szanowny stwierdził że podobnie obliczA się wagę świń: obwód świnki pod przednimi nogami. dziadek tak jego mieżył I +/- się zgadzało. 100cm =100kg swinki
gosia86, GabiK, Anioł, madziorek, dorota1987 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
łazienka wysprzątana na błysk
i nic się kompletnie nie dzieje tylko brzuch mi czasem twardnieje zobaczymy co mi jutro gin powie
pewnie będzie w szoku że przyszłam bo powiedział że już się nie zobaczymy hihi
my w zestawie z łóżeczkiem mieliśmy podkład ceratkowy z canpolu na długość i szerokość materaca i leży sobie pod prześcieradłem (bezszelestny)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 16:24
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Ja też się wzięłam za sprzątanie w końcu i pranie, jeszcze muszę umyć podłogi, ale to po obiedzie...tak wiem późno obiad, musiałam czekać, aż mój szanowny odejdzie od kompa i skoczy do sklepu, bo się okazało, że ziemniaki się skończyły
W ogóle my żyjemy w taki rozwalony sposób, głównie przez to, że niemąż pracuje głównie z domu i w takich godzinach jakie mu akurat odpowiadają, a przez to rytm dnia rozj... nie wyobrażam sobie tego jak już będzie mała
-
O rety ja też zmierzyłam metodą położnej Kataliny i wyszło 45cm!
Chyba że za nisko zjechałam miarą
Sporo z was jutro wizytuje, ja mam we wtorek wizytę nie wiem czy nie ostatnią
chociaż póki co cisza nic nie boli, nic ze mnie się nie leje ani nie wypada...znając moje szczęście zacznie się we środę jak mąż do Niemiec wyjedzie
kika79, marlencia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosieńko jutro fotki wstawię dziś nie mam dostępu do lapka mąż zająl dwa i nie chce oddać a z fona nie dam rady,
muszę dokupić tylko folię i nowy materacyk do wózeczka(tylko nie wiem jaki),
nawet mam parasolkę do gondolki i spacerówki nie wiedziałam że bedzie
ciekawe czy zda egzamin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:21
PIGULSKA, gosia86 lubią tę wiadomość
Ja łóżeczko już mam ubrane
kącik czeka na Pierworodnego 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:31
gosia86, kika79, Ofelaine, maribel, czarna panda, Bluberry, Wonderwall, marlencia, beti97, AGA 30, slash, GabiK, Agusia246, katalina, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
To czekamy z niecierpliwością na fotki Kika
a jaki wózeczek macie?
Ogólnie nasze majowe dzieci bardziej cierpliwe niż kwietniowe bo u nich dużo urodziło się w marcu
Pigulska elegancki kącik
Aktyde różne opinie są na temat materacyków ja sie bałam gryka kokos bo podobno zdarzają się robaki ale mąż taki wybrał wiec zobaczymy jak się sprawdziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:28
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Moje drogie z racji wieku i tego że nie planujemy mieć już więcej dzieci nie kupowałam nowego wózka,wogle nie kupiłam wózka,doszliśmy do wniosku że wolimy kupić jakąś lekką porządną spacerówkę jak mały będzie miał z pół roku
A wózek jest firmy Matpol IBIZA
PIGULSKA super kącikWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:37
PIGULSKA lubi tę wiadomość
My już po gościach, powiem Wam, że posiedzieli chwilę, myślałam, że max godzinkę i będą spadać a oni prawie 2,5h. Dziewczynki grzeczne- wcale się nie bały, cały czas się śmiały

Dobrze, że zrobiłam tą panna cotte bo wszystko zjedli. Mąż też chwalił, że pyszne. (a zrobiłam dodatkowo z musem truskawkowym u góry zmieszanym z galaretką). (coś takiego, tylko, że na ozdobę dawałam truskawki)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fea1bc9d00f7.jpg
Mąż się właśnie zabrał za łóżeczko- ciekawa jestem po jakim czasie będą leciały kur... bo jedną deskę ogląda od dwóch minut
Gosia super, że autko kupione!
a mąż pewnie chce Ci zrobić niespodziankę
pochwal się jak tylko sama się dowiesz 
Aktyde może najwyższa pora się zabrać za wózek? Bo na niektóre to się czeka nawet 3 tygodnie na odbiór..
ja mąż łóżeczko złoży to odpakuje tylko materac, żeby wywietrzał. Dziewczyny, na której stronie się kładzie dzidzię? Na kokosie czy na gryce?! Póki co nie będę chyba ubierać kołdry bo przecież i tak Mała będzie w rożku albo pod kocykiem. Przynajmniej na tą porę tak uważam, zobaczymy czy mnie jutro nie tknie
Dziewczyny czy prałyście matę edukacyjną w pralce? (na ręcznym programie?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:48
gosia86, kika79, Wonderwall, maribel, czarna panda, PIGULSKA, GabiK, katalina lubią tę wiadomość