Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chcialabym chwalic dnia przed zachodem slonca ale chyba pomalu ogarniamy ten nawal. Najpierw przystawiam Mala je oczywiscie z przerwami na spanie potem odciagam co zostalo i probuje jej jeszcze na spiocha cos dac z butli zeby nas jutro wypuscili (bo wczoraj znowu spadla z wagi...).
Cyce dalej twarde, ale juz nimi nie zabijam :p
Madziorek mnie tez maz odsylal do rodzicow
Nic sie nie martw. Jeszcze troszke i tez bedziesz tulic swoje malenstwo
A i chyba mimo wszystko lepiej autem niz komunikacja miejska.. ostatni miesiac bez auta byl dla mnie istna katorga wiec podziwiam wszystkie nie zmotoryzowane.Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Karolcia a jak sie ogólnie czujesz po cc? Ja nie ogarniam tematu w ogóle, przeraża mnie, ze lada dzień dostanę taka mała istotkę i bede musiała sie nią zająć. Przecież nie potrafię
a jeszcze karmienie
i dadzą mi takie maleństwo po cc jak nie bede mogła sie nim dobrze zając. Ehh zaczynam panikować.
Byłam u koleżanki po ktg, miała cc w czwartek. Mówi ze praktycznie na pomoc nie ma co liczyćchyba wbrew temu co wcześniej sądziłam obstawie sie mama, teściowa i mężem do pomocy.
-
nick nieaktualny
-
Madziorek no cos Ty,ze nie dasz rady. Zobacz ile tu nas jest po cc i dalysmy rade i w szpitalu i w domu. Jak wiesz,ze za chwile maja Ci przyniesc malenstwo to nic Cie nie zatrzyma. Ja bylam sama w szpitalu, wszyscy zjawili sie jak juz nie byli potrzebni i dalam rade,a to pierwsze dziecko i nie zajmowalam sie zadnym innym wczesniej. Dziewczyny pisza,ze boli,ze przeciwbolowe nie pomagaja. Ale kazda z nas jest inna. Ja tak nie mialam. Mnie nie bolalo,dzieki paracetamolowi bylam w pelni "na chodzie". I bralam przeciwbolowe przez 1,5 dnia,potem zadnych. 3 dni po cc na pytanie " jak rana?" moglam odpowiedziec "jaka rana?" bo jej wcale nie czulam
Tak wiec no stress, wszystko bedziesz wiedziec, jak karmic,jak przewijac,kiedy przytulicgosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja was już nie nadrobie, ale jesteśmy od wczoraj już w domku, całe i zdrowe, cukrzycy nie ma już że mną, młoda też nie ma cukrzycy i nadczynności tarczycy po mamusi..uffff dzięki Bogu! W awatarku moja gwiazdka
Wonderwall, katalina, GabiK, maribel, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A my mieliśmy dzisiaj w nocy fałszywy alarm. Obudziły mnie bolesne skurcze, przez dwie godziny były regularne co 6-7 minut i poszły w cholerę. Mąż już panika, biega po domu i pakuje coś do torby(do tej pory nie wiem co? :p). W końcu przypomniał sobie, że bak prawie pusty, więc pognał na stację, a jak wrócił to ja już spałam. Noc pełna wrażeń :p
Byliśmy rano na usg, klucha waży już 4 kg. RATUNKU!!!!gosia86, _LISICA lubią tę wiadomość
-
Gosia czyli wszystko ok i wychodzicie? To super! Nie wiem co piękniejsze kwiaty czy Polunia
Madziorek tez mam lęki, ale chyba bedzie ok, w koncu to nasze skarby to damy rade co?w ogole tak sobie mysle- gdzie ja i dziecko? Jak sama jestem jak takie duże, 30letnie dziecko!
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Nadal z maleńką pod sercem.
Gratulacje dla nowych mam i ich pociech.
U mnie wczoraj wieczorem pojawił się taki sluz bardzo przezroczysty i ciagnacy tworzący jakby jedną całośc. Dzis rano znów coś takiego - w niewielkiej ilosci ale idealnie czysty przezroczysty. Czysby to był czop - albo jakies jego poczatki? -
Ewelinkie wrote:Dzień dobry
któraś z Was pisała ze kawa zbożowa na laktacje dobra, tak?
całą ciążę nie piłam kawy, to może teraz się skuszę, bo ciągnie mnie juz do zapachu kawy
Miłego słonecznego dnia!
Inka z mlekiem, u mnie sojowym
Wonderwall, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Miscele ja nie odbijam po cycku, probowalam ale Lili sie nie odbija ani nie ulewa. Za to czesto ma czkawke po jedzeniu..
Boje sie ze dopadnie mnie depresja poprodowa,macierzynstwo niezbyt mnie cieszy, jestem zmeczona... Nie chce zeby mnie to dopadlo... -
nick nieaktualnyPuella aż się kawą zakrzusiłam ze śmiechu
4 kg? Matko i córko! Ale z drugiej strony usg przekłamuje często i to nieźle wiec nie ma co się stresować.
Ja nie wiem ile Jagna waży bo ostatnie usg miałam 18 kwietnia i było 3100 wiec tez sie troche boje ze juz wielka dziewczyna jest