Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny nie udzielam się na forum, bo kompletnie nie mam czasu. Wszystko na raz sie zeszło rozpoczelismy budowe domu wiec trzeba wszystkiego dopilnowac.
W piątek miałam wizyte moja dzidzia jest juz spora ma 3,17 kg. Miałam niezbyt przyjemne badanie, bo "dwupalcowe", czyli pani doktor stwierdziła, że jest rozwarcie na 3 cm i pół porodu mam juz za sobą, choć wcale tak nie czuje.
Uprzedziała mnie że teraz moge krwawić i tak było cały piatek, a teraz dostałam gęstej wydzieliny podbarwionej krwią. Domyślam się, że to czop tylko spodziewałam się, że tego bedzie wiecej.
Oczywiście juz wyczytałam w necie, że jesli czop jest podbarwiony krwią to poród nastąpi w ciągu 24 h- także już się stresujekika79, GabiK, czarna panda, beti97, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie śpię dziś od 6 rano. Jak dla mnie to dziwne zjawisko. Obudziłam się na prawym boku i przewróciłam się na plecy i wtedy dopadl mnie straszny ból z prawego boku który promieniował do krocza. Myślałam że zacznę wyć. Spojrzałam pod kołdrę i zobaczyłam że maly się bardzo mocno wybrzuszył z tej prawej strony. Starałam się oddychać spokojnie, a potem wypełzłam na siku i przeszło. Musiałam spać tak twardo że maly nie mógł swobodnie kopać z prawej strony i wymęczył jakiś bebech. Już się boję spać na prawym boku.
A mąż wrócił ok. 23:00 zadowolony -
U mnie praktycznie codziennie od pobytu w szpitalu czyli od 3 tygodni
Wczoraj doszło twardnienie brzucha od góry i po bokach wiec obstawiam że to już skurcze przepowiadające
Już bym chciała środę i wizytę a tu jeszcze 3 dni muszę czekać
Ale dopnę już dzisiaj torbę szpitalną tylko muszę jeszcze koszulę wyprasować
Mam dzisiaj jakiś zastrzyk energii
Dorota to przyzwoicie mąż wrócił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:28
-
Dorota ale masz porządnego męża!
o Gosia widzę, że zbierasz się za prasowanie tej koszuli tak jak ja za ubranka dziecięce
Ale jutro już 35tc więc chyba najwyższa pora spakować coś poza pampersami i mokrymi chusteczkami -
Marlencia może to plamienie jeszcze po tym badaniu? Bo czop to chyba ma raczej taką konsystencję galaretowatą. Jak cie coś niepokoi to a ip
Aga a regularne te bóle malpowe?? Może coś się już zaczyna...
Dorota to super ze mąż wrócił o rozsądnej godzinie, nie musiałaś się zamartwiaca teściowa jeszcze do ciebie zaglądała wczoraj sprawdzić jak się masz??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:39
-
nick nieaktualnyBóle nie są regularne Ale dość często czasem co godzinę czasem dwa razy w ciągu godziny. Czasem rzadziej. Brzuch mi nie robi się twardy więc to jeszcze chyba nie to.
No ja do końca kwietnia nie mam zamiaru rodzić hi hi więc to może macica ćwiczy -
Tak, przyszła do mnie drugi raz, bo przypomniało jej się co mam domówić w e Tesco czyli ser żółty do krajania w plastrach. Powiem wam że zgłupiałam. Chyba zadałam 5 pytań pomocniczych i wyszło na to ze nie w kostce. Znowu mi ucięło dalszy tekst.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:46
Anioł, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane ja tez sie.melduje w dwupaku jutro wizyta troszke.sie stresuje. Bo moja kuzynke w czwartek gin wyslala.do szpitala a dobrze sie czula i niby poszla tylko po jakies zaswiadczenie dla zusu. Miala wyjsc wczoraj a tu lekarz stwierdzil ze dzis albo jutro przeniesie sie pietro wyzej czyli na porodowke. A miala termin tylko 2 dni wczesniej niz ja.2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Tajemnicza kobieta z twojej teściowej Dorota i jeszcze przez nią masz koszmary
a tuńczyk zamówiłas??
Dzastina nie stresuj się to ze kuzynke zostawili w szpitalu nie znaczy ze z tobą będzie podobniepowodzenia jutro na wizycie