Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taaa juz to widze jak moj sie rwie do mycia okien. Yhy
Predzej mi kaktus na rece wyrosnie niz moj nawet z ta cudna myjka sie za to wezmie.inessa, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Dziewczyny ale Wy się z tymi oknami nie szarpcie, rąk nie wolno wyciągać, a przy takim myciu trzeba się nagimnastykować, niech faceci myją
Myłam na Wielkanoc w poprzedniej ciąży i teraz mam jakieś uprzedzenie
Siostra się oferowała że umyje
Tylko chyba nie jest świadoma jak wielkie są te okna gdy trzeba je myć
Jakoś wtedy wydają się o wiele większe;) -
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Aga tez mam taka myjke karchera. Rewelacja!
No rewelacja Jedno machnęłam !!!
Ach jeszcze chociaż jedno by sie przydało umyć hi hi
Bluberry bez gimnastyki się dziś obyło ciach rach i gotowe (ramy nie umyte ale przez szyby już coś widac hi hi hi )
no właśnie jestem ciekawa czy mój by umyl okna
No pewnie w szatni u siebie na boisku hi hi bo to wielki piłkarz Bklasy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:Aga to niech teraz te ramy umyje i będzie super
No ja mu to zaproponuje jak wróci Zawsze mogę powiedzieć że kobiety w ciaży ram nie mogą myć hi hi
A tak wogóle czy kobiety ciężarne mogą deptać kapustę beczce do kiszenia ??inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPonoc nie powinny detptac tak samo kobuiety które maja okres bo wytwarzają takie hormony,ze nic z tego moze sie nie udać!
Ja w to nie wierzyłam mimo,ze moja babcia zawsze powtarzała to również w odniesieniu do niektórych zapraw nie wszystkich oczywiscie dopóki ni robilam truskawek podczas @ wszystkie te truskawnki sie zepsuły,potem robiłam kiszone ogórki i też wszystko sie ześmiergły ble. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to nie będę miała innego wyjścia jak tylko zakupić paliwo w postaci piwka
i powiedziec mojemu ze w tym roku depta sam
Ps. Bo on bez paliwka to góra 10 kg udepta i zadyski dostaje
Ach u nas co roku takie małe święto przy deptaniu było Po piweczku sobie wypiliśmy po drineczku A jaka kapusta nam pyszna wychodziła
No nic w tym roku sam będzie musiał sobie mój Wafelek poradzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:29
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - ja to dopiero mam okna brudne bo u mnie nadal remont trwa i syf na calego ja nie tylko okna bede musiala wymyc ale wszystkie meble i tez firanki poprac ... no moj mi pomoze na pewno albo mame zatrudnie do tego ale teraz poki remont nie ruszam tego
tez slyszalam o tym okresie itd:) mi nawet mowili zebym do fryzjera nie chodzila wtedy bo nie wyjda ladnie wlosy - ale jakos u mnie wcale nic sie nie sprawdzilo ani wlosy ani kiszenie ani pieczenie
u nas sie nie depta sie ani nie kisi kapusty coo najwyzej ogorki
u mnie za to w sobote (w sumie u moich tesciow w miejscowosci - bo tam jest miasteczko stawow polowowych)- swieto karpia - rybcie na calego bedaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:47
inessa lubi tę wiadomość
-
Ooo kapuchy bym zjadła:)
Szafa w końcu ogarnięta i mnie plecy teraz bolą
Dwa wory ciuchów do wyniesienia
Jeden zabierze mama bo to szmaty do oddania a drugi pan mąż musi wynieść na antresolę
Dla mnie to też bzdura z tym okresem
Muszę się zapisać do fryzjera w okolicy 15.10 chętnie bym zmieniła kolor bo od dłuższego czasu mam rudy i już mi się znudziło wróciłabym do jakiegoś brązu ale mężowi podoba się rudyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:47
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny