Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja posiedziałam na dworze trochę pospacerowalam i ogólnie czuję się bardzo zmęczona
W pn idę do szpitala na ktg, znajoma położna chce sprawdzić jak się sprawa ma u mnie tam na dolejak coś będzie masować
Aaa i ta znajoma położna potwierdziła ze najbardziej skuteczną metodą przyspieszenia akcji rozwiązania jest seks...i to dość ostryWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 19:22
Matik2012 lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Ja posiedziałam na dworze trochę pospacerowalam i ogólnie czuję się bardzo zmęczona
W pn idę do szpitala na ktg, znajoma położna chce sprawdzić jak się sprawa ma u mnie tam na dolejak coś będzie masować
Aaa i ta znajoma położna potwierdziła ze najbardziej skuteczną metodą przyspieszenia akcji rozwiązania jest seks...i to dość ostry
W ulotce Dopegytu jest ionformacja:
"Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży lub karmisz piersią. Metyldopa przenika do pokarmu kobiecego. Nie stosować w okresie karmienia piersią."Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 19:32
Wonderwall, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Eklerka gratuluje , az sie popłakałam tak ładnie napisałaś o pierwszym Waszym spotkaniu
Piękna kluseczka 4 kg spory chłopak
Pigulska dość Ostry ? Oj nie widze siebie ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 19:31
Eklerka, PIGULSKA lubią tę wiadomość
marzenia się spełnią -
Dziewczyny jeszcze nic się nie dzieje prócz tego co wcześniej wymieniłam..dzień się nie skończył ale dr obstawiał jutro. Pigulska - Jan Wojciech będzie
Magic trzymaj się i daj znać co nowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 19:38
MiM, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
-
Magic bądź dzielna :* życzę abyście wyszły do domu już z Lilką po drugiej stronie brzuszka
Ofeline ja wiem że tym naszym facetom zależy ale wyobrażasz sobie faceta na porodówce po 36 godzinach pracy? Dla mnie to przegięcie
I jeszcze martwię się jak będzie wracał do domu żeby nic mu sie nie stało
Eklerka swoje przeszłaś ale najważniejsze że jesteście oboje cali i zdrowi :*
Dorota może jeszcze męża zmolestuj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 19:58
Magic, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Dorotka współczuję, mnie tak gin przebadał w tą środę i w następną za 4 dni powtórka, bo wszystko ucichło. Tylko właściwie obolała byłam nic więcej. U nas p dr mówił że może do weekendu się rozpakuję albo w weekend i co i nic
jeszcze mam czas. Tylko tatuś niecierpliwy chciałby na już jak przyjedzie, a mi ze stresu sama się szyjka zaciska :p
-
nick nieaktualny
-
Dobrze że młoda nigdzie się nie spieszy
Ale tak go prosiłam żeby sobie odpuścił tą dzisiejszą dniówkę to twierdził że to krótka piłka, no taka krótka że jeszcze awarię mają i nie wiadomo kiedy naprawią a rano trzeba jechać odebrać zakupy z Tesco bo nie było terminów na dostawęno a ja sama nie pojadę a on pewnie będzie nieprzytomny po tylu godzinach
-
Magic kciuki zaciśnięte
Eklerka GRATULUJE
Olka co do mleka - każde dziecko toleruje inneMoja pierworodna rzygała po NAN dalej niż widziała a po Bebilonie luzik
Syn koleżanki po Bebilonie dostawał ataków kolki, a po Bebiko wszystko OK.Magic, Eklerka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Olka moja pokochała Beblinon
Piła go do drugiego roku życia - potem bebiko. Ja też się nie nastawiam na cycka.
Niestety ale zanim odkryliśmy bebilon to w szafce zalegały mleka, których nietolerowała czyli NAN, BEBILON< HIPP itp. Niestety metoda prób i błędów03.02.2014 -
nick nieaktualny