Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
my też dużo kładziemy Mateuszka na brzuszku bardzo to lubi i się uspokaja wtedy. Kąpiemy tez na brzuszku i w wózku tez na brzuszku
Musze wypróbować to emolium jak mówicie ze pomaga. Mały na takie krostki wokół oczek.. strasznie to wygląda
U nas dziś ładnie i słonecznie ale jest silny wiatr a chciałam małego bez czapki brać i nie wiem teraz..
Dziś przyjeżdża moja mama, będę miała pomoc przez parę dnia wczoraj mąż wrócił wcześniej z pracy i wziął Małego, miałam chwile dla siebie.. mogłam kolacje na spokojnie zjeść, wykąpać się i trochę zrelaksować
gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
Olka wg mnie nie czuł głodu bo troszkę jednak podjadl
W ogóle czytałam że podczas upałów dzieci częściej chcą do piersi ale z pragnienia nie z głodu. Chociaż moja polozna jest za uczniem picia wody, potem nie ma problemów jak dziecko starsze.
A te na mm to w ogóle trzeba dopajac
A Karolcia Twoja polozna w kulki leci. Zadzwoń do przychodni na skargę. Polozna ma odbyć 6 wizyt! Za to ma zapłacone. Ma pomóc dziecku i jeżeli tego potrzeba obejrzeć mamę. Moja sama chciała zobaczyc ranę po cc i się okazało że mi w środku pughnie. Kazała mi masowac i ranę mam jak z podręcznika -
KotMisia wizyty i tak nic nie wnosily. Powaznie nie powiedziala nic czego bym nie wiedziala. Wiec jakos specjalnie mi nie zalezy.
A w tej przychodni z ktorej jest polozna to jakies chore zasady panuja bo jak zadzwonilam powiedziec ze urodzilam i ze w domu jestesmy zeby przyszla to kazali mi na jej domowy numer dzwonic..
Ktos mi wczoraj dziecko zauroczyl wszystko zle, caly czas plakala. Usnela dopiero o 23.30 ale to tylko na mnie- jak ja odkladalam do lozeczka to od razu ryk. Ale w akcie desperacji potarlam jej buzie majtkami (jakis zabobon przekazany przez mojego tate) i jak ja odlozylam do lozeczka o 0.30 to o 1 obudzila sie na jedzenie i spala do teraz oczywiscie z przerwami na jedsenie.
Ide wypazac butelki po nocy i robic szarlotke bo ciotka do nas ma przyjechac -
Karolcia88 ja sie nie smieje bo mi kiedys starszego tez ktos zauroczył, nie wierzyłam dopóki nie przeżyłam
. Darł sie w niebogłosy 2 godziny, a jak zrobiłam czary mary w postaci otarcia go lewą stroną mojej koszulki chyba i cośjeszcze tam było... to w jednej sekundzie sie uspokoił i juz był "normalny".
A ja w szokugosia86, Karolcia88, GabiK lubią tę wiadomość
-
Karolcia ja wierze w to zauroczenie. Ja makego tak przecieram po kazdej wizybie kogos nowego kto go nie widzial. Bo jak mial 2 tyg tn tak sie darl wieczorem i moja mama mu to zrobila, za chwilke byl aniolem.
U nas polozna tez super, wd wtorek ostatni raz bedzie az mi szkoda. jak cos mnie martwi to dzwonie d6 niej i pytam;) a jem juzprawie wiekszosc rzeczy i malemu nic nie jest;* tylko kapusty nie tykam i pikantnych rzeczy. .ale nwet po ogorku kiszonym nic mu nie jest;* teraz jak bede miec swoje truskwki to bede probowac;)
Musze wam zdj malego wstawic ale to jak siade do kapa
-
nick nieaktualnyKotmisia ja malego dopajam woda i herbatka ale on ogolnie teraz malo je i trzeba mu na sile wpychac...lekarz powiedzial ze to przez anemie nie ma apetytu zobaczymh jak bedzie po zelazie przepisal to samo co wy macie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:26
-
My po pierwszej nocy w domu. Nie mogę Was nadrobić. Będę miała do Was doświadczonych pytania pewnie, ale to z czasem. Póki co jestem przerazona,niewyspana i bladze po omacku. Chyba mam baby blues, bo co chwila ryk
mój E. mi bardzo pomaga.
-
Aktyde dasz sobie rade, ja tez przeszlam baby blusa i bylam przerazona jak duzo sie zmienilo i ile czasu wymaga wychowanie dziecka. No i balam sie ze za malo je kocham ale po 2 Tygodniach wszystko minelo...
Dziecko kocham nad zycie i to prawda ze ta milosc przychodzi z czasem,do zmiany zycia i nawalu obowiazkow tez idzie sie przyzwyczaic ,do niewyspania tez
Bedzie dobrze, trzymam kciuki za was, dobrze ze masz wsparcie w tatusiu
U nas dzis upal z wiaterkiem lekkim. Lili ubrana w samego bodziaka w wozeczku spala smacznie Dwie godzinkigosia86 lubi tę wiadomość