X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poród w wodzie polecam jesli ktos ma porod naturalny i bez hardoku jak ja ( mega bole krzyżowe przy bolach partych)

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co z tą moją Pola ładnie zje zaśnie przy cycu a jak odłożę do łóżeczka to rzuca nóżkami i rączkami i się budzi w nocy tak było co godzinę

Zgadzam się z Laurką dajesz uśmiech i jesteś miła dostajesz to samo z nawiązką
    A jak masz postawę roszczeniową to co najwyżej możesz dostać pomoc z wielką łaską
    Tak więc dziewczyny usmiechy na twarz po mimo bólu i niech dzieciaczki wychodzą
    Dzisiaj wielki dzień Puelli :*

Laura ogarniecie się jakoś jak my wszystkie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:11

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:23

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja karmie tylko cyckiem.

Gosiu taki odrzut raczek i nóżek to może być odruch Moro. Ola tez się przu tym eybudza.

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    mój zjada różnie czasem wciągnie 100 i za kawałek pcha łapki do buzi bo mu mało a czasem jak odciągnę 30 swojego mleka to zje i śpi.. raz tak raz tak

dziewczyny jak karmicie tylko mm to ile kupek dziennie dzieci robią? mój od 2 dni ma problemy zawsze kupa była przy każdej pieluszce a teraz od wczoraj 2 i na dodatek pokarm mi zamiast sie rozkręcać chyba zanika powoli depresji łapie bo tak chciałam swoim karmić a to gówno co leci
    nasz robi 2-3 kupy na dobe czyli twoj tez potrafi 100zjesc bo sie juz martwie ze moj jest zarlokiem ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:30

GabiK, gosia86, WesołaMama, Lama, Minka:), Anielka, beti97, katalina, Wonderwall, dorota1987, PIGULSKA, olis88, Bluberry lubią tę wiadomość

• Puella Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, mój dzień jeszcze się nie zaczął. Cały czas czekam na przyjęcie do szpitala. Oksy to pownie wieczorem podłącza.

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie - odciagam się ale mała sie nie najada. Czy tez tak mialyscie na poczatku? Bo mam nadzieje ze niebawem pojawi sie ten konkretny pokarm :)

A jesli dokarmialyscie na poczatku (pytanie do tych co teraz tylko cyckiem lecą) to jak długo?

• GabiK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka przekaz mezowi,ze zdjecia super. I ten bodziak! Fantastyczny! Legia nie ma takich fajnych dla dzieci :-( No i kolory klubu pieknie sie prezentuja na zdjeciach :-) Naprawde extra!
    Mamy podobne spodenki i mnie rozczula i.smieszy,ze tez pod pachy mu siegaja :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:52

olka24 lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    Olka przekaz mezowi,ze zdjecia super. I ten bodziak! Fantastyczny! Legia nie ma takich fajnych dla dzieci :-( No i kolory klubu pieknie sie prezentuja na zdjeciach :-) Naprawde extra!
    Mamy podobne spodenki i mnie rozczula i.smieszy,ze tez pod pachy mu siegaja :-)
    dziękujemy jeszcze miała czapeczke ale za duża na kreśle wisi :)no te akurat sa na 62lekko za duże ale są ;)no jemu wszystkie tak sięgają do pach smiesznie to wyglada ale slodko;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:54

• GabiK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na jakies zastoje w laktacji polecam Femaltiker. U mnie jak wiecie wielka d...a z tym,ale po kilku saszetkach nawet u mnie pojawily sie plamy na bluzce,bo cos zaczelo wyplywac. Wiec dla tych z Was,ktore maja mleko,ale cos malo to moze zdzialac bardzo wiele.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka bosko naprawde, a czapeczke dopiero zauwazylam,bo na telefonie to nie tak dobrze jak w kompie. Mala gwiazda przycmiewa Biala Gwiazde,ale wszystkie prezentuja sie genialnie :-)

olka24 lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Minka:) Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Dupa dupa dupa! Uspokoiło się :/ jedyne co- dalej mnie czyści. Minka dziś Twój termin? I zaraz Lisicy ;) ja sobie spokojnie na 27 poczekam, niemezus mnie rozpieszcza ;) wczoraj się biedny tak zestrrsowal, ze nie mógł pograć w swojego wysnionego, wyczekiwanego Wiedźmina ;)
    Kotmisia spójrz na to tak, ze przynajmniej wiesz, że wszystko ok, okres jest jednak oznaką zdrowia ;)
    Minka a moze sie w sw. Rodzinie jednak spotkamy ;)
    no może się spotkamy:) ja urodze pewnie po terminie ty może parę dni przed i akurat będziemy razem rodzić:) ja już się zastanawiam czy to nagle przychodzi czy trzeba odczuwać coś kilka dni wcześniej nie wiem eh... ale co tam kiedys mały wyjdzie tylko bardzo bym wywoływania chciała uniknać no ale zobaczymy jak to będzie:)

• Minka:) Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a nie wiecie może po ilu dniach po terminie trzeba się stawić do szpitala jak nic się nie będzie dziąło? bo to pewnie kazdy lekarz innaczej mówi ale ja sie swojego zapomniałm zapytać a nawet mnie na kolejną wizytę nie zapisał bo był przekonany ze urodze do zeszłego weekendu a tu psikus:) musze do niego dzis zadzwonić i sie zapytac co robić czy czekać spokojnie czy jeszcze na wizyte jechać...

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 05:08

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia termin odlegly,ale lepsze to niz listopad,wiec trzeba sie cieszyc.
    Minka mnie moj lekarz kazal sie zglosic do siebie do szpitala w dniu terminu,ale moja ciaza byla od poczatku pod specjalnym nadzorem z uwagi na ivf,wiec nie wiem czy to miarodajne.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu wprost przeciwnie. Trzeba się martwić jak odruchu nie ma. ;)

gosia86 lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minka ja to bym zadzwoniła i zapytała ;)

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Anielka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was miała biegunki po porodzie? Szarpie mną już 3 dzień. Na początku myślałam, że to jelita wracają na swoje miejsce, ale teraz to mnie zaczyna niepokoić. Może to od herbatek na laktacje? Piję laktosan i bocianka, w sumie koło 5 sztuk dziennie. Z laktacja niestety marnie, w pół godziny z obu cyckow przy dobrych wiatrach ściągam 40 ml.

o148i09k1ixi8pfq.png
  • Anielka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł, współczuję Ci przedluzajacej się fazy parcia. U mnie trwała 2h15, dłużej niż faza rozwierania szyjki. Najważniejsze, że z Jagienka wszystko dobrze.

o148i09k1ixi8pfq.png
‹‹ 1691 1692 1693 1694 1695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ