Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem wlasnie na spacerze i mamy pajaca,bez body pod spodem i kocyk zlozony na dwa razy. A wiatr faktycznie dosc mocno wieje. Oczywiscie czapeczka obowiazkowa,ale moj Kubus albo marudzi z powodu pogody albo juz mu sie czapeczka nie podoba.
Hit dzisiejszego dnia:zaczepia mnie menel i informuje,ze miejsce gdzie spaceruje jest pomiedzy morwami,ktore sa oblepione kleszczami i zebym uwazala. Boze jak milo,ze pomyslal o obcej babie.MiM, Wonderwall, gosia86, Anielka lubią tę wiadomość
-
My mialysmy body dlugi rekaw, getry, skarpetki, czapeczka i nakryta pielucha flanelowa.
Gabik porzadny melen!
Moja Julka tez nie znosi miec cokolwiek na glowie, tak sie czochra ze albo jej calkiem zjezdza z glowki albo calkiem na oczy spadaGabiK lubi tę wiadomość
-
Alez sie zezloscilam. Pojechalam odebrac wyniki histopatologiczne tej narosli z jezyka (dodam ze zupelnie inna czesc Krakowa niz zalatwienie pozostalych spraw) i sie okazalo ze mi nie wydadza wyniku bo tylko lekarz prowadzacy moze wydac i na domiar zlego wyniku nie moze odebrac osoba upowazniona tylko osobiscie musze sie zglosic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
mi dzisiaj Młodej w nocy wysypało bardziej buźkę
i chyba wiem już przez co, przez miód na który się wczoraj skusiłam. Dzisiaj uważam co jem. Ja na spacer założę rampersiki , skarpetki i opaskę plus kremik na buziak i już. Flanelką tylko przykryję żeby wiaterek jej nie lizał. Zamówiłam dzisiaj leżaczek bujaczek i już nie mogę się go doczekać. Rika Kasieńka gwiazdecza. Moje dziecko chce żeby się tylko dzisiaj nią zajmować. No i ryk lecę...
-
Ale mi mama rozpuscila dziecko. Nie bedzie spokojnie lezec w wozku tylko trzeba z nia jezdzic a jak sie na chwile stanie to od razu sie budzi i pokazuje sprzeciw. Az sie boje co to bedzie po weselu jak caly dzien beda razem siedziec
-
No to my też mamy już ponad 4 kg ale ona chuda a długa
Teraz będę miała stresa czy nie mam za dużo w zapasie 2 i czy je wszystkie wykorzystam
A jeszcze bratowa mi wmawiała że 1 są na Polę za duże bo wiszą jej w krokuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:03
-
nick nieaktualny
-
Anti urodził sie wczoraj (2.06.2015) o 12:25, ja rozkręcam laktację, jest niezle ale mały musi sie nauczyć ssać, bedziemy walczyc!
poki co dokładają mu mm i sobie grzecznie spi. Jestem zakochana!!!
gosia86, AGA 30, Anielka, Lama, GabiK lubią tę wiadomość