Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam jedna malenka torbe jak basen z pepco za 19 zl kupilam tam dla siebie rzeczy i druga z wozka tam dla malego rzeczy a i osobno do reki paczka pampersow z uchwytem
co do przewijakow mam dwa jeden na drewnianym lozeczku taki zwykly a drugi na turystycznym ale temu ze byl w komplecie wiec niech jest
-
nick nieaktualny
-
Ja na początku spakowałam się w walizkę ale brakło miejsca i musialam rzeczy dla małej przepakować do mniejszej torby i teraz jest ok.
O suszarce też myślałam ale w końcu nie spakowałam bo nie wiem czy będę w stanie myć głowe w szpitalu a jeśli będzie potrzeba to maż dowiezie. -
Agusia to z Zosi niezła aparatka ze tak lubi narobić wszędzie poza pieluchą
ale ponoć wiele niemowlaczków tak ma a z chłopakami to większe widowisko jak zasikają wszystko dookoła łącznie z mamusią 
Madziorek podziwiam za siedzenie tyle czasu z gośćmi ja to się już do tego nie nadaje
Suszarki nie biorę szkoda miejsca w torbie. Ostatnio jak leżałam w szpitalu mąż przywiózł na chwilkę umylam szybko włoski wysuszyłam i zabrał z powrotem do domu
na układanie włosów to na pewno ani siły ani czasu nie będzie
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Spokojnie dziewczyny lepiej dokupić niż jakby miało zostać w ogóle nie wykorzystaneolka24 wrote:Dzoana tez mysle ze wszystkiego mam malo i ze ubrani za cienkie na ten maj

Ja na wypis naszykuje taki lekko ocieplony kombinezonik z polarku no chyba ze będzie ponad 20st to wtedy odpada a małego najwyżej kocykiem się okryje
olka24 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie też nie wiem co na wyjście na razie nie mam nic prócz sweterki lub ewentualnie bluzy... ale zobaczę jaka będzie pogoda najwyżej wyślę męża albo mamę i kupią jakiś kombinezonik albo kurteczke

Mi się zdawało ze ubranek mam dużo ale jak je uprałam posegregowalam i wypracowałam to wydaje mi się mało. . Ale już nie będę teraz szaleć zobaczę co się okaże i wtedy najwyżej będę kupować
We wtorek usg juz się nie mogę doczekać
-
nick nieaktualnyJa nie biore ja to mam tylko koszule 3 recznik podpaski podklady kosmetyczke a dla malego chusteczki czapki pampersy masci i niedrapki okrojona torba w razie czego maz dowiezie co trzeba aaa i wody dwie duze butelki a na wyjscie mam pol spiochy body i grubszy sweter ale nie wiem czy to nie za cienkie a wszystko mam cienkie i lipa
-
Bezsennosc mnie dopadla, mecze sie od 3... Lezenie na lewym boku boli, na prawym tez, na plecach ciazy mi brzuch. Chyba zaraz wstane i bede chodzic.
Gabi ja stwierdzilam wczoraj, ze tez tak naprawde rodzic nie chce jeszcze bo nie jestem gotowa psychicznie. W ogole ten porod wydaje mi jakis taki odlegly i jakby mnie mial nie dotyczyc...
I bez przerwy mam wrazenie, ze za malo jestem przygotowana,za malo zrobilam, posprzstalam itd... I codziennie sobie powtarzam, jeszcze nie moge rodzic bo musze zrobic to i to.... Czyzby syndrom wicia gniazda ??
Gosia fajnie, ze kupiliscie autko
-
Witajcie dziewczyny
Kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujące
My od dziś jesteśmy donoszone
Po takiej nocy jak dzisiejsza to już bym chciała rodzić boli mnie dosłownie każda kostka spać się chce a nie mogę zasnąć
Ale z drugiej strony mam tak jak Ofeline że nie jestem jeszcze gotowa
Gabi oj Ty to raczej do czerwca nie dotrwasz
Katalina to pewnie źle mierzymy
a bez względu na wagę i wielkość i tak trzeba urodzić
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy w 40 tc
po południu wizyta. Dziś trochę wizyt będzie wiec kciuki za wszystkie.
Ewelinke ja naczyń nie biorę za dużo by tego było jak na 2 dni.
Gosia fajne auto, mój mąż ma bore a ja mu czesto ją kradnę
i gratulacje donoszonej ciąży.
Pamiętacie zeszły rok jak każda mówiła byle do kwietnia, jak to zleciało szybko zaraz maj!
Dziś mam ostatnią wizytę w pracy na kilka miesięcy, no chyba że będę bić rekord kwietniówki
co urodziła w 43tc??
gosia86, katalina, Wonderwall, Ofelaine, czarna panda, dorota1987, PIGULSKA, WesołaMama, kika79, kika79, Karolcia88, nojaniewiem, beti97, gosiunia, Anielka lubią tę wiadomość
-
Witam sie po ciezkiej i nieprzespanej nocy. Mala cala noc dawala mi popalic co pol godz musialam isc siku bo tak sie rozpychala i powodowala skurcze. Za godz wizyta zobaczymy co powie gin.2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍