Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda...trzymam kciuki za piątkowe próby! U mnie poszło po 3 kroplówce oksy, także cierpliwości. Biedna...najgorsze to czekanie w szpitalu. Za to Liliana urodzi się pewnie w majówkę, więc będzie miała piękną datę narodzin - co roku będą Wam flagi wywieszać :p Mojemu synowi wywieszają na 1 sierpnia, więc też chciałam się wstrzelić w majówkę, ale u mnie to nierealne.
-
Dorotko, moje gratulacje. Doczekałaś się swojego Jasia
Dużo zdrówka dla Was :*
Karolcia, już niebawem powitasz swoją córeczkę na świecie
Magic, myślałam, że wyszłaś ze szpitala i skierowałaś się do swojej ginekolog. Do terminu masz jeszcze trochę czasu. Takie wywoływanie na siłę to nic przyjemnego. A ten cewnik to pewnie chodzi o założenie balonika. Wypełniają go solą fizjologiczną, która ma na celu rozwierać szyjkę. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli i te wywoływanie przyniosło pozytywne skutki.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia super że podjęli tak szybko jakąś sensowną decyzję, teraz zero stresu żeby ciśnienie nie skakało i w poniedziałek witasz się z córeczką:*
A Ty jesteś w tym samym szpitalu co Paulinqa?
Magic co za kurewski szpital Ci się trafił jak można tak męczyć kobietę przecież ta końcówka ciąży to trauma dla Ciebie będzie
-
Dziewczyny info z pierwszej reki. Paulinqa jest wlasnie znieczulana do cc. Trzymamy kciuki:)
gosia86, Magda_16maj, Rika, WesołaMama, MiM, maribel, Anioł, olis88, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Blu tak jak maribel pisze. Wsadzaja ci w szyjke balonik napelniaja go sola i masz z nim chodzi poki albo sam nie wypadnie i akcja sie nie rozkreci a w naszym przypadku do jutra do II indukcji. Ale po badaniu szyjka sie skricila id oksy i jest na dobrej drodze. Ja wlasnie mowie lekarzowi ze ta koncowka to jakis koszmar...Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No nie przyjemne jest. Ale bol potem jest okropny. Zupelnie jak przez pierwsze 2 h na oksy...Blu ja przyrzrklam sobie ze w pierszw podroz jaka wybierzemy sie z rodzinka to do czestochowy. Bo modle sie by cos sie zaczelo... bo drugi dzien boli to nie wiem jak ja zniose. Czytalam wczoraj na pordowce gazetke a w niej horoskop ogolnie nie wierze w to ale napisane bylo ze 30 kwietnia spelni sie moje marzenie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:22
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagic wrote:No nie przyjemne jest. Ale bol potem jest okropny. Zupelnie jak przez pierwsze 2 h na oksy...Blu ja przyrzrklam sobie ze w pierszw podroz jaka wybierzemy sie z rodzinka to do czestochowy. Bo modle sie by cos sie zaczelo... bo drugi dzien boli to nie wiem jak ja zniose. Czytalam wczoraj na pordowce gazetke a w niej horoskop ogolnie nie wierze w to ale napisane bylo ze 30 kwietnia spelni sie moje marzenie..
nie czytaj tych głupot tylko w głowie mieszają.. może się spotkamy w Częstochowie? My co roku na 15 sierpnia jesteśmy.. wierzę że właśnie rok temu Jasiek został wymodlony tam i tamten pobyt tam był zupełnie inny.
Wierzę w Was, bądź dzielna dużo siły życzę -
Ewelinkie wrote:Dorotka gratulujemy Jasia Wojtusia
Ja w sumie, też obawiam się, że imię Ignaś nie będzie pasować do synka. Nasze inne alternatywy to był Wojtuś...i długo długo nic. Więc oby Ignaś pasował.
Ewelinkie... będzie pasowało, bo to śliczne imię! :pWonderwall lubi tę wiadomość