Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Aga ryby wędzone nie wskazane są dla nas niestety
Ja właśnie skończyłam rogaliki zawijać a pierwsza blacha siedzi już w piekarniku
Ale nie umiałam się oprzeć więc myślę że ten raz mi nie zaszkodzi tym bardziej że aż ślinotoku dostałam na jej widokgosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynojaniewiem wrote:AGA 30 ja też mam jutro wizytę, ale staram się o niej nie myśleć, zeby się nie stresować, chociaż jutro pewnie tego nie unikne . Oby było wszystko ok u nas!!
o której masz ? Ja o 17;30
Ja mam o 15.45 no ale pewnie lekarz sie spóźni jak zwykle to do 17 zdąze wejsc
Ten gin do którego chodzę pryatnie jest ordynatorem na porodówce na której pewnie będę rodzić więc mam nadzieję że dobry wybór jeżeli chodzi o gina !!No i kiedyś mojej mamie ( 16 lat) temu uratował życie jak brata rodziłanojaniewiem lubi tę wiadomość
-
DżoanaA wrote:Gratuluję dziewczyny! ja też nie mam żadnej ochoty na słodkie.. mi smakują teraz pikantne i słone potrawy ;p jeżeli chodzi o te pierwsze badania prenatalne w 11-13tc to powinna robić je każda ciężarna. Przysługują normalnie na NFZ każdej kobiecie, trzeba tylko mieć skierowanie od lekarza z NFZ.
Mam ciągle zgagę i boli mnie żołądek.. nic mi nie pomaga.. aż mi się płakać chce -
Poronienie też nie jest wskazaniem do refundacji
Kochane pytanie za 1000 punktów
Czy musimy chodzić do położnej? Bo chodzę do dwóch lekarzy i u żadnego nie ma położnej
Muszę szukać gdzieś indziej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:56
-
nick nieaktualny
-
E chyba nie musimy. Chociaz mi np z luxmedzie lekarka przed kazda wizyta kazala sie pokaxac u poloznej na zwazenie i zmierzenie cisnienia.. a tak to nie ma potrzeby zeby chodzic.
-
Jeju te rogaliki to poezja smaku
No właśnie w tej placówce Lux Med gdzie przyjmuje mój lekarz położna jest tylko dwa razu w tygodniu i nic mi nie mówił o położnej
Może powie coś na kolejnej wizycie
Ale chyba dobrze jest mieć położnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:09
Anooosiak86 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję serduszek dziewczyny :*
My teżjuż po naczekałam się ale warto Dalej jesteśmy w trójpaku
I 168bpm CRL 32,3mm - 10tydz+3d
II 168bpm CRL 30,5mm - 10tydz+2d
Ciąża ciut starsza, wszystko na razie gra. Mój gin ma sprzęt nie najlepszy więc dużo nie widziałam ale ruszały się i były rączki i nóżki:* dostałam tabletki na wymioty...więc może skończą się te nasze męczarnie wymiotne Kolejna wizyta 16.10 i wtedy pomiary kości nosowej, przezierność karkowa i cała reszta
Byłam też dzisiaj u endo i zmniejszył mi dawkę bo wpadłam w nadczynność tym razem Powiedział że do 20 tyg ciąży TSH będzie się cały czas wahało:/gosia86, AGA 30, nojaniewiem, inessa, Karolcia88, pompon, Anooosiak86, katalina, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny