Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic leżę w szpitalu z powodu małej ilosci wód to ja miałam na poziomie 5 jak lekarz kazał mi isc do szpitala. Wiem ze mi sie to jakos drastycznie zmieniło w przeciagu paru dni dlatego sie wystraszył, w szpitalu kazali mi duzo pic i zwiekszyło sie na 7 to powiedzieli ze jest w normie ale nie uszcza mnie bo jestem po terminie. Dzisiaj mi sprawdzał lekarz to miałam 6. Zrobili mi dalej oct i podawali oxytocyne. Mimo wszystko rozwarcie bez zmian, ogolnie nic sie nie dzieje. Troche bolało, ktg zarejestrowało skurcze i na tym tyle... Jutro ma byc dalsza czesc jak to powiedział lekarz.
Mysle ze jezeli masz 8 to miescisz sie w normie ale musisz duzo pic wody. Pij wiecej bo to bardzo wazne.
No i sex w toalecie z mężem nie pomógł tyle ze poprawił nam nastrój;) -
czarna panda wrote:Kic leżę w szpitalu z powodu małej ilosci wód to ja miałam na poziomie 5 jak lekarz kazał mi isc do szpitala. Wiem ze mi sie to jakos drastycznie zmieniło w przeciagu paru dni dlatego sie wystraszył, w szpitalu kazali mi duzo pic i zwiekszyło sie na 7 to powiedzieli ze jest w normie ale nie uszcza mnie bo jestem po terminie. Dzisiaj mi sprawdzał lekarz to miałam 6. Zrobili mi dalej oct i podawali oxytocyne. Mimo wszystko rozwarcie bez zmian, ogolnie nic sie nie dzieje. Troche bolało, ktg zarejestrowało skurcze i na tym tyle... Jutro ma byc dalsza czesc jak to powiedział lekarz.
Mysle ze jezeli masz 8 to miescisz sie w normie ale musisz duzo pic wody. Pij wiecej bo to bardzo wazne.
No i sex w toalecie z mężem nie pomógł tyle ze poprawił nam nastrój;)zobaczymy jak jutro po 8 dniach stan moich wód, zrobimy KTG,USG w szp italu, mam nadzieje ze będzie wszystko ok. A co do Twojego serduszkowania to może jeszcze raz namów Męża na odrobine szalenstwa?
czarna panda lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wiesz mi sie wydaje ze tu chodzi o taki sex z orgazmem a ja za cholere nie dojde w takim stresie ze ktos zaraz wejdzie, albo zapuka, uslyszy czy cos. Dodam ze tutaj toalety sie nie zamykaja i kiedys sprzataczka mi tak weszła mimo zapalonego swiatla...
powodzenia jutro na wizycie -
Kotmisia kciuki za sprawe z zusem.
Beti co to za nosidelko? Daj jakies namiary albo fotke. Ja myslalam o chuscie,zeby wygodniej bylo z psem wyjsc i z malym,bo targanie wozka i harpagana 42kg nie jest latwe.
Ofe moj Kuba tez rozne wygibasy robi na rekach i tez prostuje na.sztywno nozki w trakcie przewijania,albo kiedy produkuje w pieluche,ale sadze,ze to normalne cwiczenia malucha.
Katalina brawo za rosolja ubieralam sie.do wyjscia,zalozylam biustonosz, siegnelam do szuflady po drugi,juz majac jeden na sobie i chcialam drugi zalozyc
Chociaz teraz jak Gosia pisze o przewianiu piersi to wcale taki glupi pomysl to nie byl
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gabi mama mi powiedziała że jak mam wkladki laktacyjne i osłonięte sutki to nic nie powinno mnie przewiać ale ja mam jakieś chore paranoje
Ale dwa biustonosze czemu nie
Ponawiam pytanie Karolci jak ubieracie dzieci na spacer?
Ja zakładam cienki kombinezon to nawet nie polar a taka dzianina i okrywam kocykiem i wczoraj nie narzekała tylko grzecznie spała
Ale boję się wiatru i nie wiem czy jeśli założę pokrowiec od wózka czy to nie będzie już przesada?
-
Czarna ja to Ci zazdroszczę tego sexu nawet bez orgazmu
Cos mi sie dzieje od dwóch godzin, zaczęło mmnie znów czyścić i skurcze (chyba) mam i co 15 pozniej co 7 min, teraz cisza, sle ja nie wiem czy to faktycznie skurcze czy takie skurcze od jelit... Pewnie jakby to bylo to, to bym nie miała watpliwosci ;Pczarna panda lubi tę wiadomość
-
A mnie po wieczornym karmieniu Julka spektakularnie dwa razy obrzygala. W sumie drugi raz to pewnie moja wina ale czlek sie uczy na bledach.. bo wisiala na cycku z 35minut ale juz jej nic nie lecialo to ja chcialam dopchac z butli. Zdziwiona bylam ze zjadla az 50, nosze ja zeby jej sie odbilo a ona chlust wszystko w dekolt mojej bluzki. Przebralam siebie i ja odlozylam do lozeczka ale dalej sie krecila- to pomyslalam jak wyrzygala to pewnie glodna- wiec dalam jej druga butle ale tym razem flache wyciagnelam jak zjadla 30ml, to juz chyba chlustnelo wszystko. Balan sie ja potem zostawic w lozeczku a u nas w lozku sie bardzo krecila i dalej cmokala wiec ja troche potulilam i ona poszla tak spac a ja 1.5 zamiast spac to czuwalam zeby mi nie spadla z klaty.. padam- w ciagu dnia nie mialam ani 5 minut drzemki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Czarna ja to Ci zazdroszczę tego sexu nawet bez orgazmu
Cos mi sie dzieje od dwóch godzin, zaczęło mmnie znów czyścić i skurcze (chyba) mam i co 15 pozniej co 7 min, teraz cisza, sle ja nie wiem czy to faktycznie skurcze czy takie skurcze od jelit... Pewnie jakby to bylo to, to bym nie miała watpliwosci ;P -
KotMisia jak karmisz tylko piersia to dziwne ze juz dostalas..
Aktyde trzymamy kciuki zeby sie rozkrecilo
Olka a jest przy tym marudne? Bo ja do mojej chwile gadam ewentualnie cos poczytam a jak to nie dziala- nie usnie- to ja zostawiam w lozeczku.
Czy wygotowujecie butelki w garnku czy tylko zalewacie wrzatkiem? -
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:KotMisia jak karmisz tylko piersia to dziwne ze juz dostalas..
Aktyde trzymamy kciuki zeby sie rozkrecilo
Olka a jest przy tym marudne? Bo ja do mojej chwile gadam ewentualnie cos poczytam a jak to nie dziala- nie usnie- to ja zostawiam w lozeczku.
Czy wygotowujecie butelki w garnku czy tylko zalewacie wrzatkiem?