Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorota1987 wrote:Ciocie kochane. Przeżyłam cud narodzin
jeszcze wczoraj bo o 23:58 przyszedł na świat przez poród sn Jaś. Ma 53cm, wagę 3450g i 10pkt. Musze korzystać i trochę odpocząć, potem nadrobię zaległości.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
A jednak mamy Jasia! Brawo Dorotka!
Nojaniewiem ... kciukam za Ciebie podwójna Mamusiu! Ja wierzę, że jak to już, to chwila moment i będzie po wszystkim
Blu.... szkoda, że nic dzisiaj nie zadzialo się, ale przynajmniej masz plan działania.
Magda.. oby to milczenie oznaczało, że Lilka juz kolo Ciebie leży i cyca ciągnie.
A ja spać nie mogę. Po 23 wróciłam od lekarki. Zdjęła mi pessar, odstawila wszystkie leki i dała zielone światło. Po zdjęciu pessara całe podwozie poszło mi w dół. brzuch twardy jak kamień, a krocze boli jakby ktoś mnie poturbowal. Za cholere nie usnędorota1987 lubi tę wiadomość
-
Dorotka Gratulacje
ale super. Ja już chyba też ledwo ciągnę , usypiam przed północą , budzę się po 4. Coś jest nie hellou, ale wiem że dzisiaj do 22 dociągnę
później mogę rodzić. Coś czuje że wystarczy jedno przytulanko i będzie po sprawie. A jak nie to idę na schody do parku :p w ogóle jakoś mi niedobrze i chyba mam zgagę
nie miewałam w ciąży tej przyjemności . No i muszę się wam pochwalić że chłop mimo steków kupił mi wszystko co prosiłam w Niemczech. Idę wziąć manti bo się zrzygam zaraz i 2 też mnie ciśnie.
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Beti alez Ci zazdroszcze ze nie mialaa zgagi. Ja od 4 miesiaca dzien w dzien
nawet teraz mala daje popalic i wbija glowke w zoladek.
Dziewczyny help! Nie mamy imienia ani pomysludajcie jakies propozycje...
-
Dorota gratulacje :*
Nojaniewiem wierzę że u Ciebie już po wszystkim
Karolcia coś mi się wydaje że córeczkę powitasz jeszcze wcześniej niż 10.05 brakuje Wam tylko 3 dni żeby być donoszonym więc może tyle uda się wytrzymać :*
Obudziłam się tylko na siku ale musiałam tu zajrzeć jak sytuacja, a przez te wszystkie emocje śniło mi się że sama byłam na porodówce;)
Karolcia a jakieś typy co do.imienia macie czy kompletnie nic?
Mi ostatnio podoba się Justynka, Daria, Dagmara, Alicja
Jest masa ładnych imionWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 05:02
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Lama a może nakładki na sutki by Ci trochę przyniosły ulgi? Z jednej strony super że Nina nie ma problemu z ciągnięciem piersi a z drugiej strony być traktowany jak smoczek to nie fajnie, może tylko dzisiaj trafiła się położna przeciwniczka smoczka
Dziewczyny czekamy na fotki Waszych maluchów -
Gosia moj maz jest ciezki- caly czas sie upiera ze bedzie chlopak
wlasnie ostatnio spodobalo mi sie Alicja..
Te panie z ktorymi leze to chyba lubia saune- nawet nie zrobily na mikrowentylacje tylko okna szczelnie zamkniete. A ja sie gotuje -
Leżysz na patologii? Nienawidzę takiej parówki zaraz gardło mam wyschnięte i nos i potem przeziębienie gotowe
Uparty ten Twój facet, ale chociaż masz jakiś typ a jak się urodzi to może wtedy nadjedzie olśnieniei będziesz wiedziała że to to właściwe imię
Moja Pola znów leniwa co za dziecko uparte za pewne po ojcu -
Wiesz co to chyba patologia nie jest- nie ma maszyny do ktg na sali. Chyba ze polozyli mnie na gonekologii bo patologia cala zajeta. (Sciagneli papierowe karteczki z oznaczeniem sal, teraz zamontowali elektroliczne tylko z numerem sali). Widzialam polozna ktora dzisiaj bedzie "urzedowac"- wstretna pigula
-
Jak dziecko dziedziczy jakies "zle" cechy to u nas sie zawsze mowilo, ze np uparte po tatusiu :p a wszystko co dobre to po mamusi.
Pola ma juz malo miejsca, pewnie stad to lenistwo. Albo zbiera sily na najciezsza przeprawe w zyciugosia86 lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Lama a może nakładki na sutki by Ci trochę przyniosły ulgi? Z jednej strony super że Nina nie ma problemu z ciągnięciem piersi a z drugiej strony być traktowany jak smoczek to nie fajnie, może tylko dzisiaj trafiła się położna przeciwniczka smoczka
Dziewczyny czekamy na fotki Waszych maluchów
Mam nakładki wczoraj probolawalam z nimi i szału nie ma ból jest minimalnie mniejszy a Nina ich nie lubi. Dpołożna sugeruje kupić nakładki ale wietrzace..
-
Haha u nas tez się tak mówi że jak coś to po tatusiu
Oj współczuję położnej ale może gdzieś Cię przeniosą w trakcie dnia na inną salę bo pewnie będą musieli robić ktg i sprawdzać tętno
Pewnie masz rację że już jej ciasno stąd jej niemrawość zresztą ostatnio daje popisy tylko przy tatusiu
Coś Katalina dzisiaj milczy więc albo ma dobry sen dzisiaj albo coś się zadziało
Beti długi dzień dzisiaj przed Tobą pewnie będzie się dłużyć do tej 22
Ktoś dzisiaj wizytuje?
Puella może i u Ciebie się szybko rozkręci po zdjęciu pessara, współczuję Ci tylko tych bóli które musisz teraz przechodzić
Lama a cóż to za wynalazek nakładki wietrzące? Boziu droga czasem czuję się jak czarna masa tyle tych "udogodnień" teraz że człowiek nie nadążaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 05:48
-
Mi tam sala obojetna tylko zeby okno uchylic
Nie zdazylam wczoraj zmyc paznokci a w szpitalu to nie bardzo wiem gdzie moglabym troche nasmrodzic zmywaczem zeby potem nie dostac po uszach -
nick nieaktualny