Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane chyba falszywy alarm, wyczysvilam nosek i nie ma kataru, wyciagnelam duze glutki tylko i chyba swiszczala przez ulane mleczko,moze gdzies jej zalegalo bo nad ranem karmilam na lezaco i Przysnelysmy obie bez odbijania.
bede ja obserwowac jak bedzie sie pogorszac to wtedy pojedziemy.
Poki co nos czysty, oddycha normalnie,temp. 36,8.
-
Witajcie. My dzis pospalysmy. Malenka spala od 21 do 4.30 przerwa na pieluszke i jedzonko i potem spanie do 9tej. Teraz godzinka snu na dworze. Udalo mi sie ogarnac trochedom. Teraz lezymy i mala rzuca sie przy cycu jakby nadmiar energiii posiadala.
To ja zle wchodzilam bo nie na allegro tylko na agito. Moze jeszcze kiedys beda promocje na pieluszki.
Gabrysia w 2dade ma takie jakby troszke .ale a 3 za duze. Ale wole te zaduzebo jak zakladam jej dwojki to mi kupazawsze gdzies wyjdzie jak nie bogiem to gora na plecy iciuszki brudne. Wiec chyba muszetylko 3 juz uzywaz a wazy 4530. A pampers premium care 3 juz ktoras z was uzywa? Albo w ogole 3 juz uzywacie? -
gosia86 wrote:Kurde już nie daje rady z dupką małej co się ładnie podgoi jeden dzień użyję zwykłego linomagu to zaraz czerwona i trzeba wracać do tego z tlenkiem cynku i do wacików i wody. A chusteczki to jest taka wygoda
Co Wy stosujecie do dupki?
KotMisia a jak miałaś przed ciążą?też bolesne?
Gosiu a co właśnie na te krostki na pupie? mojej wczoraj wyszły, a my chusteczek wcale nie używamy, tylko woda i wacikijaki krem najlepszy?
-
Aktyde unas tez pojawily sie krostki i moja mama podpowiedziala i zastosowalysmy stara metode maka kartoflanka jak kapiemy mala totroche wsypujemy do wanny w tym miejscu gdzie dupcia i polewamytym dupcie i po paru dnich krostki zeszly. Teraz wyszly jej krostki na buzi sprobuje przemywac jej tak sama buzke moze tez da to efekt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 13:27
-
Shlash ja próbowałam 3 ale są za szerokie, przy nóżkach odstaje, już widzę jak kupa leci bokiem, a moja już koło 5 kg waży tylko z tym że chude nogi i szczupła a długa. Wczoraj właśnie musiałam dokupić paczkę 2 bo zostala mi sama dada , a tylko jak mieszam z pampersem nie ma krostek ani odparzeń. Ze względu na te upały nie kupiłam zielonych tylko białe, są najlepsze. No i na noc obowiązkowo tylko pieluszki pampersa. Dzisiaj miałam rundkę z psem i wózkiem hardcore!!! Ja chcę już chustę. Teraz Młoda na cycu wisi więc mogę popisać, muszę powiesić pranie ale co próbuję to mam syrenę.
-
To fakt czasem tefalbanki sie zawijaly. Ale mala sie tak wierci ze kupe na plecyczasem przesunie. Sprobowalamtrojek sa troche duze ale w nozkach nie ma luzu. Bede jej zakladac na noc wtedy dluzej spi a zachodza wyzej na plecki.
Ja mam pol kartonu dwojek dady i paczke trojek. No jedna paczke dwojek zbabydream ale tamna pupci robia sie jskies krysztalki nie wiem czemu.
Zakupie jeszcze te premium care z pampersa jak sie uda mi wyskoczyc gdzziesdalej do sklepu.
O xobry pomuysl ja tez wykapie corcie cala teraz w krochmalu kilka razy. -
nick nieaktualny