Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine wrote:Miscele ja nie odbijam po cycku, probowalam ale Lili sie nie odbija ani nie ulewa. Za to czesto ma czkawke po jedzeniu..
Boje sie ze dopadnie mnie depresja poprodowa,macierzynstwo niezbyt mnie cieszy, jestem zmeczona... Nie chce zeby mnie to dopadlo...
Może to chwilowy kryzys zmęczenia, bądź dzielna!! -
Hej dziewczyny
Mateuszek nadal w brzuszku a dziś nasz termin.. byłam wczoraj na ktg i nie ciekawego się nie zapisało. . Lekarz mnie zbadał i tez bez zmian.. szyjka nadal długa i rozwarcie na 2cm..
Wczoraj chodziłam przez 5h po mieście. . Nie wiem ile km zrobiłam ale na pewno bardzo dużo a porodu jak nie było tak nie ma..
W poniedziałek kolejne ktg, powiem wtedy mojej położnej ze musze rodzic juz inaczej nie wychodzę do domu.. :p
Trochę mniej wpisów się pojawia od kiedy większość juz urodziła
Boje się dziewczyny ze Mały nie będzie chciał wyjść i skończy się na cc.. nie chce żeby mnie cieli -
katalina wrote:Puella moze zawyzaja na wszelki wypadek? Pewnie cc Cie nie ominie... Ale dasz rade, przeciez już to kiedys zrobilas, pamietasz?
A gdzie Beti? Moze już Wiki na cycu trzyma?
Lekarz dzisiaj mówiła, że cc ze względu na taka wage mi nie zrobią. Każą rodzić naturalnie i jeżeli będą jakies komplikacje, to dopiero cc. Także przygotowuję się na powtórkę z rozrywki. -
Matik gratulacje!
A ja chwilowo nie chcę rodzić. Po tygodniu spania przy otwartym oknie dopadła mnie infekcja gardła i krtani. Byłam dziś u lekarza, niestety nic mocniejszego nie mogę dostać przez moje uczulenie na penicylinę
. Generalnie druga noc pod rząd bezsenna. Co godzinę obsesyjnie mierzyłam temperaturę, bo bałam się czy z synkiem wszystko OK
.