X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny help - jak zmienic suwak zeby liczyło dalej dni?

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofe żadnej depresji! nie po to kobieta meczy sie 9 miesiecy zeby teraz sie dolować :)

(powiedziała ta co kuźwa dziecka nie ma)

gosiunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash nie wiem - chcialam zmienic ustawienia to w efekcie wywalilam suwaczek bo cos nie moglam tego zrobic

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miscelle mk nie kazali odbijać tylko kłaść na boczku a małej ulewalo się w pierwszej dobie dzisiaj raz
    Ofeline dasz radę kazda miewa gorsze chwile

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko i córko - ktoś mi meża podmienił :D Już dwa razy dzwonił z pytaniem jak się czuję :D A norlanie jest umowa: Dzwoń jak coś się bedzie działo i tyle :D
    To przez te rozkopywanie się małej w nocy. chyba moja panika mu się udzieliła :D

• miscelle Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Miscele ja nie odbijam po cycku, probowalam ale Lili sie nie odbija ani nie ulewa. Za to czesto ma czkawke po jedzeniu..

Boje sie ze dopadnie mnie depresja poprodowa,macierzynstwo niezbyt mnie cieszy, jestem zmeczona... Nie chce zeby mnie to dopadlo... :(
    Czyli dokładnie tak jak u nas, nie ulewa, na bok, bez odbijania. Bo ja też próbowałam ale jej się nie odbija.

Może to chwilowy kryzys zmęczenia, bądź dzielna!!

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam jak mowiły kiedys babcie ze najepsza na laktację jest bawarka - herbata z mlekiem, ale czy tak faktycznie jest.

Eh - z tym suwakiem do bani :(

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł - kurcze jeszcze przeze mnie namieszałas sobie z suwaczkiem. Wybacz.

klz98u696p33kjce.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Mateuszek nadal w brzuszku a dziś nasz termin.. byłam wczoraj na ktg i nie ciekawego się nie zapisało. . Lekarz mnie zbadał i tez bez zmian.. szyjka nadal długa i rozwarcie na 2cm..

Wczoraj chodziłam przez 5h po mieście. . Nie wiem ile km zrobiłam ale na pewno bardzo dużo a porodu jak nie było tak nie ma..

W poniedziałek kolejne ktg, powiem wtedy mojej położnej ze musze rodzic juz inaczej nie wychodzę do domu.. :p

Trochę mniej wpisów się pojawia od kiedy większość juz urodziła :(

Boje się dziewczyny ze Mały nie będzie chciał wyjść i skończy się na cc.. nie chce żeby mnie cieli :(

relghdge5lg0owut.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Puella, o kurde 4 kg? A Twoj suwaczek prawdę mówi 37+4?

Prawdę mówi, stad zaczynam mieć obłęd w oczach ;p

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana to dlatego że albo ssak na cycu albo korzystasz z każdej wolnej chwili spokoju żeby się wyspać zjeść lub iść do wc

GabiK lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domyślam się dziewczyny ze maleństwo pochłania dużo czasu... juz się nie mogę doczekać aż wystawie swoje cyce dla Małego :)

aktyde85, gosia86 lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odbijam. Przez pierwsze tygodnie było ok. Od ok 3 tyg Ola ulewa wiex muszę uważać.

A u nas chyba pierwszy skok rozwojowy. Ola ciągle chce prZy cycku ;)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój suwaczek mówi ze dzisiaj poród! Było by fajnie jak by mnie coś złapalo! :D

Anioł lubi tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez odbijam jak sie uda cycem,bo jak butelka to norma. Ale nie zawsze sie udaje odbic. U mnie czesto jest ulewanie. Na poczatku to nawet nosem szlo,od kilku dni juz mniej i nie nosem.
    A teraz jak sie nakarmimy to pojdziemy na spacer :-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz wczoraj spotkal kuzynke, dziecko 7mcy i wazy 13 kg! No niezly zawodnik,a jak mial 4mce to wazyl 9kg. Kregoslup by mi chyba eksplodowal.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi toż to chyba nadwaga u takiej dziecka?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katalina wrote:
    Puella moze zawyzaja na wszelki wypadek? Pewnie cc Cie nie ominie... Ale dasz rade, przeciez już to kiedys zrobilas, pamietasz? ;)

A gdzie Beti? Moze już Wiki na cycu trzyma? ;)

Lekarz dzisiaj mówiła, że cc ze względu na taka wage mi nie zrobią. Każą rodzić naturalnie i jeżeli będą jakies komplikacje, to dopiero cc. Także przygotowuję się na powtórkę z rozrywki.

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny syn zabiera baly moj czas po prostu masakra dopiero dzis mielismy w miare noc bo karmienie co 2.5 h a nie co godz.

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Anielka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matik gratulacje!

A ja chwilowo nie chcę rodzić. Po tygodniu spania przy otwartym oknie dopadła mnie infekcja gardła i krtani :(. Byłam dziś u lekarza, niestety nic mocniejszego nie mogę dostać przez moje uczulenie na penicylinę :(. Generalnie druga noc pod rząd bezsenna. Co godzinę obsesyjnie mierzyłam temperaturę, bo bałam się czy z synkiem wszystko OK :(.

o148i09k1ixi8pfq.png
‹‹ 1630 1631 1632 1633 1634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ