Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Gosiu tzn?
Ja w pierwszej ciąży plamiłam, pęcherzyk był jakiś dziwny płaski poza tym teraz z perspektywy czasu wiem że od początku coś było nie tak bo lekarze"odmładzali" ciążę z tygodnia na tydzień no i nie doczekałam się też serduszka -
Bluberry wrote:
Klaudia witaj i gratulujęinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluberry ale apetyczne i napewno smaczne
Gosiu w 3 ciazach plamiłam bo nie dostałam proegesteronu a w ostatniej ciaży objawy mialam jeszcze tydzien po zabiegu ani jednej plamki krwi nic nie zwiastowało na to,ze Maluszek umarł tym bardziej,ze rósl bardzo dobrze niestety coś wg ginekologa było nie tak z serduszkiem i nie usłyszałam bicia lekarz dał nam tydzien,ze moze jeszcze zacznie bic ale niestety nic z tego był to juz 10 tc i zabieg bo ja nie moge miec leków na wywołanie przez moje choroby. -
nick nieaktualny
-
Ja dostałam leki na wywołanie poronienia ale nic nie ruszyły
Jeden lekarz to mnie tak badał że myślałam że na żywca wydusi ze mnie ten płód
Teraz miałam progesteron ponad 38 i lekarka stwierdziła że nie muszę brać dupka ani lutki a i tak pojawiło się plamienie i wtedy dostałam dupka najpierw 3*1 teraz 2*1
Inessko teraz wszystko musi być dobrze:*
Jak Wam idzie pisanie bajki? -
Bluberry wrote:
Bluberry, AGA 30, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:tak Gosia wczoraj wrzucałam, korzystam z tego przepisu
http://kobieceinspiracje.pl/2119,buleczki-drozdzowe-z-krowkami.html
wyszły super puszyste, smaczne, i ja np nie trzymałam ciasta godziny jak w przepisie zaczęłam robić już po 30 min
Aż mnie kuszą te buły ale mąki mam za mało:( -
Ale pyszne bułeczki!
Ja uwielbiam robić te super szybkie i łatwe rogaliczki:
http://gotuj.skutecznie.tv/2010/11/rogaliki-drozdzowe-z-dzemem-szybkie-i-smaczne/
Ze wszystkim - z dżemem, masą kajmakową, z makiem, z owocami, itp. itd. !Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny - jak to jest z zebami w ciazy?
czy musze koniecznie isc do dentysty ???
moge pojsc ale boje sie ze bedzie cos do leczenia (choc nie boli nic, nie krwawie, nie czuje spuchniecia dziasel)
a ja nie lubie strasznie wiercenia i nie dam rady ;( -
W karcie ciąży jest konsultacja stomatologa wiec chyba trzeba ja mam wizytę 29.10 przed wizytą u gin
Ewelcia jak wizyta?
Karolcia to samo pytanie
Wiem że jeszcze jedna dziewczyna ma wizytę ale przepraszam nie zapamiętałam nicku
Anoosiak pyszny przepis
Chyba wyżebram mąkę od mamy i na coś się skuszęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:24
Anooosiak86 lubi tę wiadomość
-
To prawda tez robilam je i zrobilam kiedys 100 rogaliczkow i w 2 dni poszly takie wieksze nie malutkie jedlismy w 4 osoby ja moj maz tesc i brat meza no jakis kuzyn jeszcze sie czasem trafil
o jaaaaaaaa .... teraz musze je zrobic po mi smaka narobilyscieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:35
Anooosiak86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny