Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jednak zasnęłam,udalo się
Dziś tak mam zorganizowany dzień ,by nie miec czasu na nudę,by jak najlepiej go sporzytkować i podopinać wszystko na ostatni guzik,by wieczorem przytulić się do męża i powiedzieć kochanie od jutra nasz świat wywróci się kolejny raz do góry nogami bo w naszym domku zamieszka znami nasz kolejny skarb.......Wonderwall, Anioł, Lama, gosia86, beti97, maribel, gosiunia, PIGULSKA, madziorek, GabiK lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Gabi śliczny Kubuś
ja zaraz jade na Krk po mężaale szczerze wczoraj tak jęczał przez telefon po znieczuleniu że juz go boli to ja już mam go dość;P (nie wspomne że znieczulenie ręki działało wtedy bo puściło go po 6 godzinach )
jęczący chłop w domu gorszy niż dziecko
aaa i [pyta jaka nagrode dostanie za to że był taki dzielny
ciekawe co ja dostane po cc;) haha
Magic dobrze ze z mała okMagic, gosiunia, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha, Paulinqa mój mąż to samo
zawsze chce nagrodę jak coś u lekarza mu robią
A najlepszy jest, jak muszę mu zmierzyć ciśnienie.. zastanawiam się czy on faktycznie nie ma wtedy mózgu 3latka, a jak mu mierzę to ciśnienie to jęczy i się krzywi, że mu ręka odpadnie..
To jaką nagrodę wymyśliłaś dla Męża?paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
powiedział że wygłodzili go cały dzień i noc i chce cos dobrego zjeść
więc może jakaś dobra pizza
Katalina wszyscy tacy sąmój tata to tak go żałował że biedny chłopak tak się wycierpi w tym szpitalu a ja mówie że mnie nikt nie będzie żałował bo trezba zając się dzieckiem itp;p na co stwierdził że to co innego i że reka gorzej boli na pewno;D nie ma jak męska solidarność
Kika powodzenia jutrokika79, katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki
Gabik maleństwo uroczeGratulacje :*
Kika ja dalej w nerwach za ciebie
Paulinqa - meżczyzna nie choruje - on walczy o życie. PAMIĘTAJ!
Dziś mam pierwsze KTG i powiem ze nie mam pojęcia o co w nim chodzi i co niby ma/może wyjsc.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3401a81f5fd6.jpg
a to my - dwa grubaskiWonderwall, MiM, kika79, katalina, gosia86, beti97, dorota1987, nojaniewiem, maribel, Anielka, gosiunia, AGA 30, Catyyy, PIGULSKA, madziorek, Agusia246, GabiK, paulinqa, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gabik jaki Kubus jest slodziutki az mi sie lezka w oku zakrecila jak sobie pomyslalam ze jeszcze troche i zonacze Nikolke.
Kika79 powodzenia jutro;)
Magic ciesze sie ze z maluszkiem wszystko w porzadku i ze obeszlo sie tylko.na strachu.
Orchidea trzymam za was kciuki musi byc wszystko dobrze . Moja mama.urodzila.mokego brata w 32 tc i jest duzym zdrowym chlopcem a miala 38lat wiec glowa do gory:)
A my meldujemy sie po spokojnej nocy:) dzis bez alarmu chyba rodze hehe ;pMagic, GabiK lubią tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Gabi.....ale słodziak! Nie martw się Ibuprofenem, mi po porodzie dawali przez 3 doby Ketonal co kilka godzin, także dużo mocniejszy niż Ibu.
Ja raniutko wstałam, wrzuciłam pranie do pralki, wysprzątałam łazienkę, pomyłam podłogi....a teraz padam na nos. Babska logika...wiem, że nie mogę latać z mopem, ale brudne podłogi krzyczą "umyj mnie!"
Dziewczyny, wczoraj zaczęłam dzień od wpisu, że się stracham, bo nie czuję ruchów Małej, a później Wy się posypałyście z podobnymi odczuciami. Także dzisiaj czujemy ruchy i jest OK! Magic, cieszę się, że wszytsko dobrze! To już chyba taki czas, że te nasz szkraby mniej się ruszają, bo jest im ciasno.
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która też ma rodzić pod koniec maja. Zaskoczyła mnie informacją, że jak była tydzień temu u lekarza na usg okazało się, że jej Mała fiknęła koziołka i jest ułożona pośladkowo. Myślałam, że dzieciaki jak już się dobrze poukładają, to tak siedzą do końca, a tu taka "niespodzianka".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 09:19
Magic, gosiunia, GabiK lubią tę wiadomość
-
Anioł wyglądasz ślicznie i promiennie!
Jakby to powiedziały babcie na ulicy, które jednego razu mnie zaczepiły "Pani to na pewno chłopca urodzi!"A tu heca, bo dziewczynka! Ja nie wiem co ludziom z tym
Kobieta w ciąży po prostu wygląda pięknie i promiennie
Paulina, ooo taaak ręka to tak boli, że trzeba będzie jeszcze z tydzień leżakowaćA potem ani myśl, że zajmie sie dzieckiem, bo przecież taki poważny zabieg był!
A brzuch, że Ci rozetną? Ojeju, toż to rutynowonic się nie dzieje, kobiety rodzą cc i żyją!
Mój musi ze stopy sobie narośl wyciąć (ma to na podeszwie) i już w pracy powiedział, że musi iść na operacje (zwykły kilku,kilkunastominutowy zabieg), że na pewno nie będzie chodzić przez jakiś czas, ba! mogą mu nerw uszkodzić to już w ogóle i pewnie pójdzie na dłuższe l4! (jeśli w ogóle takie dostanie:P) Na razie zwleka, bo przecież dziecko się urodzi, to musi mnie do szpitala wieźć i w ogóle (takie poświęcenie)...
Hmm coś mnie wzięło od rana na fryz i makijaż, jak nigdy.. Kiedy siedzę w domu i chcę sprzątać, to nigdy się nie malujeMoże to "przepowiadacze"
A w ogóle to dziś wkurza mnie moje dziecko... Nie może się rozruszać.. tylko od czasu do czas poczułam ucisk na pęcherz i szczerze powiem, że po śniadaniu nie wiem czy w ciągu godziny było tych 10 ruchówświruję już..
paulinqa lubi tę wiadomość
-
Katalina mi moj gin powiedzial ze 10 ruchow ma byc w ciagu 12 godzin a nie jedej godziny, wysnial mnie jak uslyszal jak mu to powiedzialam. Ruchy liczy sie od rana i zapisuje godzine w ktorej nastapil 10- ty ruch, zazwyczaj do poludnia mozna sie wyrobic ale jesli 10- ty ruch nastapi wieczorem np. Kolo 21 dopiero to wtedy na ip.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 09:23
-
Mi położna (zresztą gin też) powiedziała, że 10 ruchów liczy się przez godzinę od zjedzenia większego posiłku.. przynajmniej 3 razy w ciągu dnia.. Zwłaszcza przy moim zwapniałym łożysku (bo niby oznaka czy dobrze transportuje itd).. Także co lekarz i położna to obyczaj widoczenie.. Córcia do wczoraj jak się wierciła to za każdym razem takie jebudu.. a dziś jakby się ocierała tylko o ściany od czasu do czasu.. Denerwuje mnie to