Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co z tą moją Pola ładnie zje zaśnie przy cycu a jak odłożę do łóżeczka to rzuca nóżkami i rączkami i się budzi w nocy tak było co godzinę
Zgadzam się z Laurką dajesz uśmiech i jesteś miła dostajesz to samo z nawiązką
A jak masz postawę roszczeniową to co najwyżej możesz dostać pomoc z wielką łaską
Tak więc dziewczyny usmiechy na twarz po mimo bólu i niech dzieciaczki wychodzą
Dzisiaj wielki dzień Puelli :*
Laura ogarniecie się jakoś jak my wszystkie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:11
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:mój zjada różnie czasem wciągnie 100 i za kawałek pcha łapki do buzi bo mu mało a czasem jak odciągnę 30 swojego mleka to zje i śpi.. raz tak raz tak
dziewczyny jak karmicie tylko mm to ile kupek dziennie dzieci robią? mój od 2 dni ma problemy zawsze kupa była przy każdej pieluszce a teraz od wczoraj 2 i na dodatek pokarm mi zamiast sie rozkręcać chyba zanika powoli depresji łapie bo tak chciałam swoim karmić a to gówno co leci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olka przekaz mezowi,ze zdjecia super. I ten bodziak! Fantastyczny! Legia nie ma takich fajnych dla dzieci
No i kolory klubu pieknie sie prezentuja na zdjeciach
Naprawde extra!
Mamy podobne spodenki i mnie rozczula i.smieszy,ze tez pod pachy mu siegajaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:52
olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabiK wrote:Olka przekaz mezowi,ze zdjecia super. I ten bodziak! Fantastyczny! Legia nie ma takich fajnych dla dzieci
No i kolory klubu pieknie sie prezentuja na zdjeciach
Naprawde extra!
Mamy podobne spodenki i mnie rozczula i.smieszy,ze tez pod pachy mu siegajaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:54
-
A na jakies zastoje w laktacji polecam Femaltiker. U mnie jak wiecie wielka d...a z tym,ale po kilku saszetkach nawet u mnie pojawily sie plamy na bluzce,bo cos zaczelo wyplywac. Wiec dla tych z Was,ktore maja mleko,ale cos malo to moze zdzialac bardzo wiele.
-
aktyde85 wrote:Dupa dupa dupa! Uspokoiło się
jedyne co- dalej mnie czyści. Minka dziś Twój termin? I zaraz Lisicy
ja sobie spokojnie na 27 poczekam, niemezus mnie rozpieszcza
wczoraj się biedny tak zestrrsowal, ze nie mógł pograć w swojego wysnionego, wyczekiwanego Wiedźmina
Kotmisia spójrz na to tak, ze przynajmniej wiesz, że wszystko ok, okres jest jednak oznaką zdrowia
Minka a moze sie w sw. Rodzinie jednak spotkamyja już się zastanawiam czy to nagle przychodzi czy trzeba odczuwać coś kilka dni wcześniej nie wiem eh... ale co tam kiedys mały wyjdzie tylko bardzo bym wywoływania chciała uniknać no ale zobaczymy jak to będzie:)
-
dziewczyny a nie wiecie może po ilu dniach po terminie trzeba się stawić do szpitala jak nic się nie będzie dziąło? bo to pewnie kazdy lekarz innaczej mówi ale ja sie swojego zapomniałm zapytać a nawet mnie na kolejną wizytę nie zapisał bo był przekonany ze urodze do zeszłego weekendu a tu psikus:) musze do niego dzis zadzwonić i sie zapytac co robić czy czekać spokojnie czy jeszcze na wizyte jechać...
-
Gosia termin odlegly,ale lepsze to niz listopad,wiec trzeba sie cieszyc.
Minka mnie moj lekarz kazal sie zglosic do siebie do szpitala w dniu terminu,ale moja ciaza byla od poczatku pod specjalnym nadzorem z uwagi na ivf,wiec nie wiem czy to miarodajne. -
Dziewczyny, czy któraś z Was miała biegunki po porodzie? Szarpie mną już 3 dzień. Na początku myślałam, że to jelita wracają na swoje miejsce, ale teraz to mnie zaczyna niepokoić. Może to od herbatek na laktacje? Piję laktosan i bocianka, w sumie koło 5 sztuk dziennie. Z laktacja niestety marnie, w pół godziny z obu cyckow przy dobrych wiatrach ściągam 40 ml.