Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka już upieczona, ciekawe czy wyszła, bo ja to antytalencie do pieczenia jestem ugotuje wszystko, ale ciasta to nawet na naleśniki robi mój niemąż. No i teraz właśnie robimy naleśniki, bo na obiadokolacje sobie wymyśliłam naleśniki z pieczarkami i kurczakiem zapiekane
-
Eli - mi tez czesto jest duszno. Choc ja w ogóle jestem z tych ktorym zawsz ejest było ciepło. Ale teraz to szybciej sie jeszcze pocę na dodatek.
Co do hemogloiny - moj gin mowi ze najlepiej starac sie jesc jak najwiecej mięsa, bo tam jest najwiecej zelaza.
Moze zapytaj czy mozna juz po ciązy zazywac te tabletki ktore ja mam przepisane Tordyferon. Moxze by ci przepisał - mi naprawdę podgoniły hemoglobine 12,2 - 12,4 - 12,7 - 14 teraz troche spadło 13,7 -
nick nieaktualny
-
Gosia ale mnie zestrofowalas z tym imieniem- powaznie tylko moja cora jest bezimienna? Maz dal mi prawie wolna reke
mam wymyslic kilka imion ktore mi sie podobaja a on wybierze. Ale alicja mu sie nie podoba. Ani milenka. Bardziej mu odpowiada kasia, ania itp. Bede myslec- do poniedzialku na pewno cos zdecydujemy
maz mial dzisiaj tyyyle zrobic- ale tesciowa uwaza ze wazniejsze bylo rozlozenie i umycie altanynawet nie zadzwonila zapytac jak sie czuje- baa nawet smsa nie napisala. A jak jej napisalam ze w poniedzialek bedzie cc to mi odpisala "oo fajnie" i tyle w temacie.
Ja tez bede sama. I to praktycznie caly czasmaz zalatwil sobie wolne pon, wt moze jeszcze mu sie uda sr i czwartek i tyle
a wszyscy w domu pracuja wiec od 6.30- 17/18 bede sama. Super..
Raczej mnie nie przyspiesza z cieciem bo moj doktor bedzie dopiero w pon a on ma robic. A jak mi zwiekszyli liczbe lekow to cisnienie nie jest wyzsze niz 140/90 (ale biore 6 dopegytow i jeszcze dwa inne..- masakra) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciocie oto Lilianka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4933d3fa68df.jpgolka24, WesołaMama, Catyyy, Karolcia88, Wonderwall, Rika, slash, czarna panda, Anioł, gosia86, Magda_16maj, MiM, miscelle, beti97, Puella, AGA 30, Agusia246, agatka196, madziorek, Bluberry, olis88, GabiK, katalina, Lama, sylwia1985, Eklerka, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oświadczam iż mogę rodzić - nażarłam się grillowych pyszności, ziemniaczków z piekarnika, dla zbalansowania także i zdrowych sałatek. Na deser "nutella" zrobiona z avocado z bitą śmietaną i borówkami! Szwagierka zrobiła wypas i wszystko bezglutenowe ale na prawdę pyszne!
Nawet Milenka zeszła mi z żołądka i dała przyzwolenie na rozpustę podniebienia
Teraz mogę rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 19:29
Rika, Wonderwall, gosia86, MiM lubią tę wiadomość