Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katalina najcześciej mam tak, ze ta gula jest trochę mniejsza ale jeszcze cały prawy bok jest wypchnięty i twardy
dziś dał czadu z tym wypychaniem
w kościele tez szalał, potem poszedł spać a na komuni nawet ksiądz go pobłogosławił 
Katalina koniecznie napisz czy waga położnej i z usg sie zgadzają
umrę z ciekawości
my tez jutro wizyta, a teraz czekamy na gości
katalina lubi tę wiadomość
-
ach mam zagawozdke z tym czopem. miał on konsystencje galaretki bezbarwnej i lekko brązowej i czystej krwi i zamoczył całą wkładkę, ale naprawde spodziewałam sie czegos wiekszego.
także od niczego spakowana jestem, wziełam prysznic i cierpliwie czekam
-
U nas kosztuje 1000 i wydaje mi sie ze cena grubo przesadzona. Mama mowi zebym wykupila, ale kurde dla mnie to duzo. A w razie naglego cc to kasa przepada.
Poki co Mala ulozona miednicowo wiec zobaczymy w ogole czy sie obroci. -
Tak jak napisałam. Mierzy od wysokości pod biustem do spojenia przez pępek i jak wróciliśmy do domu, to mąż jeszcze raz z ciekawości zmierzył i wyszło 36cm. Więc to chyba tak, że wstawiamy , pomiędzy cyfry i jest
Jutro to skonfrontujemy
Obstawiam, że może być 100g różnicy bo przez ubranie mierzyła a miałam dwie warstwy. W każdym razie, jeżeli dotrwam do terminu to mur beton, że młoda ma ponad 4kg
madziorek, GabiK lubią tę wiadomość
-
Dzięki - masz rację tanszy, musze tylko sprawdzic czy u tego samego sprzedawcy moge kupic ten miekki przewijak - byłyby jeden koszty przesyłki.PIGULSKA wrote:Slash całkiem spoko
tylko musisz jeszcze dokupić miękki przewijak
Jak masz białe łóżeczko to powinno razem się zgrać
Aaa i znalazłam taki sam ale tańszy
http://allegro.pl/polko-przewijak-bialy-na-kolkach-klups-i5279381808.html
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Karolka - ja tez mam ubrane i przykryłam taką narzutą żeby się nie kurzyło. Mysle ze to dobry pomysł.
Dziewczyny widzę ze czopy ruszają do akcji. U mnie zadnego czopu narazie ani widu ani słychu. Jak narazie to się bardzo oszczedzam. Jutro wizyta u gina - ciekawe co powie.