X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:48

• madziorek Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic gratulacje :)
    Blu niezły bobasek sie szykuje ;)

Ofe córcia śliczna.

Magic lubi tę wiadomość

201505111762.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    A propozycje imion to:
    Iga
    Emilia
    Julia
    Katarzyna
    Maja
    Anna
    Izabela
    Natalia
    Antosia
    Joanna

Iga

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    ja do dr mówię ze to roznie z tą wagą ona mi ze na ich sprzęcie tak ok 300g pomyłki może sie zdarzyć, zobaczymy jak będzie
    Blu czyli w niedziele idziesz do szpitala jak nic sie nie wydarzy?? Noo to mozliwe ze u cb bedzie taka pomylka i maly szybko wyskoczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Nr 1 Anna
    Nr 2 Iga :)
    Nadajecie 1 czy 2 imiona?
    Ciekawe co Twój mąż wybierze
    My dwa Dawid Darek Darek po tacie mialo byc drugie po chrzestnym ale jednak nie

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic gratulacje :) w koncu!

Blu to przerażajace, jaki może być powód ze dziecko w tak wysokiej ciazy umiera?

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 koleżanki, ktore rodziły martwe dzieci w 8 miesiącu... Naprawdę coś strasznego...

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • olis88 Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic gratulacje :*

Magic lubi tę wiadomość

[f2w3j44jq3nsvz6c.png
    c55fs65glanu4ez2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:49

• Agusia246 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic- gratulacje :D Chyba wygrałaś w kategorii najdłuższy majówkowy poród ;) Jak się czujesz? Jak mała? Czekamy na relacje :)

Blu straszne to co piszesz, nie mogę sobie nawet wyobrazić :(

czarna panda, Magic lubią tę wiadomość

3i4920mm0jlmd1e9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe ze w pon bedziesz juz miala syneczka ze soba ;) albo w niedziele juz nawet biedna ta kobieta w 8 mcu na koncowce to dramat ;(

• czarna panda Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu mam nadzieje ze jeszcze sie u Ciebie rozkręci i unikniesz cc. To co napisałaś o tej kobiecie ktora straciła dzidzie jest straszne...

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic gratuluje :)

Gosiu babcia jest podziebiona wiec tylko pare razy zagladnela na mala. Lepiej sie nie zblizac zeby Lilus sie nie zarazila.

Magic lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny siostra pokazała mi sposób na odbekniecie dziecka jakiego uczą położne w irlandii. Przetestowane na Oli i działa. Jutro Wam opisze :) bo bekniecie jest w 5 sekund :)

Magic gratulacje! Czekamy na rekacje i zdjęcie Lilianki <3

Magic, gosiunia lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane to co przezylam...to ja wiem...szczerze? Tw przygotowania do porodu byly okropne bo sam porod trwal od 16 do 21... tzn mowie o tych skurczach,ktore nasila oksy. Potem do zniesienia choc powiedzialam ze chce zzo :) tyle ze jak jedna polozna z sali przedporodowej okolo 19 mowi ze 4 cm... mysle jezu gdzie do konca. Poszlam na sale porodowa maz dojechal i tak mialam miec robione ktg o 21 ale jak przyszla polozna i widzi mnie wijaca sie z bolu proponuje badanie. Okazuje sie ze to co czulam czyli potrzebe parcia to bylo moje 9cm! I tak porod sam trwal z godzine???? Najgorsza byla glowa... co wychodzila to sie chowala i tak z 10 min...myslalam ze sie poplacze krzyknelam pare razy a po kazdym pchnieciu dotykalam glowki malej :) maz tez dotykal. Boze... co to bylo za przezycie. Potem jak juz wyszla glowa nie kazala przec. Obrocila mala za glowe co mojego meza malo na podloge nie powalilo ;) i tak jedno pchniecie mala Lilianka :) ja sie solakala maz tez calowal mnie i dziekowal ze tyle wycierpialam dla naszej trojki :) w szczegolach opisze jak wroce bo Mala spi to i ja lece bo zsraz bedzie doba jak nie spie :)
    Trzymajcie sue i bardzo Wam dziekuje za Wasze wsparcie :*
    Oczekujacym źycze...lekkich i szybkich porodow :* serio caly bol mija jak tylko dostaje sie dziecko na brzuch :) aaaa pani mnie zszywala na zycwa ale nie peklam na zew tylko w srodku i mam szwy rozpuszczalne :) a ja tego nie czulam...Lila moj najlepszy srodek znieczulajacy ♡
    Dobranoc :*

GabiK, gosia86, Magda_16maj, madziorek, katalina, Lama, Wonderwall, gosiunia, czarna panda, WesołaMama, slash, olis88, dorota1987 lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic BRAWO! Jestes wielka! Ucalowania dla coruni <3 Witamy na swiecie <3
    KotMisia czekam na instrukcje irlandzka,bo moj Kubus czasem nie odbija,a potem ulewa okropnie,a ja mam schize na tym punkcie,ze mu sie cos stanie :-(

2r8ri09ksg9rle49.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 03:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic lekko nie było ale nagroda wielka :*
    Byłaś bardzo dzielna:*

Gabi przerwa na karmienie?

Zaglądam żeby sprawdzić czy któraś rodzi lub się szykuje?

Ofeline to dobrze że babcia się nie wtrąca od samego początku ustalicie jakieś zasady,ja się boję że moja mama nie da mi się normalnie zająć dzieckiem żeby nie popełnić jakiegoś błędu a jak już pozwoli to będzie patrzeć mi na ręce a tego nie lubię

Blu to straszne co spotkało tą dziewczynę na ip aż serce się kraje

Karolcia na pewno mąż coś wybierze z Twoich imion obstawiam Annę bo pisałaś że woli tradycyjne imiona

Edit II: Ja nadal zasnąć nie mogę :( jak obudziłam się na siku to czekałam na ruchy Poli jak już się poruszała to mi spanie przeszło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 04:17

Magic lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik Oli też się ulewa i nie ma to związku z beknieciem :/ taka uroda dzieciaczka. A co do schizy to wiem o czym mówisz :) ja właśnie nakarmilam Olcie, polozylam w lozeczku i nie zasne dopóki ona nie usnie ;)

Magic gratulacje jeszcze raz no i brawo dla męża :)

GabiK, Magic lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu, u mnie to samo. Obudziłam sie na siku, mała w sumie od wczoraj niemrawa, wiec ja troche pobudzilam, na szczęście zazwyczaj szybko reaguje, teraz jeszcze czkawkę znów dostała, no ale ja juz zasnąć nie moge :P

Magic odpoczywaj, należy Ci sie! Ogromnie sie cieszę, ze Twój Skarb juz na swiecie, i ze wszystko ok.

Magic lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez juz po spaniu- a to cisnienie teraz kobieta obok mnie ma podlaczone ktg a ja czekam na swoja kolej.
    Normalnie rozwalaja mnie niektore polozne. Przychodza mierzyc mi cisnienie i mowia " i po co mierzyc 6 razy jak tu najwyzsze cisnienie 140/90. To im mowie, ze teraz jest ok bo mam 6 dopegytow, isoptip i betozok to zmienia im sie gadka ;)

jak tam nocne marki- usnelyscie czy jeszcze dlugo sie meczylyscie? Ja po drugiej zarwanej nocce spalam jak zabita pomimo duchoty. Od polnocy do 5 :)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
‹‹ 1566 1567 1568 1569 1570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ