Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blu, mi jak ostatnio na wizycie ginekolog opowiadala o wywolywaniu porodu balonikiem, to tez zbladlam. Wolalabym, zeby samo sie rozkrecilo. Ale poki co tak jak u Riki i Beti szyjka ze stali.
Nojaniewiem, gratuluje coreczki. Duzo zdrowka dla Was:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 10:39
-
nick nieaktualny
-
czarna panda wrote:Dziewczyny mam przyjemność z zgodą szczęsliwej mamuski nojaniewiem pochwalić się że o 4:40 przyszła na świat córeczka z wagą 3,440, 56 cm. Czarne włoski jest śliczna.
Napisała że 1 faza trwała 1h 30 min, parcie 10 min. Przyjechala do szpitala o 4 a o 4:40 była juz po wszystkim;)Poród super, lepszy niż pierwszy, nie nacieli jej, nie popekała,poszla po porodzie sama na nogach na sale, wziela prysznic, pisze ze czuje się super:)
Mała podobno jest tak sliczna ze personel ją zachwala;)
Ale super!!!!!
nie wiem jak wy ale ja za każdym jak czytam o przybyłym maleństwie to od razu płaczę
ja tez już chcę mieć szkraba przy sobie.....
ale muszę poczekać bo dziś wyjazd na te pieprzone mazury do moich rodziców...
jedne co dobre to to że mam tam dziś na 18 wizytę u prywatnego gina.... więc sprawdzimy czy u małego wszystko oki może będzie filmik 3D o ile znowu nie będzie spał (bo mam takie szczęście że już 2 razy byłam u niego i chcieliśmy smyka nagrać to ten śpi ale chwilę przed i chwilę po wizycie to tańczy jak szalony....złośliwiec mały
)
-
nick nieaktualnymaribel wrote:Blu, mi jak ostatnio na wizycie ginekolog opowiadala o wywolywaniu porodu balonikiem, to tez zbladlam. Wolalabym, zeby samo sie rozkrecilo. Ale poki co tak jak u Riki i Beti szyjka ze stali.
miejmy nadzieję że obędzie się nam bez tego wszystkiego, jak by mało nam juz stresu i bólu -
Nojaniewiem gratulacje
A do nas przyszły literki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44903ab27958.jpgkatalina, Bluberry, Wonderwall, czarna panda, maribel, gosia86, WesołaMama, Matik2012, Catyyy, Magic, GabiK, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry ona napisala ze raczej Alicja ale jeszcze nie wie na 100% dlatego nie pisalam.
Ja jak wstalam , poczytalam forum i zobaczylam ze z nojaniewiem cos sie dzieje to zaraz za tel i pisze a ta już wtedy karmiła mała;) Też mam banana od rana z tego powodu;)Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Dorotka, Nojaniewiem gratulacje!!!
Dziewczyny karmiące - sutki się przyzwyczają, smarujcie swoim mlekiem, naprawdę pomaga lepiej niż wszystko inne. Na samym początku maluszki nie potrzebują dużo mleka, więc się dużo nie produkuje, ale spoko, jak zacznie będzie leciało na potęgę...dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem gratulacje dla nowej mamusi!
poród marzenie, obyśmy wszystkie takie miały
Karolcia kochana super! Wiesz już kiedy i jak malutka będzie z Wami, negocjuj może zmianę na 5go będzię extra datahehe ale super, a straszyłaś ostatnio, że czerwcowa możesz być! Ja tu serio sama zostanę
Magic a Ty ciągle w tym samym szpitalu? Biedna jesteś, myślimy o Was :*
A co do modlenia, to moja babcia mi powiedziała, że ona mi ciąże wymodliławiem, że większość z Was się starała, czasem długo, u nas wręcz odwrotnie, zaskoczenie totalne, do dziś nie wiem jak to się mogło stać
ale...jestem szczęśliwa jak nigdy mimo, że poczatki ciąży były psychicznie dla mnie straszne. Także babci muszę dziękować i do Częstochowy się wybrać przy najbliższej okazji
Magic lubi tę wiadomość
-
Bluberry wrote:no dobra teraz będzie wtopa.. aktualizujemy listę a jak córcia Nojaniewiem ma na imię? czy na razie bezimienna??
wybaczcie moja pamięć zawodzi
Córeczką ją przetrzymała ale odwdzięczyła się szybkimi wyjściem wiec chyba warto było czekać
Ogromnie gratulujęczarna panda lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem gratulacje
ale się u nas rozkręciło ładnie
tylko wyjść do piekarni a tu takie newsy. Jestem niezadowolona bo kupiłam chleb który mi nie smakuje bo mojego nie było, kosztował sporo i bułek dla szanownego też nie było grr.
-
nick nieaktualny
-
W imieniu Paulinqi przekazuje, ze Mikolak juz jest na swiecie 53cm 3320g.
AGA 30, czarna panda, gosia86, WesołaMama, katalina, Rika, Matik2012, maribel, Catyyy, Wonderwall, madziorek, Magic, olis88, Emiliada, beti97, Anielka, Magda_16maj, Bluberry, Agusia246, agatka196, kika79, GabiK, Eklerka, miscelle, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny