Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja za czesto nie kladlam bo Liliana nie lubi i placze no i zle robilam na to wyglada bo wyszlo ze kregoslup ma za slaby...
Mimo iz sadzilam, ze ladnie glowke dzwiga jak trzymam ja np. Do odbicia...
Wiec zalecenia mamy takie aby klasc lili przed kazdym karmieniem... Oby pomoglo -
nick nieaktualny
-
Liliana tez glowke podnosi i przekreca na boki gdy lezy na brzuszku, ogolnie to juz cala chce sie na bok przekrecac... Gdy ja trzymam na rekach na lezaco to tez czasami probuje jakby sie podniesc... Sadzilam, ze jest silna ale widocznie nie dla lekarza...
No nic bedzie ryk ale trudno to dla jej dobra... -
Aktyde Olis Nejcik gratulacje
Oj chyba ciężko będzie mi was nadrobić
Jakoś mało czasu ostatnio choć Mały całkiem grzeczny
Nawet już nie męczą go kolki więc odstawiłam wszystkie kropelki i podaje tylko wodę z koperkiem. Niestety u Nikosia też wyskoczyły jakieś krosty na polikach i czole, wszyscy straszą ze to skaza białkowapóki co obserwuję bo może to tylko potowki lub trądzik
My używamy jeszcze Pampersow 2 choć Młody ma niecałe 5kg ale jest szczupły
Szczepić będę chyba refundowanymi też jestem zdania że dziecko nie będzie pamiętało wkluc
Rada dla dziewczyn które odciagaja pokarm i podają z butelki
Niestety to prowadzi to zaniku mleka
U mnie niestety tak się stało i juz nie produkuje tyle co kiedyś
W dodatku syn to pasibrzuch wiec musze go dokarmiać mm -
nick nieaktualnyGosia moj tez nie moze ostatnio zasnac nie wiem o co chodzi ale szlag mnie czasem trafia no i zaczyna miec problemy z odbijaniem a pozniej jeczy...czesto spi na brzuchu glowe dlugo trzyma w gorze on od pierwszych dni trzymal mocno glowe i juz powoli sie obraca z boku na bok silny chlopak
-
Ja od wczoraj walczę z zastojem w jednej piersi. Sytuacja już chyba opanowana, ale ból był okropny. Pomogły okłady z liści kapusty, tylko coś się z tą piersią stało i teraz to może z 10 ml mleka z niej leci
Na laktację polecam femaltiker i dużo karmi. Ja co prawda też tylko odciągam się laktatorem, ale po femaltikerze było zdecydowanie więcej mleka. Moja kuzynka ściągała mleko przez rok. Podziwiam za wytrwałość, bo na dłuższą metę wiszenie na laktatorze jest bardzo uciążliwe. -
Pigulska Nikoś jest do schrupania :*
Jutro wystroję Polcię też w coś na krótki rękaw jak będzie tak ładnie jak dzisiaj
I muszę ją kłaść też częściej na brzuszku
Anielka podziwiam kuzynkę że tak długo ściągała mleczko
Ola ja po wieczornym karmieniu muszę Polę zawijać w kokon bo inaczej trudno jej zasnąć a jak tylko odłożę do łóżeczka bez kokonu to oczy jak 5 zl
Dorota, Katalins co tam u Was?PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia musze wyprobowac kokon ale mam 27stopnj w sypialni maly sie ugotuje;(
Dziewczyny kapie malego w emolium i zaczelam mu myc wczoraj tym buzie a mial dwie kapiele w dzien i na wieczorni wszystkie chrosty zeszly ten niby tradzik niemowlecy a czym bym nie posmarowala to gorzej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOfe a powiem ci ze jak pytalam pediatry to tylko oliwka smarowac i bylo duzo gorzej ...to dobrze i na pewno mala jest zdrowa;) mojego w upaly kapie kolo 14 i wieczorem wiec dwa razy i jest spokojniejszy a u nas teraz prawdziwe upaly zobaczymy jak dzis bedzie z pogoda i mam problemy z jedzeniem w nocy spi od 21 do 1 i zje 40ml i spi i za dwie godz znowu z 30 i tak co chwile nie wiem ck mu sie dzieje zamiast zjesc porzadnie i spac to nie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 04:16