Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko 33stopnie w cieniu...umieramy
    moje biedne psy tez padaja z tego upalu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 14:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biale pampersy to te co maja pasek i pokazuja ile nasikane czy ktore?bo ja mam na noc pampers zielone opakowanie i je od poczatku mam i spoko sa i od dzis na dzien daje mu dady bo mam ich sporo ale sa srednie ...takie dziwne inne jak pampers chyba gorsze;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 14:42

• miscelle Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pierwsza noc w nowym domku w miarę ok, ja źle spałam... A młoda nawet ok. Na dworze jest piekło...

Lama lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka tak jak pisalas białe pampersy to te z paskiem mierzącym wilgoć są chyba grubsze niż zielone tak mi się przynajmniej na dotyk wydaje. My tylko na białych jesteśmy ale mąż marudzi że coś tańszego moznaby kupić, chciałabym ale jak dotąd nie mamy nawet pół krostki czy zaczerwienienia więc chyba jeszcze jakiś czas zostanę przy nich :)

olka24 lubi tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie co oolecacie na mocno zalegajacy katar? Bo mi juz pomyslow brak. Kupilismy katarek do odkurzacza i odsysamy gluty i zakrpalamy sola fiz oraz smaruje po wszystkich mascia majerankowa. Ale jej jakby zalegalo w gardle to wszystko...mimo kladzenir na brzuszek katar nadal jest i juz plakac mi sie chce :(

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic ja bym poszła do lekarza jeśli nic nie pomaga co robiłaś do tej pory.

Slash ten krochmal sobie rozrób najlepiej w gorącej wodzie taki kisiel zrób i dodaj do kąpieli

Ola tak to te z paskiem

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tym chustonoszeniu wczoraj zdecydowałam się kupić małej nową, porządną tkaną chustę :) Wybraliśmy z LennyLamb bawełnianą 4,6m Babie Lato, mam nadzieję, że przyjdzie szybciutko, bo moja elastyczna jest spoko, tyle że granatowa, na lato do kitu...

3i4920mm0jlmd1e9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wiem ktore te pampersy sa spoko cene tez maja swoja no ale lepsze znaczy drozsze mialam tez je przede wszystkim pasek jest wygoda;) moj tez charczy na nosie gardle nie wiem czym czyszcze mu nosek a i tak charczy ale goraczki nie ma podobno osluchowo tez ok bo lekarz badal ost a robi tak od poczatku

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze dzieci tez takie nieznosne przez te upaly??

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka to moze od niewyksztalxonej krtani, moja Lili tez tak charczy i spytalam poloznej i tak mi powiedziala... A osluchiwna byla w srode i wszystko ok..

Moja gwiazda przespala caly dzien, az sie boje nocy ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 18:36

atdc8iikup31msj2.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na katarek mam ten aspirator do odkurzacza ale bardziej podciagam ustami poprostu ale tez spray disnemar jest super

dxom6iye3mh7f98x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie mam kiedy dzis czytac was :)

Ogolnie Jagna grzeczna :) ale absorbująca.

Woombie jest super :) Niestety6 kosztuje te 150 zł ale mi się sprawdza. Ogolnie mała ostatnio spi pierwszą drzemkę nocną po ok 5 h :) je i znow spi ok 2-3 :) więc z reguły spi od 21 do 6/7 rano z 2 pobudkami na jedzenie.

Ja to pupy używam sudocremu jak jest bardzo odparzona a jak jest zdrowa to olejku z migdałów.

Pieluszki zmieniłam na Dady teraz i poki co podobaja mi sie.

Noska jeszcze nie odciagałam.

Trądzik niemowlęcy ciagle ejst ale polozna kazała się nie przejmować.

Dzis zrobilam szybką kąpiel sama bo mąż wyszedł. On kąpie non stop sam a ja sie boję. Wanienkę postawiłam na podlodze zamiast na stojaku i jakos poszło.

Chusty się boję bo mam wrazenie ze zle ją zawiąże wiec kupujemy nosidełko. Ale najpierw zobaczymy od znajomych czy nam pasuje - znaczy jej pasuje :D

Dzis kilka godizn w parku i 5 kilometrowy spacerek :) Gorąco ale cudnie :)

Dziewczyny - 18 czerwca rozprawa apelacyjna :/ Raczej nie wygram bo pewqnie sedziowie oleją temat i się nie wczytają w dowody ale coz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d14abe206482.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b29993d81e5.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06f02d6f5977.jpg

Jagna jutro konczy miesiac i są urodziny meza :)
    Kluska wazy już 4550

GabiK, gosia86, beti97, Wonderwall, katalina, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mysle o tym woombie bo moj w nocy spoko spi bo zawiniety w koc ale z kolei mu cieplo i spocony sie budzi a w dzien upal wiec go nie przykrywam i macha rekami przez sen i sie rozbudza moze i u nas by sie to sprawdzilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdz na olx czy nie sprzedaje

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sliczny rozowy sprzedaje ktos z lublina za 110 zł

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Olka to moze od niewyksztalxonej krtani, moja Lili tez tak charczy i spytalam poloznej i tak mi powiedziala... A osluchiwna byla w srode i wszystko ok..

Moja gwiazda przespala caly dzien, az sie boje nocy ...

Moja to samo, dziś głównie śpi, zaraz będę musiała ją przebudzić na kąpiel. Ja używam pieluszek dady i tak sobie myślę, że chyb a jutro kupię te pampersy może pieluszki jej nie służą.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł śliczna ta Twoja ciemnowłosa kluseczka :) będę trzymała kciuki za rozprawę. Zazdroszczę Ci tego zdjęcia z kicią, mojej nie ma już tydzień, ech znów ryczę :(

A ma ktoś pomysł jak odpowiedzieć zusowi na pytanie skąd dowiedziałam się o pracy, bo prawda jest taka, że dowiedziałam się dzięki mojemu facetowi, bo to firma jego znajomego...no ale mam tak ZUSowi odpisać?

Aaaa Anioł jeszcze jedno pytanie- kupowałaś te sukienki z Dramond w końcu? Chcę zamówić sobie, ale ciekawi mnie jak wypada rozmiarówka i jak długość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 20:07

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł wrote:
    sliczny rozowy sprzedaje ktos z lublina za 110 zł
    Zaraz wejde tylko malego ogarne bo znowu wyrcy ehhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde fajne sa te sukieneczki szczegolnie ta niebieska w kwatki - rozmiary uniwersalne sa ok - poza tym zawsze mozesz zwrocic wie luzik - ja kiedys zwrocilam

‹‹ 1816 1817 1818 1819 1820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ