Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotka gratuluje !!! Duzo zdrówka dla Ciebie i Jasia
Mnie obudziła czkawkaz reszta i tak o 6 pora na antybiotyk. Tak sie śmiałam wczoraj, ze jak przyjdzie moj gbs to po tym co zażywam w tym tyg i tak bedzie nieaktualny
To teraz czekamy na wiesci od Magic i Nojaniewiem. Katalina tez zamilkła albo dobrze jej sie śpi. Czekamy
Karolcia dobrze, ze jestes w szpitalu pod obserwacja. Takie ciśnienie to nie żarty
Moj typ na imiona "dziewczynskie" to Hania, Sara, Zosia, Alicja, Pola, Zuzia ale mojemu mężowi sie nie podobało, jedynie ewentualnie Zuzia, Wiktoria.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
No hej
Dorotka gratulacje! Zdrowka dla Jasia i szybkiego dojscia do siebie dla Ciebie!
Gosia, Madziorek, chcialabym... Ale to nie takie prostew lozku mnie cos zaczelo bolec, ale i tak zasnelam po polnocy. Już się nie nastawiam.. Obudzilam się przed 6 i leze i dumam.. A teraz Was nadrobilam
Ciekawe co u Magic? Trzyma nas w niepewnosci
Karolcia informuj nas, mam nadzieje, że unormuja Ci cisnienie i nie beda musieli na sile już teraz wykurzac Malej.. A jakie imiona obstawialiscie w ogole?dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Dorotko gratuluje. Czy ktoras jeszcze urodzila ? Jesli tak to gratulacje. Nie dam rady was nadrobic.
Lilka ciagnie cyca ale sie nie najada, wczoraj dwa razy dostala mm, przystawiam ja ci chwile ciagnie tak ze az boli. Jak maciskam piersi to krople mleka leca. Nawalu nie ma ale cos leci. Nie wiem czemu tak sie dzieje. Smutno mi ze az najchetniej bym wyla.
Buziaki dla wszystkich.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Ofeline daj sobie czas jeszcze się laktacja rozkręci, trzymaj się tam kochana
Karolcia czyli w pewnym sensie mąż dał Ci wolną rękę w wyborze imienia
Katalina nie ma co się nastawiać że to już bo potem tylko rozczarowanie i frustracja ile jeszcze -
Hmm to duzo ladnych jest
ale moze droga eliminacji.. Wypisz sobie ktorych na pewno nie bo Ci się nie podobaja/zle kojarza..
Alicja jest bardzo ladne, a pisalas że Ci się podoba
Z moich typow to byla jeszcz Marta, Anna, Klara, Antonina. Zwroc uwage jeszcze jak się dopasowuje do nazwiska i jakie 3 przeksztalcenia beda pasowac dla dziecka, nastolatki i doroslej kobiety -
nick nieaktualny
-
Karolcia, ja akurat wierze w takie rzeczy
i troche się obawiam, że Izabela jednak nie bedzie mi pasowac :p
Mnie mama jak zobaczyla to chciala bym byla Hanna (jej Haneczka/Hanusia), a tata w konspiracji polecial do urzedu i wpisal mnie jako Katarzyna.. Bo jemu się Hanka nie podobalo. I tak mama nie lubi mojego imienia i ja też za bardzo nie mogę się z nim chwilami pogodzic :p zauwazylam, że nawet maz rzadko mowi do mnie po imieniu nawet jak mnie wola :p chyba też mu cos nie pasi -
nick nieaktualnydorota1987 wrote:Ciocie kochane. Przeżyłam cud narodzin
jeszcze wczoraj bo o 23:58 przyszedł na świat przez poród sn Jaś. Ma 53cm, wagę 3450g i 10pkt. Musze korzystać i trochę odpocząć, potem nadrobię zaległości.
Dorotko cudowna wiadomość!jak Jasiu podobny do mamusi?
Odpoczywaj.
Gratuluję, uściski i całuski!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 07:34
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Zapisaly mi sie o dziwo skurcze- w ogole ich nie czulam. 1x 65, 1x 55 i 1x45.
Strasznie duzo dzis osob przyjmuja.
Katalina ja sie wlasnie obawiam,ze wybiore imie a moj pojdzie i zarejesrruje jak mu sie bedzie podobac... -
Dorotka gratuluję!!!!
Ofe ja mam z Ola tak co kilka dni. Duży apetyt i po 15 min mleko leci tylko po kropce. Stąd te 3 h przy cycku. Za to na drugi dzień muszę ściągać bo nie nadąża Ola zjadac i mam to co Agusia. Tylko Ola językiem dotknie a już leci mi po brzuchu, jej po szyjcegrunt to wytrwałość!
Agusia246, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
A dziś Ola ma 5 tygodni
i od 3 dni zaczęła skupiać wzrok na twarzach.
I jak była podobną do mnie to teraz czysty Michał
W sobotę mamy pierwszych gościbo do tej pory z troski o Ole był zakaz odwiedzib
Rika, gosia86, Wonderwall, aktyde85, Agusia246, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Karolcia, na szczescie teraz mozesz isc z mezem do USC
jak mama mnie rodzila, to wpis do usc ponoc byl wymagany przy wypisie :p
Paulina, jak to zlecialo szybko! 5tygodni?!a Ola pewnie jeszcze nie raz się zmieni albo bedzie zmieniala pojedyncze cechy
Co do mleka, to ja już teraz mam od 4tyg tyle tego że czasem ciezkie i bola, musze troche sciagnac i schodzi z 1 cyca nawet do 20-30ml! A jak zapomne, to wystarczy że jak się witam i ktos mnie mocniej przytuli, czy przycisne lokciem podczas rozmowy tel to od razu mam mokre bluzki... -
nick nieaktualny
-
Nie sciagam codziennie, tylko kiedy mnie już mega boli i leci ciurkiem samo.. Jak sciagne te 20ml z jednego to potem mam spokoj kilka dni. Nie wiem, taka już chyba moja uroda z ta produkcja.. A tak to chodze z wkladkami. Poki po kropli to nie robi mi roznicy, ale uwierz że jak już wiecej to mam dyskomfort.. Polozna mowila że to ok.. Ale ona na wiele rzeczy tak mowi :p