Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PIGULSKA ale slodziak:) no to juz niedlugo bedziesz go tulic
PIGULSKA lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Ewelinke też będę robiła pomponiki z tiulu
jakie kolory zamówiłaś?
Co do imienia, to my wybraliśmy takie raczej nie budzące kontrowersji, bo Karolina, imię ma przekaz, o którym wiemy tylko my, ale i tak co druga osoba komentuje, że zna jakąś Karolinę, i że lepiej żebyśmy zmienili zdanie, bo będzie taka i taka. Nosz kurna... -
Nie wiem właśnie jeszcze, na yt znalazłam instrukcję, nie pamiętam jaki laska brała rozmiar, ona to na takim kartonowym kole robiła z dziurka w środku. Na pewno chce dwa różne rozmiary i w ogóle myślę, żeby z tego karuzelę zrobić, bo mi się te plastikowe nie podobają zbytnio. A będę robiła pewnie dopiero w maju, jak już na dobre osiądę i będę łóżeczko przygotowywała, i wtedy wstawię fotkę.
-
O maaatko, z tymi imionami.. Zawsze się komentatorzy znajdą
Masakra
U nas jedna osoba z kolei przeżywała, że to przecież takie staroświeckie imię, a ja mam to gdzieś, jeszcze w ciąży nie byłam a już wiedziałam, że jak będzie syn to będzie Antoni po moim dziadku, męzowi się też bardzo podoba i tak zostało 
Widzę, że produkcja pomponów trwa!
Dajcie znać po! 
Dziewczyny, ostatnio czytałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat Woombie - otulacza, coś słyszałyście? Macie jakieś zdanie? Któraś z Was używała?? -> http://otulacz.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 11:33
-
Nejcik wrote:O maaatko, z tymi imionami.. Zawsze się komentatorzy znajdą
Masakra
U nas jedna osoba z kolei przeżywała, że to przecież takie staroświeckie imię, a ja mam to gdzieś, jeszcze w ciąży nie byłam a już wiedziałam, że jak będzie syn to będzie Antoni po moim dziadku, męzowi się też bardzo podoba i tak zostało 
Widzę, że produkcja pomponów trwa!
Dajcie znać po! 
Dziewczyny, ostatnio czytałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat Woombie - otulacza, coś słyszałyście? Macie jakieś zdanie? Któraś z Was używała?? -> http://otulacz.pl/
Gdybyśmy mieli synka też byłby Antoś, też po moim dziadku
-
Pigulska same dobre wieści. Mam nadzieję że po masażu się rozkręci. Mi gin w zeszłym tyg nie robił bo pozamykana szczelnie byłam. Może jutro będę już choć ciutkę rozwarta. Jestem ciekawa jak to szybko się u Ciebie rozkręci. A syneczek śliczny, pyza jak moja Wiki.
Idę na spacer , muszę się zmobilizować bo pogoda ładna a ja kisnę w tym domu. Może trochę szyjka mi się polepszy, skróci albo zmięknie.
-
Witamy sie i my

Bardzo się cieszę dziewczynki, że u Was chociaż jakieś postępy
u nas cisza
wizyta w sobote to się dowiemy czegos więcej 
Powodzenia na kolejnych wizytach! :*
Tak Wam zazdroszczę, że co niektóre już wiedzą kiedy zobaczą swoje pociechy!
Mi sie śnił poród Lilianki
i zdanie męża jak dzwonił do rodziców " możecie przyjechać przywitać się z wnuczką" ach....rozczuliłam się na samą myśl. I oglądając porody również ryszałam jak widziałam noworodki i ten ich płacz...zamykałam oczy i czułam ich zapach
masakra! świruje już! 
idę poskakać na piłce
PIGULSKA ależ wiellllki mały człowiek
świetne zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 11:46
czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No to ja juz w domu. Brak przeciwwskazan do sn
ale zeby nie bylo za pieknie to jakis stan zapalny mi sie zrobil ( zauwazylam ze os jakia dwoch tygodni mam zaropiale oczy) i krople z antybiotykiem. I pilnie okulary do zmiany. W piatek mam podejsc.
Bylam u chirurga. Wycial mi to dziadostwo chociaz na poczatku stwierdzil "a to juz pani wytrzyma" ale jak powiedzialam ze mam swistek od gina ze nie ma przeciwskazan do miejscowego znieczulenia to stwierdzil ze tniemy.
Zastrzyk znieczulajacy baaaardzo nieprzyjemny. I wlasnie zaczyna puszczac i boli
a dzis mam jesc lody
bo zimne. A w piatek na sciagniecie szwu.
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Pigulska Nikos pięknie zapozował. Jeszcze trochę i będziecie sie tulić

My dziś popołudniu jedziemy na Gbs i pierwszy zastrzyk sterydowy, jutro drugi i lezakujemy, bo tydzień mam wytrzymać. Jakby sie młody teraz urodził, to wywiozą do innego miasta, bo u nas 1 st referencyjności, najbliżej Legnica 2 stopień a to ok 60 km od nas, wiec leżę i oglądam seriale.
-
Karolcia co Ci wyciął bo ja nie w temacie?
Pigulska niezła pyza z Twojego dzidziusia:) Piękne zdjęcie:) Nacieszaj się mężem:)
Ja chcę mieć lewatywę przed porodem. Miałam kiedys robiona pare razy i wiem ze to nic strasznego. A na szkole rodzenia mówili ze moze troszkę przyspieszyc porod w sensie ze nasilic skurcze. Tak tez bylo w przypadku mojej kolezanki co nie dawno urodziła.
Czytałam Dorota co napisałas jak przezywałas kiedy mąż bawił sie z dziecmi z rodziny itp.Ja też tak miałam. Pamiętam 2 tygodnie po straconej ciąży pojechalismy do znajomych tam tez byli inni znajomi z dzieckiem i mąż wziął go na rece, bawił sie z nim. Ja nie wytrzymalam, wybiegłam i ryczałam jak bóbr w kiblu.Mojego męża dzieci uwielbiają a on ich. Będzie napewno super tatą
Co do snów...Moja siostra ( 14 lat ma) dzwoniła do mnie nie dawno i mówila ze sniło jej sie ze przyjechalismy do niej z mała lilusia i ja juz nie miałam brzuszka;) Mówiła ze az miala zaplakana poduszke jak sie przebudziła;) Strasznie przeżywa moja ciąże, jestem jej najstarsza siostra i pierwsza jestem w ciazy z rodzenstwa;)
Ja dzisiaj zamierzam myć ostroznie okna w pokoju, nie doczekam aż mąż to zrobi, a ciąża donoszona wiec zrobię to:P
-
Madziorek a co się dzieje że musisz dostać zastrzyki na płucka? Coś mi chyba umknęło
Czarna panda wiem co czuje Twoja siostra bo też tak przeżywałam gdy moje starsze siostry były w ciąży
Magic a tym razem mamusia zarządziła że chrzest we wrześniu i ona na ten chrzest będzie hodować prosiaka no myślałam że jebne na miejscu
Bo na codzień to ona taka chora itp a tu będzie swinie hodowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:18
czarna panda, Magic, maribel, WesołaMama, GabiK lubią tę wiadomość