Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymamy kciuki za wasze BRZUSZKI! :*
A tym które już mają dzieciątka życzę duuuuzo cierpliwości
Eklerka współczuję bardzo! Ale lepiej trafić nie mogliscie. Jeszcze kilka dni i będziecie razem :* glowa do góry! I szczęśliwa mama to szczęśliwe mleko :*
My jutro wizytę teściowej mamy. Boziu daj mi siłę. Jak na złość wysypalo mi całą buzię i już komentarz będzie.
Ogólnie zla jestem że miałam cc bo chciałabym coś ćwiczyć a tu póki co tylko spacerki
Dzieciątko śpi to i ja idęza 3h pobudka
-
Dla dziewczyn,ktore sie zastanawiaja nad sesja z p.Iga z PetitStudio. My jestesmy juz po. Pani przyjechala z ogromna iloscia gadzetow, maz dwa razy biegal z tym majdnem. Sama p. Iga bardzo cierpliwa,Kubus najpierw zasikal jej materialy a potem zrobil kupe w piekny bialy kocyk i poprawil w jedna z ubranek
, potrafi uspic dziecko, generalnie bardzo delikatnie sie obchodzi z maluchem.
Ja co prawda po 5 ujeciach mialam dosc. Pani jest perfekcjonistka i 15min spedza np. na wyprostowaniu paluszkow u raczek
Zdjecia dostaniemy za ok 4 tyg. Ale to raczej standard,chyba,ze fotograf nie obrabia cyfrowo to wtedy pewnie od reki. Tak,wiec nie chwale dnia przed zachodem slonca,jak zobaczymy foto to ocenimy prace w pelni.Bluberry, Lama, maribel, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Aktyde ja tez byłam raz na izbie na polnej chyba w 32tyg i też byłam bardzo zadowolona z przyjecia... nie leżałam na oddziale tylko zbadali dali leki i puścili do domku ale wszytsko odbyło się w miłej atmosferze i z dużym zainteresowaniem no ale jednak co do porodu to odpuszczam Polna napewno mimo tego że mój lekarz do którego chodze prywatnie i prowadzi cała ciąże tam pracuje. Jestem z niego bardzo zadowolona ale tak naprawde to przy porodzie to nie lekarz a położna się liczy... eh juz sama nie wiemco z tym szpitalem ale ja już się nastawiam na tą rodzinę i zobaczymy co będzie:)
-
Dziewczyny a to moje największe spełnienie marzeń
O 18.17 przyszła na świat Olivia
3,85 kg 51 cm 10 pnkt apgar
Porod rewelacja
Już w pokoju odpoczywamy
Po 2 bolesnych skurczach dostałam znieczulenie i wakacje. 0 bólu !!!! Szok
PIGULSKA, GabiK, czarna panda, katalina, madziorek, olis88, Lama, Magda_16maj, maribel, kic83, Anielka, Puella, slash, agatka196, dorota1987, Agusia246 lubią tę wiadomość
marzenia się spełnią -
Dziewczyny a to moje największe spełnienie marzeń
O 18.17 przyszła na świat Olivia
3,85 kg 51 cm 10 pnkt apgar
Porod rewelacja
Już w pokoju odpoczywamy
Po 2 bolesnych skurczach dostałam znieczulenie i wakacje. 0 bólu !!!! Szok
olis88 lubi tę wiadomość
marzenia się spełnią -
Matik gratulacje
witamy Olivię
Zazdroszczę porodu
Eklerka juz niedługo będziecie z synkiem razemi rozumiem Cię ja też jak musze wyskoczyć na miasto coś załatwić to wracam juz mega steskniona
My juz po karmieniu teraz ściągam mleczko i z powrotem do wyra
Matik2012 lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Ktos mi podmienil dziecko. Wisiala na cycku praktycznie od 21.30 do teraz z mala przerwa na zmiane pieluszek.
Padam na twarz.
Dobrej nocki.
Ale jestem napuchnięta jak bania bardziej niż w ciąży
Mam problem żeby wybudzić Polusie do karmienia
Gratulacje dla wszystkich nowych Mamusiek pewnie są ale mi umknęło
I kciuki za te na finiszu:* -
nick nieaktualnyMatik gratuluje taki poród pozazdrościć
wpadłam na chwilkę napisać ze dziś do domu wychodzimy, później napiszemy co i jak na spokojniej, wczoraj chwilę grozy przeżyłam, mam nadzieję ze nie wyjdzie mi to na gorsze na cięcie.. Niunio miał wczoraj sporo badań jak to przed wyjściem mamy 2 zalecenia ale o tym poźniej. Z karmieniem dziś juz super, co prawda odrobinkę dociąga butle ale dajemy rade, mam trochę temp podwyższoną ale to od piersi pewnie czuje jak idzie fala pokarmu. Zaraz babcia na dyżur przychodzi wiec pojedziemy sie przywitać
Aktyde widzę ze cos sie dzieję, najwazniejsze szczesliwe rozwiązanie
Milego dnia dziewczyny.Matik2012, gosiunia lubią tę wiadomość