Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Masakra nie mogę pić wody bo mi staje wszystko w gardle a jeszcze jakiś czas temu piłam ją litrami, takie miałam pragnienie.
Jak to się szybko wszystko zmienia
Świetny nastrój mam dziś, takie szczęście czuje i spokój w środku Aż mnie energia rozpiera, mogłabym krzyczeć na cały głos jaka jestem szczęśliwa.
Hormony?????czarna panda, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA ja tez bardziej boje sie dentysty za dużo przejsc z takowymi miałam ale tu sie strasznie boje bo to moja pierwsza wizyta i chciałabym pierwszy raz zobaczyc serduszko - jeszcze w zadnej ciazy nie usłyszałam!!!
A ja uwielbiam kryminały i filmy i ksiażki wiec nie wiem kim moje dziecko bedzie -
Bluberry nie doczytalam wszystkim odpowiedzi o l4 ale jezeli na zwolnieniu nie mialas napisanego kodu B to wyplacaja 80%. Potem mozna sie ubiegac o wyrownanie (przy doniesieniu zaswiadczenia o ciazy). Ale to sie chyba juz wyjasnia we wlasciwym oddziale ZUSu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyALe wiecie jak sa dobrzy dentysci to mają specjalne znieczulenia miejscowe dla kobiet wciazy!!!
Ja sie ostatnio juz nie bałam dentysty ale trafiłam na wspaniałą kobietke bo ja przez te moje choroby mam masakryczne problemy z zebami aj duzo by opowiadac ale dzieki zebom wykryto u mnie chorobe krwi a wiec cos dobrego wyszło dzieki nim
AGA ja wierze,ze u Was jutro bedzie piekne serducho!!!! -
Dziewczyny dzisiaj trzymamy tez kciuki za mnie bo o 15.30 mam wizyte! troche juz mam stresa..
KotMisia, inessa, Ofelaine, gosia86, czarna panda, Anooosiak86, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja u dentysty miałam znieczulenie także wizyta bez stresu a do gina chodzę jak do zwykłego lekarza bez widziwiania. Martwię się zawsze tylko co usłyszę a tak poza tym wizyty bardzo pozytywne. Może dlatego że przez ostatnie 2 lata często chodziałam. Też się zastanawiam ilę dostanę wypłaty, pytałam gina ostatnio powiedział że 100%. No zobaczymy 10 bo wtedy mam pensję.
inessa lubi tę wiadomość
-
Inessko wierzę bardzo że usłyszysz serduszko :*
Karolcia trzymam mocno
Ja po wczorajszej wizycie czuję się spokojniejsza
Co prawda zabilam sobie głowę tymi prenatalnymi ale mam jeszcze czas co najmniej do 26.10 żeby to przemyśleć
A dzisiaj jestem szczęśliwa bo gdy się zalatwialam to nie było już żadnej zabarwionej wydzieliny
Beti pozostaje nam czekać na 10.10 ale ciekawość jest spora ile to zapłacą
A jeszcze się pochwalę że wreszcie zabrałam się za szafę i segreguję ubrania
Oczywiscie jest sporo takich których nie nosilam przez lato ale żal je schować na zimę ale przeciez niedługo i tak sie w nie nie zmieszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:38
inessa lubi tę wiadomość
-
Ankara wrote:Wierz mi kochana, ze tego bólu sie jednak nie zapomina.
Tzn to jest taki ból którego nie idzie porównac do niczego innego na swiecie dlatego mówi sie, ze sie zapomina bo boli przez okres porodu. Ale tak naprawde to dochodzenie kobiety do siebie po porodzie jest bardziej wykanczajace.
Oczywiscie kazda kobieta ma inny porod-dlatego nie mozna porównac jednego porodu do drugiego. Kazda inaczej to przechodzi-jedne chwala sobie cesarki inne nie chca o nich słyszec. Nie ma złotego środka. Powiem tak...ja urodziłam jedno dziecko naturalnie.....ehhhh i nic wiecej nie powiem. Tym razem zobaczymy co powie lekarz. Słablam przy porodzie i bardzo gwałtownie spadało mi cisnienie. Chwila moment i skonczyłoby sie cesarka. Takze dziewczyny wszystko przed NAMI!!! -
A ja się dentysty nie boję
Najgorsze moje wspomnienie to gastroskopia
(łyżeczkowania nie liczę bo to inny rodzaj bólu)
Ale na gastroskopii to myślałam że zejdę z tego świata
A poród chwilowo gdzieś daleko w podświadomości i będę o tym myśleć trochę później;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:46
-
inessa wrote:Hej kochane
u nas dzisiaj cudna pogoda
a ja jak od kilku dni jestem na pomidorach uwielbiam je teraz ( zwykle tez je lubie ale teraz mogłabym je całe dnie jesc)
Za to noc miałam zła - strasznie mnie bolała głowa zwłaszcza lewa strona wrwrwr no i jak zwykle w nocy najwieksze mdłosci odsypiam dopiero rano.
Do tego koszmary senne i coraz wiekszy stres przed wizytą u ginekologa chyba u niego zemdleje podczas badania
Ja nie pracuje na szczescie a moze na nieszczescie bo nie bede miała żadnego zastrzyku finansowego z tej strony.
Ja też "dieta" pomidorowa właśnie zjadłam w pracy pomidorową podgrzewaną w mikrofali, a co taminessa lubi tę wiadomość
-
Dla mnie też gastroskopia najgorsza, nawet kolonoskopię lepiej wspominam (mimo, że w dniu badania dostałam okres ). A dentysty nie lubię bo mam dość duży dyskomfort jak ktoś mi grzebie w buzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:51
-
Hej od dwóch dnie mnie nie męczą rano mdłości ale za to w ciągu dnia strrrasznie mnie mdli ale nie wymiotuje masakra to co zawsze lubiła kawkę z mleczkiem, płatki z mleczkiem to teraz na nie nawet nie spojrzę . I tak mnie drażnią zapachy np. jak tankowałam benzynę alb czyjeś perfumy masakra wy też tak macieMarta