Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
chciałam spakować się w jedną ale niestety się nie udało i mam dwie jedną dla małego a jedną dla siebie
coś mi belly nawala wszystko było w jednym poście a rozbilo na trzy różne i brak suwaczkówWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 20:32
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualny
-
Ja mam dwie torby i obie prawie pełne
a muszę jeszcze wpakować podręczne kosmetyki
Karolcia smakowicie wygląda ta panna cota mniam
No to dajecie mamuśki niech i u nas się wreszcie coś rozkręci!!!
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam jedna torbę wszystko ładnie się zmieściło.
Slash ja polecam książki G. Kasdepke dla dzieci i też zależy czy chłopiec lubi czytać w tym wieku różnie u chłopców bywa. A wiesz co lubi? Piłka nożna, motoryzacja itp są fajne w empiku ksiazki-encyklopedie.
Szkoda żebyś kupiła a to później pójdzie w kąt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 20:53
slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasdepke wymiata

KUba i Buba oraz Detektyw Pozytywka
Ja to dzieciom w przedszkolu czytałam i przez to mam wrażenie ze dla 10latka to coś bardziej dorosłego. "Potop" , "Krzyżacy"?
Powiem też ze kciążki Chylińskiej też są super o Zezi aleto bardziej dla dziewczynek.
OOOO wiem!
"Koci taksówkarz" - super książa
slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnioł ale wlasnie Kuba i Buba (ma kilka części do 14 lat) oraz Pozytywka wiekowo do 12 lat jest. Wszystko zależy od dziecka, a dzieciaki są wybredne i trudno trafić w gusta.
Tez myslalam o Chylińskiej dla mnie najlepsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 21:06
-
Czarna troche z opoznieniem odpisuje alw tak, dwie smietanki wymieszalam w jednym garnku
Ze swiezych truskawek robilam mus bo takie mialam ale z mrozonych tez mozna
aa i smietany obie moga byc 30,ja akurat takie mialam w lodowce.
Zaraz doczytam reszte:) -
Gosia jaka bryke kupiliscie?
Madziorek 5h! Chyna by mi kregoslup pekl:/ w sumiw to usiadlam na fotelu wepchalam poduszke pod plecy i jakos bylo. A co do gosci to zdziwiona bylam ze tyle siedzieli bo widujemy sie raz na 4 miesiace z poczucia obowiazku (maz chrzestny) a wczesniek to sie z nimi widzielismy jak bylismy ich prosic na slub czyli przed chrzcinami 3 lata
Co do torby to chcialabym sie spakowac do jednej ewentualnie tak jak Gosia, rzeczowe dzieci do torby od wozka
zobaczymy jak to wyjdzie w praniu;)
-
Nam pani w sklepie mówiła, że grypa ma to do siebie że najmniejszy kontakt z wodą powoduje że materac juz nie wysycha i wtedy właśnie pojawiają się robaki i jakieś pleśnie... My kupiliśmy lateksowo kokosowy i jestem zadowolonaaktyde85 wrote:Jaki wózek kupiłaś? Chyba jestem tu jedyna, która jeszcze wózka nie ma
ciekawe czy się wyrobimy z zakupem do porodu
Materacyka też jeszcze nie mam, wszyscy mi mówią, że najlepsze są te z gryką i kokosem, ale nie wiem, nie znam się.
-
Dziewczyny, co jest? Proszę się rozpakowywać, bo nam samotnie z Zosią
Inne rozpakowane jakoś zamilkły całkowicie, czasem tylko KotMisia się pokaże...
Teściowa dzisiaj kupiła małej prześcieradełka i pieluszki flanelowe. Co prawda mówiliśmy jej, że wszystko mamy, ale chęć nakupowania wnusi rzeczy jest silniejsza
Powiem Wam, że pokrowiec na przewijak jest do doopy. Zosia go już dwa razy obsikała i raz potraktowała numerem 2, można prać w nieskończoność. Jak ostatnio świerzo wyprany i wyprasowany położyłam i zaraz musiałam ściągać to się poddałam i nie kładę więcej. Podkłady się super sprawdzają, bo po niespodziance można wyrzucić i mieć w poważaniu.
A moja córcia wredota mała, czeka aż brudną pieluchę spod dupki wyciągnę i wtedy jest super moment na siku i kupę
kika79, Karolcia88, PIGULSKA, nojaniewiem, gosia86, aktyde85, Wonderwall, dorota1987, beti97, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Tak Karolcia juz nie wiedziałam gdzie i jak siedzieć, nawet kolana mnie bolały. W końcu siadłam po turecku i jakos dałam rade, ale juz sie do tego nie nadaje. Ja póki co nie wiem ile toreb bede miała, bo co mi sie przypomni to kładę na torbę
szczotkę do włosów kupiłam sobie nowa taka malutka, zeby miec do szpitala i na wyjazdy na pozniej
tez sie zastanawiałam nad suszarka ale używam tez prostownicy a taki zestaw na porodówkę to chyba przesada co ??
-
nick nieaktualnyAgusia to chyba wszystkie dzieciaczki tak mają jak tylko goła pupka to niespodzianka murowana

Madziorek też mialam z tym problem czy brać suszarkę i prostownice, ale odpuściłam, tym bardziej że koleżanki mówią ze będzie mi wisiało to czy mam proste włosy... zobaczymy
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja tez spakowana jestem w 1 torbę wszystko mi się zmieścilo
musze tylko szczotkę do włosów schować jak by co i dokupić wodę z dziubkiem 
I pokrowca na przewijak tez nie mam, będę stosować właśnie podkłady jednorazowe albo tetre.. cały czas mi się wydaje ze mam wszystkiego za mało ale najwyżej na bieżąco się dokupi albo odwiedzających będę prosić o dary
Chce juz rodzic..