Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Śmieje się z męża że wcale się nie przejął
a on na to że przecież powiedziałam że jeszcze dwa tygodnie
Blu wy to mieliście dzisiaj dużo wrażeń
Karolcia jak u Ciebie?
Też się szykuje do spania ale pewnie zajrzę w nocy co tam na froncie się dzieje:* -
Agusia ja mleko cały czas mam
tylko Ola ma czasem takie napady apetytu az fabryka nie nadąża
Mi zrobili cc bo na skurczach spadało tetno. A miałam krótką pepowine i kiedy nie zaczelabym rodzic to i tak skończyłoby się cc. A kto wie co by bylo...
Ci do okreconej pepowiny to ja przy narodzinach miałam podwójnie. Polozna na śr mówiła że to nie problem. Że one pomogą, odciagna przy wychodzeniu .
Dziewczyny glowa do góry. Po porodzie to dopiero są zmartwieniaTeraz macie kontrolę nad Dzieciaczkami
a za chwilę ani się obejrzymy jak zaczną pyskowac
-
Katalina, kochana, hormony niestety juz na tym etapie wygrywaja, ale ja sobie zawsze tlumacze, ze troszke to trzeba kontrolowac, jakkolwiek to trudne. I pamietaj, ze Twoj maz moze poprostu nie wiedziec czego potrzebujesz, a poniewaz wie, ze jestes w ciazy i hormony to woli nie naciskac, nie dotykac i poprostu przeczekac, bo moze nie ma na Ciebie innego pomyslu? Jakkolwiek my tu jestesmy dla Ciebie i siebie nawzajem, zeby sie wspierac i wirtuamnie przytulac, wiec wiesz, ze zawsze ktos tu jest do pogadania!
Slash jestes cudna poprostuSwietnie to strescilas
Blu ja nie rozumiem, przeciez juz po terminie, Malenstwo gotowe, to nie moga juz wywolywac skoro i tak sie stanieto szkodliwe dla dziecka czy jak? No, ale dzieki Bogu Jas ok, to najazniejsze!
Aktyde Ty sie na spacery po nocach nie wybieraj!
Dziewczyny, a powiedzcie - mialyscie przed porodem albo te co nie urodzily jeszcze, macie juz mleko? Bo ja moge sciskac naciskac i nic. I boje sie, ze moze przez to bede pozniej miala problemy z laktacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 23:39
slash lubi tę wiadomość
-
Ze mnie nic nie ciekło, pełna susza, a po porodzie od razu pojawiło się co trzeba
KotMisia ja mam wrażenie, że to moje mleko to pod wysokim ciśnieniem leci. Co jakiś czas aż mnie szczypią cycki, twardnieją i czuję, że się tam zbieraA potem jak mała pociągnie i puści to mleko leci jak z węża ogrodowego - w oczy, we włosy małej, ścieka po mnie i szlag mnie trafia, bo nigdy nie zdążę zareagować na czas. Może też tak masz? Czy tylko moje cycki takie numery robią?
-
nick nieaktualny
-
Slash- podsumowanie na 5!
Olis mi cieknie codziennie, szczególnie jak się kładę spać. ale wiem ze pokarm zazwyczaj pojawia się po porodzie.
A dzis już wiem, czeka mnie kolejna noc bez snu.. No i zero skurczy, zero czopa, szyjka dliga, zamknięta i w ogóle niechętna uwolnić moja małą księżniczkę
Co do porodu tyle piszecie o tych filmikach ze jutro zobaczę któryś choc pewnie nie magiczny 17.
Ja najbardziej boje się nie porodu samego w sobie ale tego czy sobie potem poradzę. Nawet nie wiem jak porządnie ubrać dziecko by nie zmarzlo ani się nie przegrzalo...slash lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewuszki. Niestety -szpital
cisnienie troche spadlo, ale zazylam masakrycznie duzo tabletek (w sumie 8!!!) Poki co przez noc dadza mi spokoj, jutro beda decydowac co dalej. Pierwotnie mowili, ze podadza jeszcze raz celeston na pluca Malej ale z drugiej strony podnosi cisnienie i pewnie rano sie dowiem cos wiecej jak moj doktor bedzie na obchodzie.
Ja to chyba za czesto laduje w tym szpitalu bo juz drugi lekarz mnie poznal.
I cos mi sie wydaje, ze ze szpitala juz wyjdziemy nie w dwupaku bo zalozyli juz ksiazeczke zdrowia dziecka.
Ide spac bo po 5 pobudka na ktg zapewne bedzie.
P.s. ale tu goraaaco! -
Ciocie kochane. Przeżyłam cud narodzin
jeszcze wczoraj bo o 23:58 przyszedł na świat przez poród sn Jaś. Ma 53cm, wagę 3450g i 10pkt. Musze korzystać i trochę odpocząć, potem nadrobię zaległości.aktyde85, Karolcia88, beti97, gosia86, Magda_16maj, agatka196, madziorek, katalina, Wonderwall, Ofelaine, Rika, Catyyy, Bluberry, Nejcik, GabiK, kic83, maribel, Anielka, WesołaMama, Magic, miscelle, AGA 30, czarna panda, Agusia246, Matik2012, olis88, slash, gosiunia lubią tę wiadomość
-
dorota1987 wrote:Ciocie kochane. Przeżyłam cud narodzin
jeszcze wczoraj bo o 23:58 przyszedł na świat przez poród sn Jaś. Ma 53cm, wagę 3450g i 10pkt. Musze korzystać i trochę odpocząć, potem nadrobię zaległości.
A jednak! Gratulacje kochana, buziaki dla JasiaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 02:27
dorota1987 lubi tę wiadomość