Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć Dziewczyny Nasza Zuzia urodziła się 1 Maja
bardzo szybko minęły te 9 miesięcy, nasza córcia jest już z nami ehh... gratuluje Wszystkim Mamuskom i trzymam kciuki za te które poród jeszcze czeka
WesołaMama, GabiK, katalina, Magic, Bluberry, gosia86, Eklerka, olis88, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Puella - ja też uważam że najgorsze jest te pierwsze 3 miesiące z maluszkiem. Zwłaszcza że w tym czasie mała miała potworne kolki. Ale jedyny plus miałam taki, że szybko jadła cyca. 10 min i pojedzona, więc nie wisiała na cycu.
Dziś jeszcze obleciałam do Lidla - kupiłam Barbie z bajki "Tajemnicze drzwi" dla mojej Emilki na Dzień Dziecka
Teraz zbieram się do fryzjera na farbę
Wierzę, że Milenka czeka na to aż mama się ogarnie bo wstyd chodzić na spacery z mamą w odrostach
Miłego dniagosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
My wciąż czekamy na swoją kolej! Żadnych objawów przepowiadających, ciekawe w jakiej sytuacji poród nas zaskoczy
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Gosiu nic sie nie zaczęło, cisza w eterze
mieliśmy wczoraj mała wyganiac, ale nie mąż do tego skory jak do skoku z 10go piętra
a ja juz se wkrecam, ze mu sie nie podobam, głupia...
Czytam, ale nie pisalam, bo niezbyt mam o czym, Wy juz mocno wkrecone w rozmowy o karmieniu, kolkach, butelkach, ja ze tak powiem- nie w temacie
Wczoraj zaczelysmy 39 tc... -
Aktyde, Katalina ma racje, jeszcze zatesknisz za brzuchem i chwila spokoju
i np zjedzeniem sniadania przed 11 i wypiciu cieplej inki..
Dzisiaj nasza Mala Julcia konczy drugi tydzienkatalina, gosia86 lubią tę wiadomość
-
U nas wczoraj minęły dwa tygodnie
moja mała ma wzdęcia nadal, masujemy ja i pomaga, ale strasznie się pręży po jedzeniu i czasem podczas. Martwi mnie to, dzisiaj mam doła i becze od rana. Za kilka godzin wizyta położnej.
-
Hej dziewczyny:) ja byłam znowu u rodziców parę dni a tam tylko internet na chwilkę miałam to tylko Was trochę podczytałam:) ja zaraz się zbieram na ktg...zobacze co tam wyjdzie ale znając życie to NIC!!! już od tygodnia skacze na piłce, chodze pare km dzinnie i nic zupełnie czuję się idealnie...zero jakichkolwiek objawów... a tak bardzo bym chciala urodzić... z kazdym dniem coraz gorzej bo codziennie wstaje z myśla że może coś się ruszy i biegam cały dzień no i wieczorem jak się kładę mam nadzieję że po ciężkim dniu może jednak w nocy cos się zacznie dziać... ale cisza...eh...
aktyde ja też wczoraj miałąm taką faze że się mężowi nie podobam bo on nawet słyszeć nie chce o przytuanku... no a mi przykro odrazu że już zawsze tak będzie... a jak dojdzie do tego wiszący brzuchol to już wogóle chyba mu się nie pokaże... chociaż on mnie pociesza i mówi ze wymyślam i że tak nie jest i że o poprostu się bo o małego i tyle eh... -
Czesc kochane
u nas noc przedpana ale do 24 cos sie dzialo nie dobrego i byla mocno marudna. Teraz staram sie przespac ale nic z tego
jestem zdana na siebie bo mezus po wczorajszym meczu ma kontuzje kolana...chyba wiezadlo
i mam dwoje do opieki w domu.. biedny kochany mezus ♡
Magda dajesz czekamy na wiesciczarna dobrze ze podali oksy mi to podawali tez male dawki macica ruszyla po 4ml czy jakie tam sa dawki nie wiem
ale czemu kaza Ci duzo pic? Kochana to niewiele daje
ale moze troche pomoze. Trzymam kciuki :*
Gosia na czkawke to ja tez jic nie daje. Czekam az minie a najlepiej to jak Pola by poplakalajak reka odjal u nas sie sprwadza
Katalinka super ze udalo sie razem zjescnam sie udaje zawsze ale czesto dopijam juz zimna kawe
Laski od dzis w biedrze sa herbatki koperkowe dla dzieci od 1.tygodnia zyciaide i kupuje pampersy duza pake i waciki
Miscelle nie doluj siemi tez czesto rece opadaja jak ma te gazy ale dobrze ze je puszcza bo nie kreci kiszek
ja oije codziennie 500ml kopru wolskiego
wiec licze ze troche jej pomoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:59
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki.
wiecie jak ja tęsknię za brzuszkiemKurcze większość z Was mogła jakoś się przygotować na pożegnanie piłeczki a mi tu nagle ciach, bach i nie ma brzucha
Głupie to ale co poradzić, że my baby takie jestesmy
Dziś miałam ciężką noc. Ola dała pospac ale co wstawanie to miałam wrażenie że zemdlejęBardzo we znaki daje mi się to przeziębienie
idzie ku lepszemu ale mam wrażenie, że ono sie nigdy nie skonczy.
Ola dostała żelazo i o dziwo śpi jak susełek
Z racji tego, że mam większe dośwadczenie (wynikające z ilości tygodni ) to dam Wam radę która u nas wypaliła
Pisałam w zeszłym tyg, że Ola wisi na cycku non stop ;/ i że mam wrażenie że sie nie najada, w cyckach jak ścisnę to po kroplece. A więc zacisnęłam zęby i powiedziałam dość bufetu 24/7
I teraz z zegarkiem w ręku karmię co 2h od rozoczęcia karmienia, chyba ze Ola śpi dłużej to spoko. Karmie z 1 cycka na jedno karmienie wiec mam spor przerwy i tym sposobem mleko płynie, dziecko się najada a ja się nie stresuje. Czasem muszę ponosić żeby upłynęlo te2h ale dajemy rade -
No tesko na brzuszkiem
ostatnio ogladalam filmik jak mi brzuch falowal
zryczalam sie jak glupia
ale nie zamienilabym mojej ciut marudniej Lilianki na milczacy brzuszek
KotMisia ja wczoraj jak dorwalam laktator elektyryczny to na raz w 20min sciagnelam 60ml
z obu piersi
i dalam jej z butelki ale czekam na nowe smoki bo te z lovi faktycznie maja spory przeplyw
czlowiek uczy sie cale zycie
wy juz powoli stabilizujwcie sobie dzien
super
ciekawe czy Ola bedzie chciala wspolpracowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:21
KotMisia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018