Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dentystę lubię zawsze biorę bez znieczulenia
Mój dentysta się cieszy jak mnie widzi, bo ja gaduła jestem i nawet jak mam w gębie ten odciągacz śliny to gadam i gadam i gadam. Co z tego, że w ogóle mnie nie rozumie gościu Ale przytakuje wtedy i każe siedzieć cicho i zaczyna borowaćgosia86 lubi tę wiadomość
-
Marrta wrote:Hej od dwóch dnie mnie nie męczą rano mdłości ale za to w ciągu dnia strrrasznie mnie mdli ale nie wymiotuje masakra to co zawsze lubiła kawkę z mleczkiem, płatki z mleczkiem to teraz na nie nawet nie spojrzę . I tak mnie drażnią zapachy np. jak tankowałam benzynę alb czyjeś perfumy masakra wy też tak macie
Marta zupełnie to samo. Byłam kawoszem, a teraz nawet zapach kawy powoduje u mnie zawroty głowy. Smród piwa, papierosów, perfumów, śmieci, etc są nie do wytrzymania. No i węch jak pies myśliwski Ostatnio po kilku godzinach wyczułam od Męża, że zjadł batonika w ciągu dnia - to jestem Monk dopiero co?KotMisia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOfelaine pisałam,ze u niektórych mozna dostac specjalne znieczulenie tzw miejscowe dla kobiet wciazy ale tez wiem,ze alergicy mają podobne aby nie przenikało do krwi ( ja takie zwykle dostawałam)
O gastroskopii to nawet nie wspominam ble a miałam ja robioną nie jeden raz juz za ostatnim razem zebrałam kase i porposiłam w uspieniu kolonoskopi nie boje sie mimo,ze miałam za kazdym robione na żywca. -
dziewczyny usłyszycie serduszka na pewno;) dajcie znać jak po wizytach.
ja dziś zaliczyłam pierwszy raz głowe w muszli;/ masakra.. od początku ciaży mnie mdliło ale dzisiaj to już masakra...oby przeszło jak najszybciej;)
-
a mnie dopadło przeziębienie a jutro wizyta u ginekologa. Na razie pije herbatkę z sokiem malinowym i cytryna, w planach jeszcze mam czosnek. Co jeszcze mogę? Syrop z cebuli odpada, na sam zapach nawet jak nie byłam w ciąży to wymiotowalam.
-
A ja dzisiaj juz po trzecim wezwaniu. Jestem wykonczona. Do wczoraj to byla tylko slina tak jak ktoras z dziewczyn pisala a teraz to juz wszystko rowno wychodzi co zjem i wypije. Juz nawet kisiel...
Serio cieszcie sie dziewczyny ktore to omija wasze dzieciaki po prostu laskawe. Ja to jestem prwna ze to baba taki mi dokucza :pgosia86, inessa lubią tę wiadomość
-
Nojaniewiem może mleczko z miodem i masłem?
Mi dzisiaj doskwiera brak towarzystwa i chetnie bym wyszła z domu ale na moim zadupiu nie ma gdzie:(
Obdzwoniłam znajomych ale idą do pracy na 2 zmianę to długo gadać nie mogli
Mąż w pracy
Pojechalabym do miasta ale wiadomo do wypłaty daleko więc trzeba kasy pilnować a jak pojadę to zaraz milion rzeczy potrzebnych tzw "przyda się" a zresztą samej chodzić to też mi się nie chcenojaniewiem, inessa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
zna sie ktos na sprawach pracowniczych? wyczytalam na necie - czy mozliwa taka sytuacja?:
- umowa o prace od paz do grudnia - przedluzona do dnia porodu...
- w trakcie umowy o pr -l4 do dnia porodu
- po porodzie macierzynski (6 mscy 100% i 6mscy 60% lub 12mscy 80%)
- po macierzynskim 6mscy zasilku dla bezrobotnych
????????????? -
nick nieaktualnyGosia ty masz bieganego a ja za to bym wgóle z domu nie wychodziła
Najlepiej to bym spała i spała nawet jak nie che się spać
mam w planie okna umyć podłączyłam do ładowania swoją myjkę ale chyba pójde na drzemkę Potem muszę zaliczyć jakieś zakupy bo mój M wraca dziś do domu a w loduwce pustki
Albo ta pogoda tak na mnie działa albo ciąża
gosia86, inessa lubią tę wiadomość
-
Ewelcia kciuki zacisniete i czekamy na wiesci:))
A dziewczynki mam, mam juz w reku umowe o prace do konca grudnia:) jestem bezpieczna:))
planowalam sobie ze malo osob bedzie wiedziec o ciazy az sami zobacza a juz prawie wszyscy wiedza ... nie wyszlo:) to komus powiedzialam to mama rozgadala (tylko szef nie wie jeszcze)
mam nadzieje ze nie zapeszylam:) w pon wizyta:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:00
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:A ja znów czekam pod gabinetem. Jej ależ ten gin ćwiczy moją niecierpliwość kurde cały czas było dobrze a teraz aż mnie brzuch boli z tej niepewności:|
Ewelcia lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualnygosia86 wrote:Moje okna to się aż proszą o mycie wyglądają tragicznie ale na razie nie będę ich ruszać może ktoś się zlituje i umyje za mnie
Ech ja na nikogo liczyć nie moge no chyba ze kot sie zlituje
Ale dobrze że mam tą myjkę to w sumie 4 pociągnięcia i gotowe ale i tak się nie chce Alez mam lenia ;/ Masakrainessa lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem- napar z korzenia imbiru. Moja tesciowa tak sie leczy, babcia meza, moja ciocia.
Sprobuj.
Ewelcia,Dzastina trzymam kciuki! Rozumiem Wasze nerwy bo sama czekam na wizyte o 15.30..nojaniewiem lubi tę wiadomość