X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella jutro wywolanie? Bede trzymać kciuki :*

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 05:07

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kic leżę w szpitalu z powodu małej ilosci wód to ja miałam na poziomie 5 jak lekarz kazał mi isc do szpitala. Wiem ze mi sie to jakos drastycznie zmieniło w przeciagu paru dni dlatego sie wystraszył, w szpitalu kazali mi duzo pic i zwiekszyło sie na 7 to powiedzieli ze jest w normie ale nie uszcza mnie bo jestem po terminie. Dzisiaj mi sprawdzał lekarz to miałam 6. Zrobili mi dalej oct i podawali oxytocyne. Mimo wszystko rozwarcie bez zmian, ogolnie nic sie nie dzieje. Troche bolało, ktg zarejestrowało skurcze i na tym tyle... Jutro ma byc dalsza czesc jak to powiedział lekarz.
    Mysle ze jezeli masz 8 to miescisz sie w normie ale musisz duzo pic wody. Pij wiecej bo to bardzo wazne.
    No i sex w toalecie z mężem nie pomógł tyle ze poprawił nam nastrój;)

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kic ja afi 8 mialam praktycznie cala ciaze dopiero na koniec zaczelo spadac. Raz skoczylo na 9. Nikt sie nie doszukiwal problemow ;)

kic83 lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna panda wrote:
    Kic leżę w szpitalu z powodu małej ilosci wód to ja miałam na poziomie 5 jak lekarz kazał mi isc do szpitala. Wiem ze mi sie to jakos drastycznie zmieniło w przeciagu paru dni dlatego sie wystraszył, w szpitalu kazali mi duzo pic i zwiekszyło sie na 7 to powiedzieli ze jest w normie ale nie uszcza mnie bo jestem po terminie. Dzisiaj mi sprawdzał lekarz to miałam 6. Zrobili mi dalej oct i podawali oxytocyne. Mimo wszystko rozwarcie bez zmian, ogolnie nic sie nie dzieje. Troche bolało, ktg zarejestrowało skurcze i na tym tyle... Jutro ma byc dalsza czesc jak to powiedział lekarz.
    Mysle ze jezeli masz 8 to miescisz sie w normie ale musisz duzo pic wody. Pij wiecej bo to bardzo wazne.
    No i sex w toalecie z mężem nie pomógł tyle ze poprawił nam nastrój;)
    Dziękuje bardzo :) zobaczymy jak jutro po 8 dniach stan moich wód, zrobimy KTG,USG w szp italu, mam nadzieje ze będzie wszystko ok. A co do Twojego serduszkowania to może jeszcze raz namów Męża na odrobine szalenstwa? ;)

czarna panda lubi tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz mi sie wydaje ze tu chodzi o taki sex z orgazmem a ja za cholere nie dojde w takim stresie ze ktos zaraz wejdzie, albo zapuka, uslyszy czy cos. Dodam ze tutaj toalety sie nie zamykaja i kiedys sprzataczka mi tak weszła mimo zapalonego swiatla...
    powodzenia jutro na wizycie

dxom6iye3mh7f98x.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna współczuję ja na dwa dni przed porodem miałam bóle krzyżowe i dołem brzucha a ktg nic nie wykazało a potem dwa dni ciszy
    A nie mają u was w szpitalu gimnastyki? A może piłka by Ci pomogła?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia kciuki za sprawe z zusem.
    Beti co to za nosidelko? Daj jakies namiary albo fotke. Ja myslalam o chuscie,zeby wygodniej bylo z psem wyjsc i z malym,bo targanie wozka i harpagana 42kg nie jest latwe.
    Ofe moj Kuba tez rozne wygibasy robi na rekach i tez prostuje na.sztywno nozki w trakcie przewijania,albo kiedy produkuje w pieluche,ale sadze,ze to normalne cwiczenia malucha.
    Katalina brawo za rosol :-) ja ubieralam sie.do wyjscia,zalozylam biustonosz, siegnelam do szuflady po drugi,juz majac jeden na sobie i chcialam drugi zalozyc :-D Chociaz teraz jak Gosia pisze o przewianiu piersi to wcale taki glupi pomysl to nie byl :-D

gosia86 lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nierozpakowane na pocieszenie powiem,ze zostalo Wam 11 dni,niecale 2 tyg :-) juz bardzo,bardzo blisko <3

2r8ri09ksg9rle49.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi mama mi powiedziała że jak mam wkladki laktacyjne i osłonięte sutki to nic nie powinno mnie przewiać ale ja mam jakieś chore paranoje
    Ale dwa biustonosze czemu nie :D

Ponawiam pytanie Karolci jak ubieracie dzieci na spacer?
    Ja zakładam cienki kombinezon to nawet nie polar a taka dzianina i okrywam kocykiem i wczoraj nie narzekała tylko grzecznie spała
    Ale boję się wiatru i nie wiem czy jeśli założę pokrowiec od wózka czy to nie będzie już przesada?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja tez sie boje tego wiatru,ale jak maly jest w czapeczce i kombinezonie z kapturem i gleboko w.gondoli plus postawiona budka.to wydaje mi sie,ze nic mu tam nie wieje :-/

gosia86 lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja to Ci zazdroszczę tego sexu nawet bez orgazmu :P
    Cos mi sie dzieje od dwóch godzin, zaczęło mmnie znów czyścić i skurcze (chyba) mam i co 15 pozniej co 7 min, teraz cisza, sle ja nie wiem czy to faktycznie skurcze czy takie skurcze od jelit... Pewnie jakby to bylo to, to bym nie miała watpliwosci ;P

czarna panda lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Minka:) Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie cisza... no to może coś się faktycznie dzieje u ciebie:) ja też chce!!!na dzis data porodu a mały się broni rękami i nogami przed wyjsciem:P

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie po wieczornym karmieniu Julka spektakularnie dwa razy obrzygala. W sumie drugi raz to pewnie moja wina ale czlek sie uczy na bledach.. bo wisiala na cycku z 35minut ale juz jej nic nie lecialo to ja chcialam dopchac z butli. Zdziwiona bylam ze zjadla az 50, nosze ja zeby jej sie odbilo a ona chlust wszystko w dekolt mojej bluzki. Przebralam siebie i ja odlozylam do lozeczka ale dalej sie krecila- to pomyslalam jak wyrzygala to pewnie glodna- wiec dalam jej druga butle ale tym razem flache wyciagnelam jak zjadla 30ml, to juz chyba chlustnelo wszystko. Balan sie ja potem zostawic w lozeczku a u nas w lozku sie bardzo krecila i dalej cmokala wiec ja troche potulilam i ona poszla tak spac a ja 1.5 zamiast spac to czuwalam zeby mi nie spadla z klaty.. padam- w ciagu dnia nie mialam ani 5 minut drzemki...

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 03:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba dostałam okres :(((

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • _LISICA Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia <tulę> :(

Ja już obudzona, pełna energii od 5 rano jak zwykle ;/ Mąż śpi przed pracą, a ja kolejny dzień wstaję z myślą, czy to dziś będzie godzina zero. Na dziś mam termin wg OM, wg USG na 20.05 ... czekamy daaaaaaaaaaalej ... idę po Nutellę <3

nzjdk0s3066ruv32.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dziecko nie jest zainteresowane snem help!!!!juz tak 3h

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Czarna ja to Ci zazdroszczę tego sexu nawet bez orgazmu :P
    Cos mi sie dzieje od dwóch godzin, zaczęło mmnie znów czyścić i skurcze (chyba) mam i co 15 pozniej co 7 min, teraz cisza, sle ja nie wiem czy to faktycznie skurcze czy takie skurcze od jelit... Pewnie jakby to bylo to, to bym nie miała watpliwosci ;P
    Trzymam kciuki zeby to bylo TO !! ;)

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia jak karmisz tylko piersia to dziwne ze juz dostalas..
    Aktyde trzymamy kciuki zeby sie rozkrecilo :)
    Olka a jest przy tym marudne? Bo ja do mojej chwile gadam ewentualnie cos poczytam a jak to nie dziala- nie usnie- to ja zostawiam w lozeczku.

Czy wygotowujecie butelki w garnku czy tylko zalewacie wrzatkiem?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    KotMisia jak karmisz tylko piersia to dziwne ze juz dostalas..
    Aktyde trzymamy kciuki zeby sie rozkrecilo :)
    Olka a jest przy tym marudne? Bo ja do mojej chwile gadam ewentualnie cos poczytam a jak to nie dziala- nie usnie- to ja zostawiam w lozeczku.

Czy wygotowujecie butelki w garnku czy tylko zalewacie wrzatkiem?
    Moj w lozeczku sam nie chce na lozku marudzi na rekach tez nie wiem co mu sie dzis dzieje ale oszaleje chyba oczy mi sie kleja a on 5zlotowki...czekam dalej az zasnie o on nie jest zainteresowany i kwęka co chwile a suszarke juz spalilam ktora go uspokaja nagranie w tel mu nie pasuje...ja zalewam wrzatkiem tylko pierwszy raz gotowalam

‹‹ 1689 1690 1691 1692 1693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ