Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:ja do dr mówię ze to roznie z tą wagą ona mi ze na ich sprzęcie tak ok 300g pomyłki może sie zdarzyć, zobaczymy jak będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny siostra pokazała mi sposób na odbekniecie dziecka jakiego uczą położne w irlandii. Przetestowane na Oli i działa. Jutro Wam opisze
bo bekniecie jest w 5 sekund
Magic gratulacje! Czekamy na rekacje i zdjęcie LiliankiMagic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Kochane to co przezylam...to ja wiem...szczerze? Tw przygotowania do porodu byly okropne bo sam porod trwal od 16 do 21... tzn mowie o tych skurczach,ktore nasila oksy. Potem do zniesienia choc powiedzialam ze chce zzo
tyle ze jak jedna polozna z sali przedporodowej okolo 19 mowi ze 4 cm... mysle jezu gdzie do konca. Poszlam na sale porodowa maz dojechal i tak mialam miec robione ktg o 21 ale jak przyszla polozna i widzi mnie wijaca sie z bolu proponuje badanie. Okazuje sie ze to co czulam czyli potrzebe parcia to bylo moje 9cm! I tak porod sam trwal z godzine???? Najgorsza byla glowa... co wychodzila to sie chowala i tak z 10 min...myslalam ze sie poplacze krzyknelam pare razy a po kazdym pchnieciu dotykalam glowki malej
maz tez dotykal. Boze... co to bylo za przezycie. Potem jak juz wyszla glowa nie kazala przec. Obrocila mala za glowe co mojego meza malo na podloge nie powalilo
i tak jedno pchniecie mala Lilianka
ja sie solakala maz tez calowal mnie i dziekowal ze tyle wycierpialam dla naszej trojki
w szczegolach opisze jak wroce bo Mala spi to i ja lece bo zsraz bedzie doba jak nie spie
Trzymajcie sue i bardzo Wam dziekuje za Wasze wsparcie :*
Oczekujacym źycze...lekkich i szybkich porodow :* serio caly bol mija jak tylko dostaje sie dziecko na brzuchaaaa pani mnie zszywala na zycwa ale nie peklam na zew tylko w srodku i mam szwy rozpuszczalne
a ja tego nie czulam...Lila moj najlepszy srodek znieczulajacy ♡
Dobranoc :*GabiK, gosia86, Magda_16maj, madziorek, katalina, Lama, Wonderwall, gosiunia, czarna panda, WesołaMama, slash, olis88, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic lekko nie było ale nagroda wielka :*
Byłaś bardzo dzielna:*
Gabi przerwa na karmienie?
Zaglądam żeby sprawdzić czy któraś rodzi lub się szykuje?
Ofeline to dobrze że babcia się nie wtrąca od samego początku ustalicie jakieś zasady,ja się boję że moja mama nie da mi się normalnie zająć dzieckiem żeby nie popełnić jakiegoś błędu a jak już pozwoli to będzie patrzeć mi na ręce a tego nie lubię
Blu to straszne co spotkało tą dziewczynę na ip aż serce się kraje
Karolcia na pewno mąż coś wybierze z Twoich imion obstawiam Annę bo pisałaś że woli tradycyjne imiona
Edit II: Ja nadal zasnąć nie mogęjak obudziłam się na siku to czekałam na ruchy Poli jak już się poruszała to mi spanie przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 04:17
Magic lubi tę wiadomość
-
Gabik Oli też się ulewa i nie ma to związku z beknieciem
taka uroda dzieciaczka. A co do schizy to wiem o czym mówisz
ja właśnie nakarmilam Olcie, polozylam w lozeczku i nie zasne dopóki ona nie usnie
Magic gratulacje jeszcze raz no i brawo dla mężaGabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
Gosiu, u mnie to samo. Obudziłam sie na siku, mała w sumie od wczoraj niemrawa, wiec ja troche pobudzilam, na szczęście zazwyczaj szybko reaguje, teraz jeszcze czkawkę znów dostała, no ale ja juz zasnąć nie moge
Magic odpoczywaj, należy Ci sie! Ogromnie sie cieszę, ze Twój Skarb juz na swiecie, i ze wszystko ok.Magic lubi tę wiadomość
-
U nas tez juz po spaniu- a to cisnienie teraz kobieta obok mnie ma podlaczone ktg a ja czekam na swoja kolej.
Normalnie rozwalaja mnie niektore polozne. Przychodza mierzyc mi cisnienie i mowia " i po co mierzyc 6 razy jak tu najwyzsze cisnienie 140/90. To im mowie, ze teraz jest ok bo mam 6 dopegytow, isoptip i betozok to zmienia im sie gadka
jak tam nocne marki- usnelyscie czy jeszcze dlugo sie meczylyscie? Ja po drugiej zarwanej nocce spalam jak zabita pomimo duchoty. Od polnocy do 5