X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla kolejnej szczęśliwej Mamusi :*

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinqa - gratulacje! Kolejny dzidzia ;-)
    Ja tez juz chce.... ;-)

• katalina Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo taśmowo idzie ;) Czy jeszcze jakiś dzieciaczek zakończy kwiecień swoim pierwszym krzykiem? ;)

Paulinqa gratulacje! :) Zdrówka dla Was :)

gosia86 lubi tę wiadomość

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadążam za Wami dziewczyny, strach wyjść z domu, wrócę pół maja rozpakowane :D
    Gratki dla następnej mamy :D

gosia86, czarna panda, Anioł, Eklerka lubią tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 08:27

• Matik2012 Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow gratulacje dziewczyny widze , że u Was masowo rodzicie
    Gratuluje
    1.5 godziny porod ???? Pozazdrościć :)

marzenia się spełnią
  • Puella Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina...gratulacje!

Nojaniewiem....uratowałaś moje marzenie o szybkim drugim porodzie! :p Teraz mogę iść rodzić! Wracajcie szybciutko do domku!

gosia86, Wonderwall, czarna panda, Anioł lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • Catyyy Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dobre wieści :) Dorota, Nojaniewiem i Paulina gratulacje!!! Niech Wasze maleństwa rosną zdrowo...
    teraz czas na kolejne majówki :)

dorota1987 lubi tę wiadomość

relgh371atn0vk9b.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nosi dzisiaj :) po ponad dwóch latach od przeprowadzki wzięłam się za męża kartony w jednym sterta skarpet do przebrania a w drugim jakieś "przyda się" wraca na chwilę do domu wiec zaraz będzie się darł że dźwigam ale skoro on dwa lata nie miał czasu to ja to w końcu zrobię:P
    Taśma stop niech ktoś zostanie na maj ;)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Paulinqa kolejna dzielna mamusia. Gratulacje i duzo zdrówka dla Ciebie i Mikołaja :)

201505111762.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie wrote:
    Dorotka gratulujemy Jasia Wojtusia :-)

Bluberry ten cewnik to mało przyjemny z tego co wiem, ale powiem Ci że jak leżałam w szpitalu, to obok leżała dziewczyna której tej cewnik założyli, potem jej on sam wyleciał i poszła na porodówkę. Widać że ją to bolało, ale była dzielna :-) zatem do wytrzymania chyba.

Magic trzymamy kciuki, aby się rozpoczęło ! trzymaj się Kochana!
    ja po Twojej relacji chyba będę omijać Inflancką.

Więc u nas Żelazna, Madalińskiego-Karowa (w razie braku miejsc na Żelaznej).

Karolcia to już niedługo przywitasz córcie :) a może na porodówce Cię natchnie jakie imię nadać, jak zobaczysz córcie na żywo :)

Ja w sumie, też obawiam się, że imię Ignaś nie będzie pasować do synka. Nasze inne alternatywy to był Wojtuś...i długo długo nic. Więc oby Ignaś pasował.
    Pociesze cie bo wczoraj na sali przedporodowej byla laska, ktoreh nie przyjeli na Zelaznej.. mi moja gin powiedziala ze na inflanckiej, zelaznej i chyba karowej nie chca pomagac w porodzie typu podanie kroplowki na wywolanie. Ja mam ochote ubic mojego meza za to ze upieral sie co do tego szpitala...ale cos juz musze to scierpiec...

Serio dziewczyny nie mam sil a gdzie do porodu? :( jestem wyprana psychicznie...

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Paulinki i Mikołaja :)
    Nojaniewiem gratulacje :)
    Ja tez juz chce :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:44

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia moj to nie pozwala mi niczego wyrzucic dopoki mu nie kupie czegos nowego w zamian ;)

Magic jeszcze troszke. Jak tylko ujrzysz Lile to o calym wyczerpaniu zapomnisz

Magic, gosia86 lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • maribel Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic, widzę, że ta zmiana lekarza nie wyszła Ci na dobre. Bardzo współczuję. Podejrzewam, że możesz mieć teraz uraz do męża, bo to Ty teraz musisz cierpieć a nie on. Tylko nie wpadnij nam z jakąś depresję. Cały czas trzymam kciuki, żeby jednak coś ruszyło.

Paulinka, witamy Mikołaja na świecie :) Zdrówka! :*

Magic lubi tę wiadomość

atdc9vvjg5na5b6o.png
  • olis88 Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka gratulacje!! Witamy Jasia, duzo zdrowka :*

Karolcia no to byle do poniedzialku :) mi sie osobiscie bardzo podoba imie Julianna <3

Madziorek mnie wlasnie tez znieczulenie przeraza. Porod to tez adrenalinka, za chwile zobaczysz swoje dziecko to inaczej sie przezywa, ale potem jak juz emocje opadna i czujesz szwy i ogolnie cale “podwozie” zmasakrowane, tego sie boje :/

Gosia ja tez nie jestem pewna imienia, ale mam nadzieje, ze jakos to bedzie, z naszym imieniem to skomplikowana sprawa, ale trzeba sie uczyc kompromisow...

Beti, a moze Ty juz gniazdo wijesz ;)

Nojaniewiem gratulacje!! Ciesze sie, ze sprawnioe poszlo :)

Paulinqa gratulacje!! Witamy i zdrowka!

CO TU SIE DZIEJE??? Niby majowki, a wszystkie w kwietniu rodza :D Ile majowek na maj zostanie? Z 6?

Magic jeszcze troszke, trzymaj sie kochana :*

A my ze slubnym dzis idziemy "zwiedzac" porodowke w naszym szpitalu (mamy tylko jeden w miasteczku, wiec wybor nie za duzy :D ) ciekawa jestem jaka bedzie reakcja, bo poki co udaje twardziela i nic co ludzkie nie jest mu obce :D

gosia86, dorota1987 lubią tę wiadomość

[f2w3j44jq3nsvz6c.png
    c55fs65glanu4ez2.png

• Magic Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia tak ja wiem... ale dluzy sie mi w tych bolach. Oczywiscie troche przeszlo. Mysle ze sie przespie...
    Nie wiem czy zdecyduje sie na drugie :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • maribel Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic, podziwiam Cię. Ja już uciekłabym dawno z tego szpitala do swojej ginekolog. Z logicznego punktu widzenia jakby coś zagrażało Lilce to porządnie by się Tobą zajęli. Cesarka albo "ludzkie" wywołanie porodu. A oni mam wrażenie się nad Tobą pastwią, tym bardziej, że nawet termin porodu nie minął. A termin mamy ten sam i nie wyobrażam sobie takiej męczarni jaką Ty teraz przeżywasz. Depresja byłaby na 100%. U mnie jak nic się nie rozkręci to tydzień po terminie, czyli 13 maja, mam się zgłosić do szpitala.

atdc9vvjg5na5b6o.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    A mnie nosi dzisiaj :) po ponad dwóch latach od przeprowadzki wzięłam się za męża kartony w jednym sterta skarpet do przebrania a w drugim jakieś "przyda się" wraca na chwilę do domu wiec zaraz będzie się darł że dźwigam ale skoro on dwa lata nie miał czasu to ja to w końcu zrobię:P
    Taśma stop niech ktoś zostanie na maj ;)

Niby "noszenie" cyzli sprzątanie, ogarnianie jest jednym z symptomów, więc miej się na baczności kochana ;)

Ja zostanę, nie bój żaby ;)

Dziś mój szef do mnie dzwoni i mówi, czy mogę mu trasę na koniec maja zaplanować...dzizas!

gosia86 lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    Gosia moj to nie pozwala mi niczego wyrzucic dopoki mu nie kupie czegos nowego w zamian ;)

Magic jeszcze troszke. Jak tylko ujrzysz Lile to o calym wyczerpaniu zapomnisz
    Daletgo działam póki nie ma go w domu :D
    Przymierzam sie do wyniesienia spacerówki od wózka na antresolę bo ciężkie to nie jest ale wiem że za to by mnie zrypał konkretnie wiec nie chcę świrować

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Niby "noszenie" cyzli sprzątanie, ogarnianie jest jednym z symptomów, więc miej się na baczności kochana ;)

Ja zostanę, nie bój żaby ;)

Dziś mój szef do mnie dzwoni i mówi, czy mogę mu trasę na koniec maja zaplanować...dzizas!

Aktyde nie znasz dnia ani godziny a mnie dzisiaj wyjątkowo nosi ;)

Fajne masz L4, a do pensji chociaż coś dorzuci czy tylko tyle co zus Ci wypłaci?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ