Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny i ja się witam często Was podczytuje,jednak nie zawsze mam czas nadrobić-tak pędzicie również gratuluję nowych serduszek i trzymam mocno kciuki za następne Ofelaine kochana jesteśmy na tym samym etapie ciąży i tak samo nam wizyta przypada powodzenia zdrówka dla wszystkich mamuś w taką zmienną pogodę
Ewelcia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Witaj gosiunia No baardzo ciężko nadążyć, tak szybko wątek się rozrasta
Mnie dziś znów mdli i zamulam w pracy ;/ wcinam petibery, bo jakos mi pomagają, żeby nie zwymiotować.
Najchętniej bym walnęła się spać - czuje się jak śnięta ryba o_O.
A poza tym dziś będę robiła pizzę na obiadek i mam takie składniki: szpinak, mozarella, oliwki, suszone pomidory, szynka, papryka, cebula no i sosik - mam nadzieję, że żaden składnik nie jest zakazany -
Hej Dziewczyny ja cieszyłam się że mdłości ustały a wczoraj o 22 30 zerwałem się z łóżka żeby sobie żygnąć i niestety miałam przy tym mały wypadek bo się posiusiałam. Nigdy mi się nie zdarzyło nie utrzymać moczu nawet przy wysiłku. Chyba muszę poćwiczyć mięśnie Kegla. Też martwię się o dzidzię czy wytrzymała ten mój katar, kaszel i wymioty. Jak ją widziałam miała 5 mm i śliczne serduszko. Jeszcze 5 dni do podejrzenia czy wszystko ok
-
Czesc dziewczyny witam sie z rana. Ja rownie gratuluje wszystkim serduszek i trzymam kciuki za kolejne:) wczoraj bylam zakrecona dobrymi wiesciami wybaczcie. Miała ktoraś z was nieprzespana noc przez bol piersi? Bo moje daly mi tej nocy popalic nawet nie wiem jak ten bol opisac cala noc nie spalam a teraz zasypiam w pracy a tu jeszcze zaraz po pracy na uczelnie i do 21 ;( chyba sie dzis zalamie2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Hej dziewczyny http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/kalendarz-badan-usg-w-ciazy-usg-genetyczne-11-14-tydzien-ciazy_36204.html tutaj macie artykuł o badaniu genetyczny między 11-14 tc to jest tak samo badania dostępne dla wszystkich jak badanie połówkowe polecam przeczytać.
Wczoraj miałam dzień leżenia, cały dzień leżałam w łóżku i oglądałam filmy ;p dziś muszę się już ruszyć mam parę spraw na mieście do załatwiania, na szczecie od 3 dni mam już urlop potem idę już na zwolnienie tak dobrze jest na wolnym ;p
-
Cześć
ja też podczytuje ale za bardzo się nie udzielam bo u mnie nic nowego można powiedzieć, że dalej nie czuje się jak w ciąży, bo oprócz napuchniętych i lekko wrażliwych piersi innych obajwów brak. Czasami jedynie uczucie rozciągania i zakwasów w pachwinach jedynie od wczoraj mam uczucie, jakbym cały czas niestrawność miała, coś mi na żołądku leżało no i tak przeważnie czuje, że treści żołądkowe mam na poziomie gardła...nie wiem czy to są te takie ciążowe mdłości, bo ja się przemagam i z rozsądku jem i staram się nie myśleć o tym, że mi nie za dobrze
A ja też z tych co jeszcze przed wizytą - pierwsze usg już w poniedziałek 6.10 ale dopiero o 21:00 więc jeszcze cały dzień uzbroić muszę się w cierpliwość -
Witamy Pigulska na kiedy masz termin porodu??
Ja mam dziś jakiś koszmarny dzień. Mdłości i odruch wymiotny co 2 godziny mnie meczą. Poczuje tylko lekki głód i jest masakra. Jak bede zmuszona jeść tak często to zrobię się jak balon.
Dżoana az ci zazdroszczę ja muszę jeszcze trochę popracować a tak mi się marzy już siedzenie w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:43
-
Ja już widziałam moje serduszko 14tego II wizyta czekam z niecierpliwością)
Małolata- ja w 6 tygodniu też miałam takie odczucie ale potem zamieniło się to w uporczywe mdłości całe szczęście bez wymiotów, oby Ciebie to ominęło;) ból w pachwinach odczuwam do dziś to rozciągające się więzadła i powiększająca się macica:)
termin mam na 4 majaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:47