Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia przeciez nie odebralam tego jako nic zlego
ale widac nie tylko ja nie mialam wybranego imienia..kic witaj w klubie
chociaz wyslalam mezowi propozycje i ciekawa jestem co wybierze
Gosia czekamy na zdjecie lozeczka!
A i powiem Wam jaki moj malzonek jest super
Siedzielismy na korytarzu i szedl tatus ze swiezym bobasem prosto z porodowki na neonatologie. I moj pyta- a te dzieci sa jakos opisane zeby potem bylo wiadomo ktore dziecko czyje- to ja z pelna powaga mu odpowiadam- q skad, po to jestes potrzebny zebys pilnowal malej jak sie urodzi zeby jej nikt nie podmienil. I wyobrazcie sobie ze uwierzyl :p dopiero jak sie glupio usmiechnelam to stwierdzil ze on powazne pytanoa zadaje a ja sie z niego nabijam
Magic gratulacje!! ♡gosia86, Wonderwall, MiM, madziorek, GabiK, Magic, beti97, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A propozycje imion to:
Iga
Emilia
Julia
Katarzyna
Maja
Anna
Izabela
Natalia
Antosia
JoannaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 21:54
aktyde85, Emiliada lubią tę wiadomość
-
Karolcia dobre to z mężem
Jak ustawimy łóżeczko w miejscu docelowym to zrobię fotkę ale u mnie nic specjalnego nie szykujemy wiec szału nie będzie
Blu miała dzisiaj oddać klucze do mieszkania więc może jest w trakcie przeprowadzki
Ciekawe która będzie następna??
Mogę jaale mąż nadal nie chce współpracować
-
U nas sie nadaje dwa. Podoba mi sie zwyczaj, ze drugie imie daje sie po chrzestnej/chrzestnym.
U nas akurat siostra ma na imie Anna ale nigdy tak na nia nie mowimy wiec mysle, ze by przeszlo a jej sie na pewno bardzo milo zrobi
Tez jestem ciekawa, ale dowiem sie pewnie w poniedzialek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blu to straszne
Gosia ja mezowi zapowiedzialam, zeby "fama" poszla w swiat ze na poczatku zadnych gosci. Domownicy na chwile przyjsc zobaczyc czy tez przypilnowac jak sie bede chciala wykapac ale zadne ciotki wujki kuzyni.
Tesciowa po rodzinie mowi ze sie nie bedzie narzucac ze przyjdzie dopiero jak ja poprosimu o pomoc- mam nadzieje ze slowa dotrzyma a nie ze to tylko czcze gadanie i popisowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 22:09
-
nick nieaktualny
-
Magic gratulacje! :*
A ja najadlam się dziś grilla, byliśmy na spacerze i wciągnęła gofra z bita śmietaną i teraz mogę rodzicale pewnie nic z tego. .. ;p mimo tego że mam jakieś skurcze jak wczoraj, bóle @ i brzuch jak kamień.. ale nie nakręcam się idę spać
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny