Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinka tak, to co teraz wstawilam to propozycje kolorystyki. Mam przeslac jej uwagi co.do zdjec,a rzeczywiscie co.do jednego bede prosila o korekte. A potem ona przesle link do serwera na ktorym sa zdjecia w duzym formacie, chyba ze bedziemy chcieli jeszcze odbitki to wtedy ona wykonuje w cenie od 1-2zl za szt. Jak juz zobaczymy ostateczna wersje to wezmiemy te odbitki. Sesja byla 8.05,wiec niemal rowno 4tyg.
A Twoja kiedy byla? -
nick nieaktualny
-
SS ja nic z tego nie stosowalam,bo mialam CC,ale wiem,ze dziewczyny pod koniec ciazy mialy robiony masaz szyjki na przyspieszenie porodu. Co do innych rzeczy o ktorych wspominasz to jakos nie przypominam sobie,zeby ktoras stosowala.zel,bo w akcji porodowej nikt nie ma do tego glowy, ktos wspominal,ze bedzie sobie robil masaz krocza,ale chyba nic z tego nie wyszlo,bo na pozniejszym etapie fizycznie trudno siegnac reka
a o baloniku slyszalam, ze dziewczyny mialy zakladany w szpitalu celem.wywolania porodu i niestety bez rewelacyjnych efektow,z tego co mowily.
ss lubi tę wiadomość
-
Gabik cudna pamiątka
u nas nie widać póki co poprwwy, wręcz widzę że na główkę wchodzi
od jutra zacznę notować co jem i może jakoś sobie unormuję dietę. A pisałam na początku że odpukać zero problemów prócz oczka które ropiało, no i oczko przeszło i zaczęły się krostki. Moja mama bardzo się wczuła w moją dietę, a że ona kucharzy teraz i widzi Młodej buźkę to gotować będzie pode mnie co z resztą już robi z tym że jeszcze bardziej lekko. Za 6 dni przychodzi położna ciekawe co mi powie, no chyba że dalej będzie ekspresowo gorzej to do lekarza nie swędzą ją więc nie jest bardzo źle. Ma też pojedyńcze na brzuszku i rączce. My z B teź we wczesnym dzieciństwie byliśmy alergikami. Ja na czekoladę, mleko i cytrusy a mój B. na gluten. Boję się że Młoda ma tendencje po nas, najgorzej boję się nietolerancji glutenu
-
nick nieaktualny
-
Gabi cudne zdjecia
Ja mimo iz karmie wylacznie piersia codziennie daje Lilianie harbatke rumiankowa, raz ze chce jej sie pic bo mleko jest slodkawe, dwa pomaga nam na brzuszek.
wiem, ze zalecenia lekarzy sa inne ale mysle, ze jakos soecjalnie dziecku tym nie szkodze. Lili bardzo chetnie popija herbatke i pomaga na czkawke
Ja o zelach, balonikach i innych metodach nie moge sie wypowiedziec Gdyz u mnie bylo to zbedne.
Duzo zdrowka dla solenizantow
Kotmisia kciukiGabiK lubi tę wiadomość
-
Ewelinka my tez 17. Planujemy kilka odbitek dla dziadkow zamowic,ale wybranych zdjec nie wszystkich. Tez uwazam,ze jak za taka sesje 350zl to uczciwa cena, a jak sie dowiadywalam u innych w Piasecznie i okolicy to cena 600-800zl czyli jak dla mnie zaporowa
A tu jestem super zadowolona i Wy na pewno tez bedziecie. Czekam na Wasze focie, a w miedzyczasie zerkaj na jej galerie na stronie,bo pierwsze zdjecie jakie mialam sciagnelam sobie wlasnie stamtad i ustawilam tapete w telefonie
moze znajdziesz swoje cudo. Te najnowsze zdjecia zauwazylam,ze sa na poczatku galerii.
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
Gabi sama słodycz te foty i cena też super.
Gosia, skąd Ty bierzesz tych dziwnych ludzi? Nie warto się przejmować, w ogóle nawet myśleć o jakiś psycholkach!
Dzięki dziewczyny, podniosłyscie mnie na duchu, jeszcze nigdy aż tak nie panowalam nad swoimi emocjami. A powiem Wam, że mój E. ma podobnie, ciągle łzy w oczach.GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Gosia jak ja spotkasz to pewnie cos jej powiesz jak Cie zaczepi,ale ja bym g... nie tykala,po co masz sie w nim babrac. Szkoda Twoich nerwow, no i dziecina bardzo dobrze wyczuwa nastroj mamy,wiec musisz panowac nad emocjami
Pamietaj,ze Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy i predzej czy pozniej babsko poczuje na sobie swoj wlasny jad.
Aktyde,niesamowita sprawa te hormony,czyz nie? Ja tez bylam w szoku,bo nie naleze do zbyt uczuciowych istot,a tu lzy ciurkiem po twarzy niemal bez przerwyW jakims momencie nawet zaczelo mnie to wkurzac,ale to mija. Najgorsze sa te pierwsze 2tyg,wiec trzymaj sie i pamietaj,ze wszystko z Toba ok,to normalna reakcja
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Kto pytal o odplamiacze? Ja uzylam vanisha,namaczalam pare godz,bo to byla biala czapeczka. Potem wypralam z reszta rzeczy,a dzis zalozylam Kubusiowi. Zadnej reakcji alergicznej, na szczescie
I doatalam dzis ten robiony linomag. Pudelko troche dziwne,niby do wyciskania,ale bede chyba wieczko zdejmowac. Wyglada identycznie z tym z tubki. Szwagierka nie chciala powiedziec ile kosztuje,bo mowi,ze placila tylko za skladnikigosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia olej ta pi... Nie warto. :*
Moja gwiazda przesłała 4 hrekord. Tatuś nakarmil a ja spałam od 21:30 do 3
. Teraz nakarmilam i odciagam się. Zaczęłam karmić piersią. Dwa razy gwiazda się nakazów a dwa nie
ostatnim razem musiałam nakładek uzyyc bo bolało aż się poplakalam. No zobaczymy jak pójdzie dziś
gosia86 lubi tę wiadomość