Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wszystkie ubranka z mega plamami mocze w vanishu, później wrzucam do pralki na krótkie pranie, żeby odplamiacz się wypykal i nastawiam na drugie pranie w dziecięcym proszku. Trochę zachodu jest, ale ubranka jak nowe, bez plam.
To moja ma 4 kg i spokojnie w 1 się jeszcze mieści, i dobrze bo też mam zapas :p
My też dzisiaj w samym bodziaku i pod tetra.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Bluberry wrote:mamy karmiące mm czy któraś karmi maluszka mlekiem bebiko cofort dla niemowląt na kolki i zaparcia, czy po nim problemu nie ma??
ja już po ścianach chodzę dziś dzień to jakiś koszmar już nie wiem jak pomóc dziecku.. -
Nejcik wrote:Mamuśki po CC - proszę o radę co z pokarmem? Rozhulać laktatorem? Jesli bobas nie bardzo umie zasysać na dłużej co robić? Kierować sie zasada ze trening czyni mistrza? Zależy mi na kp ...
-
ja po cc w sumie dopiero w domu mialam pokarm w szpitalu mały jadł ze 2 rzy z cyca bo dokarmiany był. a teraz jest tylko na cycu. ale walki o to zeby złapał było prawie 2 tyg, ja płakałam a mały krzyczał,. od tyg je bez nakładek.
-
Mati waży 4100g wazony wczoraj.. 2 które mam teraz są jeszcze na niego ciut za duże wiec dokupiłam dziś na allegro 216szt pampers premium care 2 za 119zl wysyłka za darmo jestem bardzo zadowolona z zakupu.. jak narazie najbardziej mi te pampersy odpowiadały. 3 chyba będę jeszcze za duże wiec zapas będzie na później.
Gosia ja też jeszcze plamię tak na żółto właśnie. Nie mogę się doczekać aż to się skończy i właduje się do wanny z gorącą wodą
U nas dziś było niby ciepłe powietrze ale bez słońca i straszny wiatr.. mieliśmy body dlugi rękaw i pajac welurowy.. wydaje mi się ze Mały nie lubi krótkie rękawa raz mu ubrałam i się darł
Ja ta wit k+d podaje w kratkęzapominam i nie wygodnie mi to podawać
czy coś mu się stanie jak nieregularnie mu daje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:Nejcik ja 10 dni tylko laktatorem jechalam bo Ola w inkubatorze. Także walcz Mamuska.
A my skoki miałyśmy już 2 i każdy ok 2 dni tak ciężko i potem kilka dni już lżej. -
Ja teź podaję jak pamiętam witaminki. Wczoraj zapomniałam a dzisiaj dałam, ale to przez ciągłe zajęcie i zmęczenie. Dzisiaj byłam z Wiki u babci uff , wisieli nad nią z moim ojcem i cmokali i co chwila ją wybudzali. W piątek jadę do wujostwa. Ciocia nie może się doczekać a moj wujek , który jest moim ojcem chrzestym zachowuje się tak jakby był zły że dziecko urodziłam. Rodzina od strony mojego ojca zawsze była problemowa. Ciekawa jestem czy mojej Wikusi poprawi się jak ograniczę pewne produkty.Teraz się karmimy i lulamy.
-
Nejcik walcz, próbuj może do ktorejś piersi będzie Antkowi łatwiej się przystawić. U nas w szpitalu była lewa a w domu udało się z prawą. Ogólnie laktacja ruszyła od razu po cc i jeszcze w szpitalu nawał miałam. Laktaror fajnie napędza plus herbatki. Ogólnie u mnie wszystko poszło pięknie naturalnie więc ciężko doradzić tym bardziej że moja Wiki to urodzony cycoholik.
Magic lubi tę wiadomość
-
Nejcik ja polecam karmi oraz inkę z mlekiem 3%
piję i odciagam po 120ml mleka
Myślicie, że skok u miesięcznego dziecka jest mozliwy?? Bo ja wyczytałam gdzieś, że w 6 tygodniu zycia jest pierwszy skok...u nas też jakaś histeria jest, ale walcze czym mogę. Wczoraj właczyłam jej odgłos kosiarkii zasnęła.
Kochane wpadłam tylko życzyć udanego długiego weekendu i spróbujcie odpocząćja postaram się odespać
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Bluberry wrote:mamy karmiące mm czy któraś karmi maluszka mlekiem bebiko cofort dla niemowląt na kolki i zaparcia, czy po nim problemu nie ma??
ja już po ścianach chodzę dziś dzień to jakiś koszmar już nie wiem jak pomóc dziecku..
moja starsza przy tym mleku stała aż miło. młody ma zaparcia po nim03.02.2014