Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde już nie daje rady z dupką małej co się ładnie podgoi jeden dzień użyję zwykłego linomagu to zaraz czerwona i trzeba wracać do tego z tlenkiem cynku i do wacików i wody. A chusteczki to jest taka wygoda
Co Wy stosujecie do dupki?
KotMisia a jak miałaś przed ciążą?też bolesne?
-
Gosia ja czesciej chusteczki Pampers Sensitive, sporadycznie waciki i woda (jak kupa duza) no i wietrzenie kazdorazowo,bo przewijam tak wolnk,zeby ze 2min sie dupka wietrzyla. I caly czas Pampki Premium Care. Do tej pory nie mielismy odparzen. Myslalam raz,ze cos tam jest,ale lekarka i.polozna powiedzialy,ze to nie odparzenie.
-
Gosiu przed ciążą to taką miałam @ że po ścianach chodziłam i lało się ze mnie skrzepami wielkimi... A teraz było spoko. Ale też 8 dni
A chustę to muszę kupić chociaż z kasą krucho bo nie jestem w stanie nic zrobićA nie potrafię odłożyć Olki jak wyje, bo skąd mam wiedzieć czy to wymuszanie czy boli ją brzuszek.
Ogólnie jestem zla na chłopa bo on wielce zmęczony. I mam taki plan że po południu dam mu Ole i jniech pobedzie mną przez 24h. Oczywiście za wyjątkiem karmienia ale żeby sobie e tym czasie nie odpoczywał to dostanie 4 kg cukru i ma z nimi siedzieć jak jagosia86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny doradzcie mi co mam zrobic.
liliana obudzila sie dzis z zapchsnym noskiem, wyczyscilam ale czesto kicha... Troche charczy przy oddychaniu ale nie zawsze..
Jest weekend wiec osrodek zdrowia zamkniety, mogee zaczekac do poniedzialku czy lepiej jechac na pigotowie lub do szpitala ? -
Ja upatruje w chuscie pomoc w ogarnieciu domu (maz sprzata tylko lazienke i to pobieznie i raz na 3tyg!!!),odkurzal tez ze dwa razy,bo odwiedzala nas jego rodzina,starcie kurzy to w ogole nie wie ze cos takiego istnieje. Poza tym chcialabym zaczac jesc,od 7 tyg moze z 5razy zjadlam sniadanie,a tak jak zaczynam cos robic to maly juz ryk. O obiedzie nawet nie wspomne
no i spacer z psem, jest ogromny,waga ok 45kg. Manewrowanie wozkiem i smycza jest hardcorowe,a z chusta mam nadzieje,ze byloby latwiej. Kubus coraz mniej spi w ciagu dnia i coraz ciekawszy. Troche pomaga lezaczek,ale niezbyt dlugo. Nie jestem przekonana,ze chusta to rewelacja dla kregoslupa dziecka,bo p.chirurg ortopeda przestrzegala,zeby nie nosic dziecka pionowo,ale zamierzam chustowac tylko w razie potrzeby
-
nick nieaktualnyOfelaine wrote:Hej dziewczyny doradzcie mi co mam zrobic.
liliana obudzila sie dzis z zapchsnym noskiem, wyczyscilam ale czesto kicha... Troche charczy przy oddychaniu ale nie zawsze..
Jest weekend wiec osrodek zdrowia zamkniety, mogee zaczekac do poniedzialku czy lepiej jechac na pigotowie lub do szpitala ? -
Musze się pochwalić ze Nina w otulaczu przespala 8h! Wstala o 5 zjadła pięknie cała butelkę polezala z nami w łóżku i zasnęła
śpi do teraz z mężem.
Ewelinkie ja.próbowałam kupić woombie na allegro ale po iluś przegranych aukcjach się wkurzyłam. Sporo ofert jest na olx zobacz może coś ci się spodoba. Ostatecznie kupiłam nowe na ich stronie. Mała waży dopiero 4,5 kg wiec myślę że chwilkę posłuży a później sprzedam bo widać ze chodliwy towarGabiK, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Moje dziecię jeszcze drzemie więc mogę wejść i popisać troszkę
Ja juź wypatruję tej chusty co ma przyjść, będę mogła na spokojnie sprzątać. U mnie manewr z psem wygląda tak że mama zostaje z Małą a ja idę z psem. Wczoraj padła mi o 19 na brzuchu , bo w dzień prawie nic nie spała, dopiero dzisiaj ją wykąpałam. Wczoraj u nas niezła burza była, w domu gorąco a ja na brzuchu miałam grzejniczek plus pies se strachu uwalił się na nogach. Masakra myślałam że się rozpłynę. Poszłabym na basen, ale mogę pomarzyć, albo poleżałabym na działce której rzecz jasna nie mam. Dobrze że chociaż park mam. Ech dziewczyny zazdroszczę Wam że mieszkacie w ładniejszych stronach Polskim ja zawsze marzę żeby prysnąć z tej Łodzi. Ofe Karolcia ma rację , jak Wiki miała tydzień to też z nią byliśmy na doraźnej pomocy bo strasznie jej oczko ropiało i nie musieliśmy wcale czekać sprawnie poszło, z resztą miła pediatra siedziała.