Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie...z tymi chrzestnymi to tez wielki problem, bo wybrac trzeba rozsądnie. Kuzyna miała dwie chrzestne, ale naszukała sie parafii gdzie to zaakceptują. Warto zapytać

slash cieszymy sie z dobrych wieści
my też czekamy na regularne skurcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:10
slash lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Slash lubię za to ze Mała cała i zdrowa

Wagą się nie przejmuj przecież nie będziesz się teraz głodzić a już tak niewiele zostało
Badania czasem może boleć tymbardziej jak szyjka rozmiękczona to i wrażliwszaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:11
slash lubi tę wiadomość
-
Ofeline dobrze ze nie spadłas na brzuszek.
Ja dzisiaj ostatni raz byłam na szmatach-powiedziałam sobie koniec!!!
Wystarczy lilce ubrań
Ale oczywiscie wyszłam z reklamówa;) Wiekszosc ubran 68 bo tych mam mało a akurat były ładne w tym rozmiarze. Przydadza sie na jesien pewnie:)
Kurde z tą przejściowka z stanow niestety nie taka prosta sprawa...musze kupic jakis transformator bo napiecie cos sie nie zgadza. Byłam dzisiaj w roznych sklepach z tym kabelkiem ale niestety musze isc do sklepu specjalistycznego czyli z sama elektronika.
Przyszla mi dzisiaj paczuszka z gemini. Zamowilam wiesiolek z witamina E. Jak sprawdzilam sobie dzienna zalecana dawke wiesiolka z ta witamina plus witaminy dla kobiet w ciazy gdzie tez jest ta witamina to przekraczam dawke tej witaminy dla kobiet w ciazy. Czy patrzycie na to , moze zmniejsze dawke wiesiolka? Tylko zeby przyjmowanie jego mialo sens...bo skoro pisza 2 razy dziennie... Jak myslicie-patrzec na to dawkowanie czy nie? -
Dziewczyny, macie taką siłę sugestii że wysłałam zapytanie do ok. 6 restauracji w okolicy (na razie). Może któraś jednak zauroczy nas ofertą. My planujemy chrzest w ostatnią niedzielę czerwca, więc trzeba mieć plan. U nas chrzestnymi będzie rodzeństwo, chociaż uważam że jak ktoś ma dobrych przyjaciół to nie raz jest to lepsze rozwiązanie. A tak wogóle to ja jestem chrzestną kuzynki, która ma teraz 9 lat i idzie do komunii w maju i ma też drugą chrzestną - kuzynke swojej mamy...a na chrzest to szłyśmy 3 baby z dzieckiem, bo ojciec to jest tylko można to nazwać dawcą nasienia. Dziwie się, że tamten ksiądz był taki wyrozumiały. Nie było też żadnych nauk, ani spowiedzi...nic. Dziwna historia.
-
mi sie pojawiają, ale pare razy na dzień
najlepsze jest to, że pod czas KTG nie łapały mnie te bolesne
miałam całą mase skurczy niewyczuwalnych ale związane były z ruchami Małej
ja właśnie muszę wykorzystać znizke do TESCO na F&F ale z kasą krucho
maż by mnie ubił 
dorotka ja z mężem posiedze i pomyślę nad lokalem
w okolicy mamy ich sporo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:18
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnynie przejmuj się mi brakuje dosłownie 4kg do setki!!!! w ciązy przytyłam juz 18kg i jeszcze przez te dwa tyg dobije więc sete przekrocze lekko takze masakra...slash wrote:Witajcie - ja na chwilkę.
Juz po wizycie mała wazy 3127 g
a lekarz mowi szczuplutka.
Niestety ja od 3 kwietnia przybrałam 2,5 kg
niby sie nie martwię ale jeszcze trochę to 100 kg przekroczę.
Szyjka taka jak powinna byc - miękka, rozwarcia nie ma zadnego. Ilosc wód prawidłowa.
Czekac na regularne skurcze.
Chyba juz chcę urodzic.
Nadrobię Was pózniej - chciałam Wam tylko napisac ze u mnie wszystko ok.
Tylko jakos dzis badanie mnie bolało trochę, nie wiem dlaczego, jeszcze teraz mam takie uczucie dziwne jakby posladki i przy pochwie mnie bolało.
jak mi się chce szampana ale takiego konkretnego nie ruskiego za piątke....mmmmmmm oszaleć można z tymi zachciankami
slash lubi tę wiadomość
-
Kurcze z tym chrztem to dla mnie taka hipokryzja z naszej strony, bo ani do Kościoła nie chodzimy (z lenistwa głównie, no i rozgrzeszenia i tak nie dostaniemy) plus żyjemy w nieformalnym związku, a z drugiej strony chcę żeby moja Karola była ochrzczona, jakoś sobie bez tego elementu nie wyobrażam życia. Jeszcze sobie uświadomiłam, że ta moja koleżanka i spowiedź to się nie dodaje
-
nick nieaktualnyu ans też raz drożej a date mamy chrztu na 21 czerwca i Wam powiem ze juz duzo zajętych lokali z przyziemną ceną zostały same jakieś z kosmosu wiec chyba w domu zrobiedorota1987 wrote:U nas też pełno lokali, z tym że wychodzi nam w lokalu raz drożej taka impreza niż w domu, więc jest nad czym myśleć.
-
ej z tą wagą to dzieje się cos niemożliwoego...mi pokazuje już 20 kg ale ja nie wierzę w to, że jedząc tak mało jak jadłam i zdrowo w tydzień przytyć 2 kg! Ale strasznie spuchałam, nogi, ręce i nawet twarz...ciśnienie w normie, wyniki dobre...fizjologia
ale po porodzie mi zejdzie...kochane nie ma co sie przejmowac wagą, wszystko wróci do normy. No mi do setki to brakuje jeszcze troche aktualnie mamy 78 kg
a startowałam z 57 
ooo 21 moja ulubiona liczba
my też nie chodzimy do kościoła, ale ja duzo sie modlę i z mężem wyznajemy zasadę, że kościół jako budynek nie jest nam potrzebny do tego by wierzyć i się modlić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:40
czarna panda, slash lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dokładnie
mi też nie chcą wierzyć, że przytyłam 20 kg
ale tak pokazuje waga
ja się czuję na jakieś 15 kg na plsuie
ale po tym jak spuchałam to serio czuję sie okropnie i grubo 
uciekam kochane moje do sklepu po bułeczki i dupke ruszyć trochę... dziś z rozpaczy zjadłam z 10 łyżeczek kremu czekoladowego
i mam moralniaka...
Wpadne jutro :*
Ciekawe czy któraś urodzi
Buziaki!
olka24, slash lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dopiero 2800? Toż to super dzieckoszczesliwamama wrote:wow super wazy ! nasz dopiero ok 2800
i my mamy cesarke na zadanie,z racji tego ze syna juz raz rodzilam i przeszlam osobiscie niemaly koszmar jak dla mnie
zobaczymy jak bedzie z cc (choc jestem zdrowa jak ryba) 

Gosia, postaw sprawę jasno
Ja na początku czaiłam się przed mężem jak by mu tu powiedzieć coś na temat jego ojca, ale go nie urazić... Ale skoro sama widzę jaki ma do niego stosunek, to teraz wyzywamy go oboje od tępaków, idiotów i kretynów i sama dałam jego ojcu do zrozumienia, że nie jest u nas mile widziany
No ale co można powiedzieć o człowieku, który synowi zostawia mieszkanie (nie, to nie mieszkanie własnościowe) w takim stanie, że kran odpada, w wc cieknie woda, a na ścianach są za przeproszeniem gówna papugi i na podłogach płytki PCV i mówi, że daje nam to w prezencie ślubnym?
Mieszkał tam ponad 30 lat, nawet ścian nie malował, bo pieniądze chomikował żeby wyremontować swoje przyszłe mieszkanko... Remont trwał 3 lata (!!!), porobił sobie gładzie, ściany wyłożył kamieniem elewacyjnym, na podłodze panele po 100zł/m2, po czym przyszedł do nas po malowaniu i położeniu paneli i wyskoczył mi z tekstem, że JESTEM ROZRZUTNA A TO MIESZKANIE NIE WYMAGAŁO REMONTU 
Na ślub przyszedł w marynarce, która nie pasowała do spodni (na pewno to nie był komplet), a pod marynarką jakiś stary sweterek, bo powiedział, że on nowego nie będzie kupował... Złotówki nie dostaliśmy, a na weselu narobił wstydu, bo przy wszystkich gościach, kelnerkach i menadżerze lokalu powiedział, że mam mu jedzenie ze stołu zebrać i popakować w serwetki, bo on wszystkiego nie da rady zjeść, a przecież za to zapłaciliśmy
Mężowi kazał ściągać obrączkę, bo "ja tylko przymierzę" i rzucał nią radośnie po podłodze, bo ma dwie lewe ręce...
A teraz kupił sobie laptopa, a nie potrafi go obsługiwać i co chwilę traktuje męża jak chłopczyka na posyłki i każe mu do siebie przychodzić i pokazywać po 100 razy jak ma coś uruchomić czy sprawdzić w internecie... I już mi zapowiada, że dziecko nie będzie żadną wymówką i nadal mąż ma do niego przychodzić np. na 2-3h żeby go uczyć...
Jego niedoczekanie 
Pomijam już to, że po tym jak razem zamieszkaliśmy i twierdził, że oddał nam wszystkie klucze do mieszkania... potrafił wpadać do nas o 7 rano, otwierać sobie drzwi i ściągać nas z łóżka, bo on "ma sprawę"

Mówię Wam, masakra...
Dlatego powiedziałam, on nawet nie ma prawa komentować co my robimy, ile pieniędzy na co wydajemy
Gosia, ustaw teścia do pionu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:05
-
Oj widze ze nie tylko ja mam dylemat co.do chrzestnych. U nas mial byc moj brat i siostra meza
Ale ona tez jest w ciazy i ma termin miesiac po mnie choc nie wiem czy donosi bo juz ma rozwarcie. No ale chodzby to i tak mam dylemat.2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍