X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 04:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia mialam to samo pisac ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • katalina Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:12

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Katalina! Dobrze, że wszystko dobrze :) caluski dla Izuni :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina fajnie że się odezwałaś :*

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to co cala noc by mleka pic nie chcial???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 07:59

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) my też dużo kładziemy Mateuszka na brzuszku bardzo to lubi i się uspokaja wtedy. Kąpiemy tez na brzuszku i w wózku tez na brzuszku :)

Musze wypróbować to emolium jak mówicie ze pomaga. Mały na takie krostki wokół oczek.. strasznie to wygląda :(

U nas dziś ładnie i słonecznie ale jest silny wiatr a chciałam małego bez czapki brać i nie wiem teraz.. :/

Dziś przyjeżdża moja mama, będę miała pomoc przez parę dni ;) a wczoraj mąż wrócił wcześniej z pracy i wziął Małego, miałam chwile dla siebie.. mogłam kolacje na spokojnie zjeść, wykąpać się i trochę zrelaksować ;)

gosia86, GabiK lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam jakieś porady na stronce o noworodkach i tam piszą ze w gondoli nie wieje :p także dziś debiut bez czapki w końcu czerwiec trzeba zrzucić trochę ubranek ;)

GabiK lubi tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo bebiko comfort to jakaś nowość.

Ja znam tylko bebilon comfort :)

03.02.2014
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka wg mnie nie czuł głodu bo troszkę jednak podjadl :)

W ogóle czytałam że podczas upałów dzieci częściej chcą do piersi ale z pragnienia nie z głodu. Chociaż moja polozna jest za uczniem picia wody, potem nie ma problemów jak dziecko starsze.
    A te na mm to w ogóle trzeba dopajac :)

A Karolcia Twoja polozna w kulki leci. Zadzwoń do przychodni na skargę. Polozna ma odbyć 6 wizyt! Za to ma zapłacone. Ma pomóc dziecku i jeżeli tego potrzeba obejrzeć mamę. Moja sama chciała zobaczyc ranę po cc i się okazało że mi w środku pughnie. Kazała mi masowac i ranę mam jak z podręcznika :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wizyty i tak nic nie wnosily. Powaznie nie powiedziala nic czego bym nie wiedziala. Wiec jakos specjalnie mi nie zalezy.
    A w tej przychodni z ktorej jest polozna to jakies chore zasady panuja bo jak zadzwonilam powiedziec ze urodzilam i ze w domu jestesmy zeby przyszla to kazali mi na jej domowy numer dzwonic..

Ktos mi wczoraj dziecko zauroczyl wszystko zle, caly czas plakala. Usnela dopiero o 23.30 ale to tylko na mnie- jak ja odkladalam do lozeczka to od razu ryk. Ale w akcie desperacji potarlam jej buzie majtkami (jakis zabobon przekazany przez mojego tate ;) ) i jak ja odlozylam do lozeczka o 0.30 to o 1 obudzila sie na jedzenie i spala do teraz oczywiscie z przerwami na jedsenie.

Ide wypazac butelki po nocy i robic szarlotke bo ciotka do nas ma przyjechac

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 ja sie nie smieje bo mi kiedys starszego tez ktos zauroczył, nie wierzyłam dopóki nie przeżyłam ;). Darł sie w niebogłosy 2 godziny, a jak zrobiłam czary mary w postaci otarcia go lewą stroną mojej koszulki chyba i cośjeszcze tam było... to w jednej sekundzie sie uspokoił i juz był "normalny".
    A ja w szoku :P

gosia86, Karolcia88, GabiK lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:38

• Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:38

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze moja polozna to anioł. Nawet wcZoraj bylan odebrać skierowanie to wyszła Z budynku żebym z wózkiem nie wchodzila do chorych.

Rzucam hasło PROSZEK TROISTY. ktoś coś?

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ja wierze w to zauroczenie. Ja makego tak przecieram po kazdej wizybie kogos nowego kto go nie widzial. Bo jak mial 2 tyg tn tak sie darl wieczorem i moja mama mu to zrobila, za chwilke byl aniolem.

U nas polozna tez super, wd wtorek ostatni raz bedzie az mi szkoda. jak cos mnie martwi to dzwonie d6 niej i pytam;) a jem juzprawie wiekszosc rzeczy i malemu nic nie jest;* tylko kapusty nie tykam i pikantnych rzeczy. .ale nwet po ogorku kiszonym nic mu nie jest;* teraz jak bede miec swoje truskwki to bede probowac;)

Musze wam zdj malego wstawic ale to jak siade do kapa ;)

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia ja malego dopajam woda i herbatka ale on ogolnie teraz malo je i trzeba mu na sile wpychac...lekarz powiedzial ze to przez anemie nie ma apetytu zobaczymh jak bedzie po zelazie przepisal to samo co wy macie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:26

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez Wam zazdroszcze, ze mozecie wszystko jesc. Moja po wszystkim co nowego chcialam wprowadzic miala bol brzuszka. Jedynie banana zaakceptowala..

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pierwszej nocy w domu. Nie mogę Was nadrobić. Będę miała do Was doświadczonych pytania pewnie, ale to z czasem. Póki co jestem przerazona,niewyspana i bladze po omacku. Chyba mam baby blues, bo co chwila ryk :/ mój E. mi bardzo pomaga.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka yo jaki wyszedł Wam wynik, że macie anemie?

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde dasz sobie rade, ja tez przeszlam baby blusa i bylam przerazona jak duzo sie zmienilo i ile czasu wymaga wychowanie dziecka. No i balam sie ze za malo je kocham ale po 2 Tygodniach wszystko minelo...
    Dziecko kocham nad zycie i to prawda ze ta milosc przychodzi z czasem,do zmiany zycia i nawalu obowiazkow tez idzie sie przyzwyczaic ,do niewyspania tez :)
    Bedzie dobrze, trzymam kciuki za was, dobrze ze masz wsparcie w tatusiu :)

U nas dzis upal z wiaterkiem lekkim. Lili ubrana w samego bodziaka w wozeczku spala smacznie Dwie godzinki :)

gosia86 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
‹‹ 1776 1777 1778 1779 1780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ