Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mam niby takie smoczki 0+ ale ktoras z dziewczyn pisala ze z tych smokow leci za szybko i za duzo i faktycznie tak jest. Ale chetnie zasysa te smokczki od butelek lovi ale zwyklych smokow z lovi juz nie
a raczej jednego. Bo tego co mam w wozku to na spacerach chetnie i zasypia z nim a w domu nie chce
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Martusia byc moze sie wstawia w kanal rodny ale najlepiej to oceni lekarz
Olka no mi wizyt i jednego zaluje ze nie nagram filmiku z usg jak Mala sie ruszala i fikala koziolki...ruszala raczkami i nozkamiehh no przy drugim musze to uwiecznic
ciesze sie ze prowadze pamietnik ciazowy bo mam wszystko zapisane i mige zawsze wrocic wspomnieniami do wczesnych tygodni ciazy
olka24 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
My po wizycie się witamy,
mały póki co jeszcze się na świat nie pcha, wszystko jest w porządku, ale ginka powiedziała, że według niej w tym tyg nic nie ruszy, że nic na to nie wskazuje...
Dziewczyny, tęsknicie za brzuszkami, pewno też będę miała takie chwile po porodzie, ale uwierzcie mi, że ja z kolei tęsknię za brakiem brzucha, chciałabym już mieć Antka przy sobie tak jak większość z Was ma swoje bobasy, a nie czekać ciągle i każdego dnia liczyć czas, kiedy nadejdzie ta wielka chwila...Dodatkowo już mi bardzo ciężko, czuję się brzydka i gruba, mam dziś wstrętny dzień, chodzę i ryczę bez powodu - masakra!
-
nick nieaktualnyMagic wrote:Martusia byc moze sie wstawia w kanal rodny ale najlepiej to oceni lekarz
Olka no mi wizyt i jednego zaluje ze nie nagram filmiku z usg jak Mala sie ruszala i fikala koziolki...ruszala raczkami i nozkamiehh no przy drugim musze to uwiecznic
ciesze sie ze prowadze pamietnik ciazowy bo mam wszystko zapisane i mige zawsze wrocic wspomnieniami do wczesnych tygodni ciazy
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wiem, że to może i głupie i pewnie, kiedy się będzie miało zacząć to się zacznie, ale oprócz:
-spacerów
-serduszkowania
-schodów
-ciepłego prysznica na brzusio
-stymulowania sutków
są jeszcze jakieś sprawdzone sposoby na przyspieszenie porodu? Help help..
-
To ja chyba jestem jedyna, która nie tęskni za brzuszkiem? Wręcz sie cieszę, że Jestem taka "lekka", zwinna, nieograniczona, nie stękam, mogę ubrac normalne ciuchy, nie muszę uważać na brzuch, nie martwię sie jak sie nie rusza, bo mam ją na oku
. No i mąż w końcu chodzi za mną jak pies za suka
widzę te iskry w jego oczach że mu sie podobam i ma wielką ochotę na mnie, a nie tak jak w ciąży bylam dla niego niewidzialna i musiałam gwałcić na siłę haha
Ps. Krwawicie jeszcze? Ja lekko plamię i czekam z utęsknieniem aż sie skończy. I na ten seks też czekam -
Nejcik ja wiem jak kozesz sie czuc bo jabczulam sie tak samo. Badz dzielna kochana :* wiesz ja nie mam jakiegos sprawdzonego sposobu na porod... pijesz herbatke z lisci malin?
Olka ja dzien po porodzie juz z mezem myslelismy o drugimw taki sposob to ja moge rodzic
my chcemy tez roznics gora 2-3 lata
Nojaniewiem ja lekko krwawie choc to bardzirj juz takie brudzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 12:27
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic to my tak od dwóch dni bo kilka dni po porodzie przy przyjsciu mleka do cyckow i hormonow gadalam do syna ze go do okna zycia oddam masakra:)ale nie no córeczke bym jednak chciała albo nawet drugiego synka:)tylko w tym kraju z tymi umowami i świadczeniami ciężko mysle bedzie z dwójką dzieci;/ ja plamie na rozowo śluzem bardziej mam nadzieje że szybko przestane bo mnie te podpaski drażnią a jak pomyśle ze mam okres dostac to juz mnie szlag trafia:)
-
Dzięki Magic za słowa otuchy, nie piję żadnej herbatki, ale nie zaszkodzi spróbować
Tylko gdzie kupić liście malin? W zielarskim?
nojaniewiem - oj zazdroszczę kochana! Ależ ci zazdroszczę!!!!!!Dodatkowo takie wieeeelkie zamówienie z H&M zrobiłam, takie lekkie szorty i lekkie koronkowe bluzeczki a tu nic się nie da założyć, co za masakra, ani przekręcić się z boku na bok, niech się już rodzi, bo cierpliwość mi się kończy
Chcę wracać do formy i doprowadzać mój brzuch do ładu!
nojaniewiem, Magic lubią tę wiadomość
-
Nejcik wrote:Dziewczyny, wiem, że to może i głupie i pewnie, kiedy się będzie miało zacząć to się zacznie, ale oprócz:
-spacerów
-serduszkowania
-schodów
-ciepłego prysznica na brzusio
-stymulowania sutków
są jeszcze jakieś sprawdzone sposoby na przyspieszenie porodu? Help help..
Ja też chciałabym żeby Córcia była już z nami!
Co prawda nie czuje się psychicznie tak źle jak Ty,ale rozumiem.
Ja jeszcze słyszałam o:
masturbacji, nie ma to jak własnoręczny, szybki orgazm
jedzeniu pikantnych potraw
olej z wiesiołka na dobry poślizg i rozpulchnianie kroczaCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność